Makan Log : Kambing Golek

Semasa Majlis pelancaran My Agro Hypermart , kami dihidangkan dengan kambing golek , saya ambil sikit merasa , sedap .. tapi ye lah dah lewat ambil pun daging tinggal sikit saja .. boleh seorang sepotong merasa .. tapi lepas balik ke rumah , kepala berdenyut-denyut .. adoii sakit …

hidangan kambing golek

hidangan kambing golek

Terliur tak ?

Sekor RM900 , Sekor dengan makanan tambah lain seperti salad RM1200 , best ni kalau dapat belanja famili makan-makan..

(Visited 2 times, 1 visits today)
About puanbee

Seorang anak , isteri dan ibu. Mempunyai 4 orang cahaya mata. Berumur 30-an , Suri rumah sepenuh masa tetapi mempunyai perniagaan online. Segala terguran dan komen boleh terus hubungi admin melalui EMAIL.

Comments

  1. tak makan kari kambing…..tapi kalau kalau yang macam dalam gambo tu , memang boleh sapu sampai habis….tengok jugalah …janji tak berbau

  2. pehh, kalau dapat ni. mesti tambah nasi banyak kali..hehe

  3. levelsatu :

    hoho..rugilah kalau ada orang tak suka daging kambing. salah satu nikmat dunia ni..

  4. peberet en suami.dah beberapa hari dok kata nak makan sate kambing.kt sp ni taktau kat mana ada jual.haha..

    dokbaca komen cik betty, betul ekk..baru tau..

    kutu makan gitu2 jer..klu ada ayam,balun ayam dulu,kambing ni pandang2 amik rasa je,tak minat sgt..

    • bee lebih suka sate daging , tk kira lah daging apa , tp daging rusa macam tak boleh nak telan je , lg kuat rasanya …

      tu lah bee baru tau maklumat cik betty tu , so eloklah makan daging kambing byk2 ekkk

  5. terliur??errr mas takut..
    n mas tak makan kambing.hihihi.

  6. akak suka mkn kambing sebab dagingnya kecik tp hubby x suka, katanya daging kambing baunya hamis..

  7. sedapnya…feveret akak tu….

  8. sedapnye..nsib baik bru je mkn haritu..so, x tringin sgt dah la..hehe..

    • haha nasib kan , akk ni lagi best ..tengok dr awal teringin , last2 pusing2 suami ajak balik dah , pastu dia g toilet , akk g beratur nak ambik kambing ,siap cakap , kat org yg beratur didepan , dapat rasa sikit pun jd ler ..teringin muahaha ..

      tp bila dah dpt nak makan je , una lak nak muntah so tinggal , mai balik meja , daging dah tk de huwaaa sedih .. dpt sikit2 je ,…

  9. lepas makan kambing golek ambil ubat satu family..hehe

  10. wah..bestnye kambing…lame tak merasa ni..makan ramai2 sure happening..

  11. terkangkang jer itu kmbing golek … nama pun golek yea .. hehe

    fevret tu tau bee .. tp jgn byk2 …

  12. kak jie tak makan juga
    sbb Intan tak makan daging, dia merengek tak bagi kami pun makan sama

  13. eh eh silap..org rs pening lps mkn kambing sbb kolestrol kambing menguraikan darah yg tercemar dgn klestrol tepu jd akan meningkatkan isispadu darah..tu yg buat pening..

    sj tulis lg sbb komen sy yg sebelum ni tersalah information

  14. sbnrnya kambing tidak sebabkan darah tinggi..salunya org pening lps mkn kambing sbb dia buang toksik..itu yg sy dgrlah..x pasti betul ke x

  15. Saya tidak biasa makan kambing walaupun hirup kuah sekali pun.

  16. nak buat pun rasa tak best jugak kalau orang tak boleh makan.maklum je la makin ramai yang ada darah tinggi..ekekekek

  17. rugi2, melepas kambing golek. boleh tapau(bwk balik) ke ?..he he

  18. Sedap nampak tu bee..
    Betul tu, kalau buat family gathering, order kambing golek, dessert buat sendiri, mesti gempaq!

  19. wah meriah betul karnival ini, siap ada kambing golek lagi.

Speak Your Mind

*