Dec
2011

MAK DARA FABULOUS GIVEAWAY

Giveaway yang mana hadiahnya tidak dapat di tolak , sangat menarik kalau memang boleh dapat Cash Voucher bernilai RM500 tajaan AMEE PHILIPS JEWELERY , 3D2N 2-room Apartment Accommodation at GENTING PERMAI RESORT bernilai RM440 dan TOP UP RM30. Tengok lagi senarai hadiah dan syarat-syarat nya disini

Itu baru tempat pertama , hadiah untuk tempat ke dua dan ketiga pun tak juga kurang hebatnya , moh la puanbee cuba untuk memberi kan satu tajuk yang paling best buat Mak Dara ..

“paling best tu”

“jangan memain ko..”

makdara giveaway

Mak Dara hanya minta kita cadangkan tajuk filem paling best , masaalahnya mak dara tak beri hint jalan cerita atau sinopsis nya , agak susah disitu .. tapi tak pe saya cuba ..

Saya tertarik dengan tajuk

” Aku designer kampung “

Oleh kerana saya sangat lama tunggu drama/filem di Malaysia ni yang memberi dorongan dan semangat untuk orang muda/remaja mencapai cita-cita. Contoh lah drama/filem yang menceritakan bagaimana perjalanan pemain bola sepak negara terpilih , di pilih , dan berusaha untuk mencapai cita-cita ,

atau bagaimana seseorang designer baju mula-mula menceburkan diri dalam bidang fesyen peragaan sehingga di berjaya , asal usul dia ,

atau bagaimana seseorang tu berusaha untuk menjadi seorang chef.

Jalan cerita yang serius dan ada part yang sweet , romantis , keanak-anakkan , bersemangat dan sifat untuk berjuang mencapai cita-cita diselitkan pasti menarik penonton .. yang mana jalan cerita begini belum ada lagi di Malaysia.

Kalau lah ada .. sukanya .. asyik-asyik lawak , seram dan gengster je tak best gak !

panjang bebenor dah ni.

jom join ramai-ramai 7/12 giveaway ini tamat :)

18 thoughts on “MAK DARA FABULOUS GIVEAWAY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge