MAK DARA FABULOUS GIVEAWAY

Giveaway yang mana hadiahnya tidak dapat di tolak , sangat menarik kalau memang boleh dapat Cash Voucher bernilai RM500 tajaan AMEE PHILIPS JEWELERY , 3D2N 2-room Apartment Accommodation at GENTING PERMAI RESORT bernilai RM440 dan TOP UP RM30. Tengok lagi senarai hadiah dan syarat-syarat nya disini

Itu baru tempat pertama , hadiah untuk tempat ke dua dan ketiga pun tak juga kurang hebatnya , moh la puanbee cuba untuk memberi kan satu tajuk yang paling best buat Mak Dara ..

“paling best tu”

“jangan memain ko..”

makdara giveaway

Mak Dara hanya minta kita cadangkan tajuk filem paling best , masaalahnya mak dara tak beri hint jalan cerita atau sinopsis nya , agak susah disitu .. tapi tak pe saya cuba ..

Saya tertarik dengan tajuk

” Aku designer kampung “

Oleh kerana saya sangat lama tunggu drama/filem di Malaysia ni yang memberi dorongan dan semangat untuk orang muda/remaja mencapai cita-cita. Contoh lah drama/filem yang menceritakan bagaimana perjalanan pemain bola sepak negara terpilih , di pilih , dan berusaha untuk mencapai cita-cita ,

atau bagaimana seseorang designer baju mula-mula menceburkan diri dalam bidang fesyen peragaan sehingga di berjaya , asal usul dia ,

atau bagaimana seseorang tu berusaha untuk menjadi seorang chef.

Jalan cerita yang serius dan ada part yang sweet , romantis , keanak-anakkan , bersemangat dan sifat untuk berjuang mencapai cita-cita diselitkan pasti menarik penonton .. yang mana jalan cerita begini belum ada lagi di Malaysia.

Kalau lah ada .. sukanya .. asyik-asyik lawak , seram dan gengster je tak best gak !

panjang bebenor dah ni.

jom join ramai-ramai 7/12 giveaway ini tamat :)

(Visited 2 times, 1 visits today)
About puanbee

Seorang anak , isteri dan ibu. Mempunyai 4 orang cahaya mata. Berumur 30-an , Suri rumah sepenuh masa tetapi mempunyai perniagaan online. Segala terguran dan komen boleh terus hubungi admin melalui EMAIL.

Comments

  1. waduhhhhh terharu saya Puan Bee sudi join GA picisan saya ni huhu.. Terima kasihhhhh really appreciate it.. =)

  2. Susah juga hendak diberi tajuk cerita kalau tidak tahu genre. :-)

  3. best nyer hadiah mak dara …

    gudluck bee 😉

    lom de mood lak nk join..hhuhu

  4. hadiah sangat best! wajib join ni..hehe..

  5. puan kutu :

    mak aii hadiahnya pitam..haha bley kot try join..sat nak p tgok syarat dulu..:)

  6. Best hadiahnya

  7. akak memang kretip! gudluck akak! ^_^

  8. mak dara mmg meletop. hadiah dia lagi la meletops you. good luck bee

  9. pelik betul. dah la mak..dara plak. mana satu nih..

  10. aduh… part nak beri cadangan ni lah yg lemah sikit ni..

  11. wah hadiah yg menarik^ ^

    pkir2 jap nak join ke x…

Speak Your Mind

*