MAK DARA FABULOUS GIVEAWAY

Giveaway yang mana hadiahnya tidak dapat di tolak , sangat menarik kalau memang boleh dapat Cash Voucher bernilai RM500 tajaan AMEE PHILIPS JEWELERY , 3D2N 2-room Apartment Accommodation at GENTING PERMAI RESORT bernilai RM440 dan TOP UP RM30. Tengok lagi senarai hadiah dan syarat-syarat nya disini

Itu baru tempat pertama , hadiah untuk tempat ke dua dan ketiga pun tak juga kurang hebatnya , moh la puanbee cuba untuk memberi kan satu tajuk yang paling best buat Mak Dara ..

“paling best tu”

“jangan memain ko..”

makdara giveaway

Mak Dara hanya minta kita cadangkan tajuk filem paling best , masaalahnya mak dara tak beri hint jalan cerita atau sinopsis nya , agak susah disitu .. tapi tak pe saya cuba ..

Saya tertarik dengan tajuk

” Aku designer kampung “

Oleh kerana saya sangat lama tunggu drama/filem di Malaysia ni yang memberi dorongan dan semangat untuk orang muda/remaja mencapai cita-cita. Contoh lah drama/filem yang menceritakan bagaimana perjalanan pemain bola sepak negara terpilih , di pilih , dan berusaha untuk mencapai cita-cita ,

atau bagaimana seseorang designer baju mula-mula menceburkan diri dalam bidang fesyen peragaan sehingga di berjaya , asal usul dia ,

atau bagaimana seseorang tu berusaha untuk menjadi seorang chef.

Jalan cerita yang serius dan ada part yang sweet , romantis , keanak-anakkan , bersemangat dan sifat untuk berjuang mencapai cita-cita diselitkan pasti menarik penonton .. yang mana jalan cerita begini belum ada lagi di Malaysia.

Kalau lah ada .. sukanya .. asyik-asyik lawak , seram dan gengster je tak best gak !

panjang bebenor dah ni.

jom join ramai-ramai 7/12 giveaway ini tamat :)

Comments

  1. waduhhhhh terharu saya Puan Bee sudi join GA picisan saya ni huhu.. Terima kasihhhhh really appreciate it.. =)
    Mak Dara recently posted..MAK DARA FABULOUS GIVEAWAYMy Profile

  2. Susah juga hendak diberi tajuk cerita kalau tidak tahu genre. :-)
    akubiomed recently posted..Projek Pistol bakal pesaing final AJL26My Profile

  3. best nyer hadiah mak dara …

    gudluck bee ;)

    lom de mood lak nk join..hhuhu

  4. hadiah sangat best! wajib join ni..hehe..
    bardboo recently posted..Cara Untuk Tambah Trafik BlogMy Profile

  5. puan kutu :

    mak aii hadiahnya pitam..haha bley kot try join..sat nak p tgok syarat dulu..:)
    puan kutu recently posted..Aiman & Buku CeritaMy Profile

  6. Best hadiahnya
    akakcomey recently posted..Mas kargoMy Profile

  7. akak memang kretip! gudluck akak! ^_^
    cheqwa recently posted..BLOG NASYWA DI HACKED!My Profile

  8. mak dara mmg meletop. hadiah dia lagi la meletops you. good luck bee
    mama pipie recently posted..Mengenali dan memahami Al-FatihahMy Profile

  9. pelik betul. dah la mak..dara plak. mana satu nih..
    titan recently posted..Komisen kedua dari CPM.bizMy Profile

  10. aduh… part nak beri cadangan ni lah yg lemah sikit ni..
    kakyong recently posted..Pernah guna HP sauce dan tabasco??My Profile

  11. wah hadiah yg menarik^ ^

    pkir2 jap nak join ke x…
    Budak Nakal recently posted..Adik Khairul Fahmi Che Mat Meninggal DuniaMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge