Makan Log : Kambing Golek

Semasa Majlis pelancaran My Agro Hypermart , kami dihidangkan dengan kambing golek , saya ambil sikit merasa , sedap .. tapi ye lah dah lewat ambil pun daging tinggal sikit saja .. boleh seorang sepotong merasa .. tapi lepas balik ke rumah , kepala berdenyut-denyut .. adoii sakit …

hidangan kambing golek

hidangan kambing golek

Terliur tak ?

Sekor RM900 , Sekor dengan makanan tambah lain seperti salad RM1200 , best ni kalau dapat belanja famili makan-makan..

Search

Comments

  1. tak makan kari kambing…..tapi kalau kalau yang macam dalam gambo tu , memang boleh sapu sampai habis….tengok jugalah …janji tak berbau
    apaajanews recently posted..This Connection is Untrusted | how to solveMy Profile

  2. pehh, kalau dapat ni. mesti tambah nasi banyak kali..hehe
    ohcikgu recently posted..Semak Keputusan MUET anda melalui SMS pada 12 Januari 2012My Profile

  3. hoho..rugilah kalau ada orang tak suka daging kambing. salah satu nikmat dunia ni..
    levelsatu recently posted..Pengulas radio dan penerbit akhbar Filipina mati ditembak.My Profile

  4. peberet en suami.dah beberapa hari dok kata nak makan sate kambing.kt sp ni taktau kat mana ada jual.haha..

    dokbaca komen cik betty, betul ekk..baru tau..

    kutu makan gitu2 jer..klu ada ayam,balun ayam dulu,kambing ni pandang2 amik rasa je,tak minat sgt..
    puan kutu recently posted..Aktiviti Petang dan RojakMy Profile

  5. terliur??errr mas takut..
    n mas tak makan kambing.hihihi.
    maya_mustwany recently posted..ADA BERANI??My Profile

  6. akak suka mkn kambing sebab dagingnya kecik tp hubby x suka, katanya daging kambing baunya hamis..
    mrs.yie recently posted..APABILA SAYA JADI DJ GOMO FMMy Profile

  7. sedapnya…feveret akak tu….
    nza recently posted..Kisah Semalam dan Hari Ini…My Profile

  8. sedapnye..nsib baik bru je mkn haritu..so, x tringin sgt dah la..hehe..
    syu90 recently posted..akhirnya habis jugak tengok drama korea Man of HonorMy Profile

    • haha nasib kan , akk ni lagi best ..tengok dr awal teringin , last2 pusing2 suami ajak balik dah , pastu dia g toilet , akk g beratur nak ambik kambing ,siap cakap , kat org yg beratur didepan , dapat rasa sikit pun jd ler ..teringin muahaha ..

      tp bila dah dpt nak makan je , una lak nak muntah so tinggal , mai balik meja , daging dah tk de huwaaa sedih .. dpt sikit2 je ,…
      puanbee recently posted..Makan Log : Kambing Golek My Profile

  9. lepas makan kambing golek ambil ubat satu family..hehe
    paihujey recently posted..Tingginya Ego Seorang LelakiMy Profile

  10. wah..bestnye kambing…lame tak merasa ni..makan ramai2 sure happening..
    kedaikasperskyonline recently posted..[TRAFIK BLOG TINGGI] BLOG AKU DIREVIEW 9/1/12!My Profile

  11. terkangkang jer itu kmbing golek … nama pun golek yea .. hehe

    fevret tu tau bee .. tp jgn byk2 …
    Ummi Hanie recently posted..Perihal Cinta ?My Profile

  12. kak jie tak makan juga
    sbb Intan tak makan daging, dia merengek tak bagi kami pun makan sama

  13. eh eh silap..org rs pening lps mkn kambing sbb kolestrol kambing menguraikan darah yg tercemar dgn klestrol tepu jd akan meningkatkan isispadu darah..tu yg buat pening..

    sj tulis lg sbb komen sy yg sebelum ni tersalah information

  14. sbnrnya kambing tidak sebabkan darah tinggi..salunya org pening lps mkn kambing sbb dia buang toksik..itu yg sy dgrlah..x pasti betul ke x
    Rina AVAIL a.k.a cik betty recently posted..AWAK SEMUA BOLEH BERAMBUS !!My Profile

  15. Saya tidak biasa makan kambing walaupun hirup kuah sekali pun.
    akubiomed recently posted..Pengalaman kena denda di sekolahMy Profile

  16. nak buat pun rasa tak best jugak kalau orang tak boleh makan.maklum je la makin ramai yang ada darah tinggi..ekekekek
    diana recently posted..TIPS UNTUK BAGI ANAK TIDUR SIANGMy Profile

  17. rugi2, melepas kambing golek. boleh tapau(bwk balik) ke ?..he he
    Denaihati recently posted..Keputusan Kes Liwat Anwar IbrahimMy Profile

  18. Sedap nampak tu bee..
    Betul tu, kalau buat family gathering, order kambing golek, dessert buat sendiri, mesti gempaq!
    ummiross recently posted..REZEKI ANAKMy Profile

  19. wah meriah betul karnival ini, siap ada kambing golek lagi.
    kimmie recently posted..RM50 UNTUK DIMENANGI !!! LUCKY DRAW Sempena Promosi JerseyMalaya, JOIN SEKARANG!My Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge