Maksud mimpi si isteri..

Share

Pada suatu pagi ketika bangun dari tidur, seorang isteri berkata pada suaminya ,

“Tadi malam Ayang bermimpi Abang menghadiahkan Ayang set barang kemas berlian di hari Valentine ini. Apa pendapat Abang mengenai mimpi Ayang ?”.

“Ayang pasti akan mengetahuinya malam in jugak” Jawab suaminya membisik manja.

Malam itu si suami memberikan kepada isterinya sebuah bungkusan hadiah.

Dengan hati berdebar-debar penuh rasa seksaited ( sexually exited ) si isteri tersebut membuka bungkusan hadiah itu perlahan-lahan dan isi bungkusan hadiah tersebut adalah

sleeping-kitten

Sebuah buku yang berjudul : “Jenis-jenis Mimpi dan Maksudnya.”

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

37 Comments:

  1. Haha..nak try buat kat my wife sekali nih…

  2. akakakaaa

  3. haha kompem laki dia kena luku..:)

  4. Ada yang kena tidur luar gamaknya. 🙂

  5. Terbaiklah …hahhaa…koz xde isteri lagi…jdi x lh nk wat cm2^ ^

  6. hehe..bagus nih. leh cuba gak benda nih. hehe..

  7. Nak hidup PnBee… 🙂

  8. Siapa sang isteri tu? Kalu pn bee, dah terkenalah dia!! hiihihihi..

  9. terkesima si isteri dek kebijaksanaan suami 😀

  10. hehe terkono den!

  11. bee~ x.. xangkat pon phone tuh.. terus bangun g mandi.. haha! 2-3 kali die call… kuikuikui…

  12. @Ummi Haniehaha nk buat mcm mana, nasib sekadar cerita kalo betul nangis tk berlagu lah..

  13. hampeh punyer laki…;p

  14. hahahaa~
    jht tol suami dia,,

  15. @nUmara…so, berdrama lah dengan bos pulak eh..

  16. bee, kuang kuang kuang…! hix hix…
    td pagi sy mimpi sdg berdrama… tetiber byi mcm alarm.. gagau gagau fon, rupa2nyaaaaaaa.. boss saye call.. jam mnunjukkan 9.38 pagi.. berdrama la lagi kau ngan fasha sandha!! h0h0

  17. hehehhe…lawak la..

  18. tak der lah…mepek jer…haha

  19. ekekke..terkenaaaaaaa..
    kisah benar ke ni Bee?

  20. Itu lah fasal. .eheheh

  21. kesiannyaaa… mesti isteri berharap dapat set barang kemas 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *