Mak Borek Anak Rintik ..

Anak siapa lah ni ye ? bukan main lagi dia …

mak borek anak rintik

Ni baby tengah demam , tapi kalau bab nak bejalan terus sihat demam tu ..ishishish ..percubaan buat gambar bergerak (format gif) dalam blog.. menjadi nampaknya ..

News Reporter
Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

38 thoughts on “Mak Borek Anak Rintik ..

  1. Salam Bee,

    tudia mesti ikut maknya hahaha
    bestlah bee ada anak pompuan, akak ni takkan nak bg anak main gencu lak kan 😀

  2. anak di usia mcm ni mmg gitulah
    nnt bila masuk tadika, cuba cek beg sekolah…hahaha
    dia bawa lipstik tak?

    kadang2 riuh satu rumah cari mana pegi bedak
    cuba tgok dlm bilik dia…hahahaha

    bedak habis bukan kita yg pakai, tp berkecai sebab dia

    anak mak…hehehe

    1. heheh .. kak jie , kalau tunggu beg baby lambat sikit ..sekarang ni cek beg kakak dengan una ..

      kakak bawak lipglos ..una bawak vaselin g sekolah n tadika .. cikgu una pun dah tegur kemain anak dara nak bergaya ..

      pasal bedak berderai toksah cakap .. sebab tu saya beli bedak murah2 je … dulu2 kakak , pastu una ..sekarang baby pula.. ayah cakap ..make-up beli sendiri tk termasuk dlm senarai list ayahdia hahah ..

      1. akak yang anak lelaki ni pun abis buat bedak akak berderai, toksah tunggu anak pompuan, anak lelaki pun sama hahahhaa 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *