Mak Borek Anak Rintik ..

Share

Anak siapa lah ni ye ? bukan main lagi dia …

mak borek anak rintik

Ni baby tengah demam , tapi kalau bab nak bejalan terus sihat demam tu ..ishishish ..percubaan buat gambar bergerak (format gif) dalam blog.. menjadi nampaknya ..

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

38 Comments:

  1. Dh besar anak PuanBee..hehehe

  2. kemain ye awk baby.mengalahkan anty kutu ja.hehe..

  3. Jangan dia letak make-up kat keta dah hehehe..

  4. Amboi2 anak dara sorang ni..
    Hik3!!!
    Merah delima bibir mu si dara..
    Eceihhhh!!
    Happy weekend dear.. 😉

  5. kalau make-up mainan konpom xnak kan. nak yg ori je.

  6. anak dara puanbee…bukan main lagi bermake-up 🙂

  7. alahi comelnya..
    kecik2 dah pandai mekap..

  8. comelnye baby..ni mesti produk marry kay ni..

  9. amboi..anak dara sorang ni…biasa la,nama pun anak dara….. kan….

  10. Salam Bee,

    tudia mesti ikut maknya hahaha
    bestlah bee ada anak pompuan, akak ni takkan nak bg anak main gencu lak kan 😀

  11. cam ni gak la dak epal aku nanti hihihih!!!

    nnt blh la buat tuto gmbr gerak2 gitu yer bee…

  12. anak di usia mcm ni mmg gitulah
    nnt bila masuk tadika, cuba cek beg sekolah…hahaha
    dia bawa lipstik tak?

    kadang2 riuh satu rumah cari mana pegi bedak
    cuba tgok dlm bilik dia…hahahaha

    bedak habis bukan kita yg pakai, tp berkecai sebab dia

    anak mak…hehehe

    • heheh .. kak jie , kalau tunggu beg baby lambat sikit ..sekarang ni cek beg kakak dengan una ..

      kakak bawak lipglos ..una bawak vaselin g sekolah n tadika .. cikgu una pun dah tegur kemain anak dara nak bergaya ..

      pasal bedak berderai toksah cakap .. sebab tu saya beli bedak murah2 je … dulu2 kakak , pastu una ..sekarang baby pula.. ayah cakap ..make-up beli sendiri tk termasuk dlm senarai list ayahdia hahah ..

      • akak yang anak lelaki ni pun abis buat bedak akak berderai, toksah tunggu anak pompuan, anak lelaki pun sama hahahhaa 😀

  13. tak dapat di nafikan lagi..

  14. hamboii baby … ank dara katakan ! 😉

  15. amboi kecik2 lagi dah pandai make-up..

  16. alolololo tomeinyerrr dia pakai liptik hehe

  17. Hui, bukan main lagi. Rata pula sapuanya tuh. 🙂

  18. Hamboi kemain. Kicik-kicik lagi dah pandai. 😀

  19. Alalala..comelnya anak bee, dari tepi melentik nampak bulu matanya…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *