Makan Log : Pizza Hut

Dah lama dah pergi makan ni , sama hari dengan post tentang shopping hujung tahun 2011 yang super sibuk tu lagi , okey nak cerita lah ini adalah kali pertama kami ke restoran pizza .. apa tak percaya ka ? sila lah percaya .. entah mengapa saya lalu lalang disitu hari-hari pun hati tak tergerak nak masuk pizza , lebih suka KFC .

makan log : pizza hut

Tapi hari tu kakak yang merengek nak sangat makan di Pizza Hut , saya pun paksa rela masuk jugak lah .. saya memang tak pandai pilih makanan di Pizza Hut tu , tak tahu mana sedap , mana tak .. hantam je .. si kakak yang pilih . dia nak makan spageti dengan pizza , so saya ambil satu set Pizza dan Ala carte Spagetti , itu sahaja .. order sikit je , kalau order banyak-banyak kompom tak habis , jenuh ibu nak habiskan ..

makan log : pizza hut

Suka tengok gambar baby ni , amboi sedap sangat rupanya sampai comot … sekali pandang bulat nya mata dak ni ..

makan log : pizza hut

Tengok pinggan tu , ada kisah .. semasa nak order tu , waiter ada cakap ..

” boleh tak nak gantikan pinggan budak-budak ni dengan pinggan plastik ? “

saya ok saja , lagi pun baby tu tak boleh kang mai perangai tak berapa manis dia habis semua jatuh-jatuh .. baik lah di tukar ..

tapi si kakak pula , perasan dah besar sangat membantah ..

“kenapa nak tukar ibu ?? kakak kan dah besar “

hahaha .. apa daa budak ni , pinggan pun ko nak kisah ek ..

sekali sampai pinggan budak-budak yang comel , kakak jadi tak kisah dah ..

makan log : pizza hut

Hawaii ciken kot .. entah lah lupa lak .. hikhik .. Pizza ni kalau nak sedap kena makan panas-panas , kalau dah sejuk memang dah tak leh masuk kot ..keras ..

makan log : pizza hut

Kalau dia dah suka , memang lincin pinggan .. gambar makan pizza di bawah tu tipu je .. sepotong pun tak habis .. dah kenyang makan spageti sepinggan ..kakak dan una rasa sikit-sikit je ..

makan log : pizza hut

Sekarang kan , saya macam fobia nak makan ..tu yang tak boleh pilih banyak-banyak , kang anak makan tak habis saya perabihkan dek kerana sayang makanan tu ..so order sikit makan rebut-rebut cepat habis sampai lincin pizza dan spageti tu ..

makan log : pizza hut

Kan lincin semua , order sikit cepat habis .. boleh balik rumah cepat-cepat .. ibu nak berblogging lak kehkehkeh ~ memang untung sapa-sapa yg belanja puanbee kids ni ..

News Reporter
Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

20 thoughts on “Makan Log : Pizza Hut

  1. wah lama gila kutu tak p pizza hut.ntah tak terasa,lgpun tak sedap mana plus mahal,lg lama lepak situ lg tinggi charge..

    spageti tu dah mengenyangkan, piza tu kenyang sekejap je,tp mmg tak boleh makan byk..

    aiman masa baby dulu selalu main ketuk2 pinggan plastik yg depa bg tu.pinggan kaca depa mahai,depa takut pecah kot.hoho..

  2. cedap kan bee … spageti tu mmg fevret hanie n anak2 … 😉

    mmg xsentuh pizza deme ni kalo dah abeskn spageti sepinggan

    comot2 pun tetap comel kan budak2 … cube kalau mak2 budak ni comot2 makan..malu jek..hehe :p

  3. Amboi sampai comot makan. Saya cukup bawan anak-anak ke restoran Pizza Hut apabila hero-heso saya mengetuk pinggan mengunakan sudu dan garfu. Maklumlah jarang-jarang sekali masuk ke restoran Pizza Hut.

    Baru-baru adik saya belanja makan pizza untuk anak-anak buahnya di Bangi. Sejak bersunat seleara meraka makin besar. 🙂

  4. ramai org cakap domino pizza lagi sedap, ntah, kalau dah sejuk dua2(pizza hut n domino pizza) x sedap.
    kesian anak2 suruh mkn cepat,ibu nak blogging…nasib x tercekik … he…he

  5. tudia…depa makan pizza…comei betul la rupa baby bila comot2 gini.. comot tp comei.. 😛
    percaya atau tak zie pun x pernah makan pizza hut… hihiihi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *