Makan Log : Kambing Golek

Semasa Majlis pelancaran My Agro Hypermart , kami dihidangkan dengan kambing golek , saya ambil sikit merasa , sedap .. tapi ye lah dah lewat ambil pun daging tinggal sikit saja .. boleh seorang sepotong merasa .. tapi lepas balik ke rumah , kepala berdenyut-denyut .. adoii sakit …

hidangan kambing golek

hidangan kambing golek

Terliur tak ?

Sekor RM900 , Sekor dengan makanan tambah lain seperti salad RM1200 , best ni kalau dapat belanja famili makan-makan..

(Visited 11 times, 1 visits today)

39 Comments

  1. peberet en suami.dah beberapa hari dok kata nak makan sate kambing.kt sp ni taktau kat mana ada jual.haha..

    dokbaca komen cik betty, betul ekk..baru tau..

    kutu makan gitu2 jer..klu ada ayam,balun ayam dulu,kambing ni pandang2 amik rasa je,tak minat sgt..

    • bee lebih suka sate daging , tk kira lah daging apa , tp daging rusa macam tak boleh nak telan je , lg kuat rasanya …

      tu lah bee baru tau maklumat cik betty tu , so eloklah makan daging kambing byk2 ekkk

    • haha nasib kan , akk ni lagi best ..tengok dr awal teringin , last2 pusing2 suami ajak balik dah , pastu dia g toilet , akk g beratur nak ambik kambing ,siap cakap , kat org yg beratur didepan , dapat rasa sikit pun jd ler ..teringin muahaha ..

      tp bila dah dpt nak makan je , una lak nak muntah so tinggal , mai balik meja , daging dah tk de huwaaa sedih .. dpt sikit2 je ,…

  2. eh eh silap..org rs pening lps mkn kambing sbb kolestrol kambing menguraikan darah yg tercemar dgn klestrol tepu jd akan meningkatkan isispadu darah..tu yg buat pening..

    sj tulis lg sbb komen sy yg sebelum ni tersalah information

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>