Makan Log : Pizza Hut

Share

Dah lama dah pergi makan ni , sama hari dengan post tentang shopping hujung tahun 2011 yang super sibuk tu lagi , okey nak cerita lah ini adalah kali pertama kami ke restoran pizza .. apa tak percaya ka ? sila lah percaya .. entah mengapa saya lalu lalang disitu hari-hari pun hati tak tergerak nak masuk pizza , lebih suka KFC .

makan log : pizza hut

Tapi hari tu kakak yang merengek nak sangat makan di Pizza Hut , saya pun paksa rela masuk jugak lah .. saya memang tak pandai pilih makanan di Pizza Hut tu , tak tahu mana sedap , mana tak .. hantam je .. si kakak yang pilih . dia nak makan spageti dengan pizza , so saya ambil satu set Pizza dan Ala carte Spagetti , itu sahaja .. order sikit je , kalau order banyak-banyak kompom tak habis , jenuh ibu nak habiskan ..

makan log : pizza hut

Suka tengok gambar baby ni , amboi sedap sangat rupanya sampai comot … sekali pandang bulat nya mata dak ni ..

makan log : pizza hut

Tengok pinggan tu , ada kisah .. semasa nak order tu , waiter ada cakap ..

” boleh tak nak gantikan pinggan budak-budak ni dengan pinggan plastik ? “

saya ok saja , lagi pun baby tu tak boleh kang mai perangai tak berapa manis dia habis semua jatuh-jatuh .. baik lah di tukar ..

tapi si kakak pula , perasan dah besar sangat membantah ..

“kenapa nak tukar ibu ?? kakak kan dah besar “

hahaha .. apa daa budak ni , pinggan pun ko nak kisah ek ..

sekali sampai pinggan budak-budak yang comel , kakak jadi tak kisah dah ..

makan log : pizza hut

Hawaii ciken kot .. entah lah lupa lak .. hikhik .. Pizza ni kalau nak sedap kena makan panas-panas , kalau dah sejuk memang dah tak leh masuk kot ..keras ..

makan log : pizza hut

Kalau dia dah suka , memang lincin pinggan .. gambar makan pizza di bawah tu tipu je .. sepotong pun tak habis .. dah kenyang makan spageti sepinggan ..kakak dan una rasa sikit-sikit je ..

makan log : pizza hut

Sekarang kan , saya macam fobia nak makan ..tu yang tak boleh pilih banyak-banyak , kang anak makan tak habis saya perabihkan dek kerana sayang makanan tu ..so order sikit makan rebut-rebut cepat habis sampai lincin pizza dan spageti tu ..

makan log : pizza hut

Kan lincin semua , order sikit cepat habis .. boleh balik rumah cepat-cepat .. ibu nak berblogging lak kehkehkeh ~ memang untung sapa-sapa yg belanja puanbee kids ni ..

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

20 Comments:

  1. wah lama gila kutu tak p pizza hut.ntah tak terasa,lgpun tak sedap mana plus mahal,lg lama lepak situ lg tinggi charge..

    spageti tu dah mengenyangkan, piza tu kenyang sekejap je,tp mmg tak boleh makan byk..

    aiman masa baby dulu selalu main ketuk2 pinggan plastik yg depa bg tu.pinggan kaca depa mahai,depa takut pecah kot.hoho..

  2. waduhhhhhhhhh terliur saya dibuatnya hehehe.. saya paling peberet makan hawaian pizza hehe

  3. maya_mustwany

    EHHH sampai habis?wahhh hebat nya tecik tuh

  4. tak pernah makan pizza..percaya tak?hahaha 🙂

  5. cutenyer…anak2 bee…saya kalo makan kat pizza hut mesti makan pizza super surpreme+ mushroom soup…

  6. wah…terliur tgk adik-adik ni makan..teringin jugak la..lame dah x pegi pizza..tapi domino sedap jgak rasenye..

  7. peberet sy jugak spageti nie…

  8. alahai…rindunya nak makan kat pizza hut..huhu

  9. cedap kan bee … spageti tu mmg fevret hanie n anak2 … 😉

    mmg xsentuh pizza deme ni kalo dah abeskn spageti sepinggan

    comot2 pun tetap comel kan budak2 … cube kalau mak2 budak ni comot2 makan..malu jek..hehe :p

  10. makan pizza…bestla tu mkn sampai comot2…hehehehe..puas hati kalau makanan licin kan

  11. pehh, comot mulutnya. merah menyala. hehe..

  12. Amboi sampai comot makan. Saya cukup bawan anak-anak ke restoran Pizza Hut apabila hero-heso saya mengetuk pinggan mengunakan sudu dan garfu. Maklumlah jarang-jarang sekali masuk ke restoran Pizza Hut.

    Baru-baru adik saya belanja makan pizza untuk anak-anak buahnya di Bangi. Sejak bersunat seleara meraka makin besar. 🙂

  13. ramai org cakap domino pizza lagi sedap, ntah, kalau dah sejuk dua2(pizza hut n domino pizza) x sedap.
    kesian anak2 suruh mkn cepat,ibu nak blogging…nasib x tercekik … he…he

  14. bee..suka tengok muka baby yang comot2 tu,
    tentu puas hati belanja kalau anak makan lincin macam tu..

  15. tiba2 rasa lapar tgk 3 powerpuff girls tu mkan pizza……

  16. memang betui Bee.. bior order sikit & makan rebut2.. tak mbazir.. kalo order lebih, ibu jer lah yg koje mbesarkan badan.. huwaaaa…

  17. eh saya pun dah lama tak masuk ke pizza..salah satu sbb services staff diaorg slow sgt..:)

  18. Ibu Mifzal Arsyad

    wow..best tu makan pizza..sy pun dah lama x makan pizza..teringin gak ni..hehe

  19. tudia…depa makan pizza…comei betul la rupa baby bila comot2 gini.. comot tp comei.. 😛
    percaya atau tak zie pun x pernah makan pizza hut… hihiihi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *