Makan Log : Pizza Hut

Dah lama dah pergi makan ni , sama hari dengan post tentang shopping hujung tahun 2011 yang super sibuk tu lagi , okey nak cerita lah ini adalah kali pertama kami ke restoran pizza .. apa tak percaya ka ? sila lah percaya .. entah mengapa saya lalu lalang disitu hari-hari pun hati tak tergerak nak masuk pizza , lebih suka KFC .

makan log : pizza hut

Tapi hari tu kakak yang merengek nak sangat makan di Pizza Hut , saya pun paksa rela masuk jugak lah .. saya memang tak pandai pilih makanan di Pizza Hut tu , tak tahu mana sedap , mana tak .. hantam je .. si kakak yang pilih . dia nak makan spageti dengan pizza , so saya ambil satu set Pizza dan Ala carte Spagetti , itu sahaja .. order sikit je , kalau order banyak-banyak kompom tak habis , jenuh ibu nak habiskan ..

makan log : pizza hut

Suka tengok gambar baby ni , amboi sedap sangat rupanya sampai comot … sekali pandang bulat nya mata dak ni ..

makan log : pizza hut

Tengok pinggan tu , ada kisah .. semasa nak order tu , waiter ada cakap ..

” boleh tak nak gantikan pinggan budak-budak ni dengan pinggan plastik ? “

saya ok saja , lagi pun baby tu tak boleh kang mai perangai tak berapa manis dia habis semua jatuh-jatuh .. baik lah di tukar ..

tapi si kakak pula , perasan dah besar sangat membantah ..

“kenapa nak tukar ibu ?? kakak kan dah besar “

hahaha .. apa daa budak ni , pinggan pun ko nak kisah ek ..

sekali sampai pinggan budak-budak yang comel , kakak jadi tak kisah dah ..

makan log : pizza hut

Hawaii ciken kot .. entah lah lupa lak .. hikhik .. Pizza ni kalau nak sedap kena makan panas-panas , kalau dah sejuk memang dah tak leh masuk kot ..keras ..

makan log : pizza hut

Kalau dia dah suka , memang lincin pinggan .. gambar makan pizza di bawah tu tipu je .. sepotong pun tak habis .. dah kenyang makan spageti sepinggan ..kakak dan una rasa sikit-sikit je ..

makan log : pizza hut

Sekarang kan , saya macam fobia nak makan ..tu yang tak boleh pilih banyak-banyak , kang anak makan tak habis saya perabihkan dek kerana sayang makanan tu ..so order sikit makan rebut-rebut cepat habis sampai lincin pizza dan spageti tu ..

makan log : pizza hut

Kan lincin semua , order sikit cepat habis .. boleh balik rumah cepat-cepat .. ibu nak berblogging lak kehkehkeh ~ memang untung sapa-sapa yg belanja puanbee kids ni ..

20 Comments

  1. puan kutu 4 January 2012 Reply
  2. Mak Dara 3 January 2012 Reply
  3. maya_mustwany 3 January 2012 Reply
  4. mrs.yie 3 January 2012 Reply
  5. lizz 3 January 2012 Reply
  6. Jendela Hati 3 January 2012 Reply
  7. bardboo 3 January 2012 Reply
  8. Ummi Hanie 3 January 2012 Reply
  9. kimmie 2 January 2012 Reply
  10. titan 2 January 2012 Reply
  11. akubiomed 2 January 2012 Reply
  12. Denaihati 2 January 2012 Reply
  13. ummiross 2 January 2012 Reply
  14. nza 2 January 2012 Reply
  15. kakyong 2 January 2012 Reply
  16. tuan tanah 2 January 2012 Reply
  17. Ibu Mifzal Arsyad 2 January 2012 Reply
  18. zie fauzi 2 January 2012 Reply
    • UpProfits 2 January 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.