Majlis Sepetang Bersama Blogger #jumpadenaihati

Posted by

Gambar semua di ambil dari random , banyak gambar pun di ambil dari blogger lain , ye lah camera kecik saya tak nampak cantik pula gambarnya didalam dewan tu. Terlebih dahulu .. mestilah .. saya nak berterima kasih sangat pada semua kawan-kawan yang menyokong saya dalam contest gadjet impian , pusingan pertama dan pusingan kedua. Saya telah pun menjadi pemenang tempat ke dua .. Allhamdulillah ..syukur sangat …tanpa korang siapalah saya kan ..

Tahniah juga di ucapkan kepada rakan blogger lain yang juga telah memenangi Gadjet Impian mereka , Iaitu Yanmieonline.com , Eiz Upprofits , ZulsEffort , Dan juga NorMyra.. tahniah sekali lagi.

Ramai blogger yang hebat-hebat dan berpengalaman dalam bidang blogging juga hadir. Saya mampu sebutkan sikit disini , jangan kecik hati ya kalau tertinggal tu , Ciklilyputih.com , Abang Ensem.com , Zarul Umbrella , Jejai , Bro Eyriqazz , Azmanisma.com , Akubiomed.com , Hatisamrokin.com , Sicantik sizuka , Arrifshah , Eizeil , Azman ishak , Een , Broframestone , Kakchik Ella , Emila Yusof , Rebecca Saw , AnarmΒ , mannanqayyim ermmm .. sapa lagi ekk .. nanti update lain , lepas diorang update entri hahah ..

Selain dari blogger Malaysia , ada juga blogger dari Indonesia.

Seronok tengok latar belakang di sebalik penubuhan blog Denaihati.com , moga blog beliau akan semakin berjaya dan di kenali ramai , hope di masa akan datang ada lagi Majlis begini dan dapat di hadiri lebih ramai blogger serta mendapat ramai lagi penaja yang best2 ..

Layan gambar lah ye …

Gambar lain-lain saya akan upload di Facebook saya nanti insyallah , ada lagi nak tambah tu lepas kak yanmie upload gambar dia – link.

Terima kasih gambar dari ciklilyputih.com

72 comments

  1. Pingback: EYRIQAZZ vs DENAIHATI Contest
  2. Pingback: Sepetang Bersama Blogger Malaysia | Top 5 Gadjet Impian
  3. Rasa baangga sebab dapat duduk semeja dengan Bee, kak yan, Akubiomed, Bro Azman dan juga anak bini Bro DH πŸ™‚

  4. Pingback: Majlis Sepetang Bersama Blogger #JumpaDenaihati β€” YanMie | Blog Supermak
  5. Puanbee. Pasal nak komen kat blog saya tu. Saya rasa puan bee kena login dulu wordpress. baru boleh komen kot. Sebab saya komen kat sesetengah blog orang lain, kalu tak sign in wordpress, memang tak boleh komen.

  6. Wowowowowwwwweeeeee iphone4s tuuu..mmg idaman ku….cayalahhh bee..sungguh memberi inspirasi kepada..kekekeekek…..muahsss

    note : blog tikus ju kene freeze sbb ada org dia nak beli semua domain2 nama tikus tu….klu nak beli ng org tu ju kene bayar dlm rm410 gaks…tgh appeal:D

      1. Org ni dia reserve semua domain2 tetikusrusak.net, com, etc semua la….
        sbb masa dia beli tu domain ju tu kan da expired. bermakna xde owner. Skrg tgh cube2 pujuk la beli ng dia dgn harga yg rendah. dia nak commercial kan domain2 tetikus tu…

          1. itu la…tgh appeal ng buyer tu….ishhh…..rege asal dia rm410..hohoh….macam tak berbaloi je nak beli semula…..

              1. ada gak tpk nak bukak blog baru…tp ju ala2 malas nak setup itu ini bee. nanti tgk next week camne…..arap2 dpt la balik..huuh…

  7. Pingback: Tengok Jer Sudah Rasa Terharu Giler « PICTB
    1. wasalam ,

      tak lupa punya akk , harap kita berkawan selamanya , ada salah silap harap terus terang saja .. kan kan .. hehe nak pinjam lagi ke kak.. nak beli cam mana ? tk pandai le pulak bab nak update ios apa yg akk ckp tu ..

  8. Salam, a

    awat tak bagi backlink bee, senang kawan2 yang lain nak pi terjah blog diorang hehee sharing is caring kan πŸ˜€

    1. nak bagi backlink , tunggu diorang update lepas tu letak le link entri pasal event ni , nak cr semalam tak larat .. nanti edit lain hehehe .. jgn risau

  9. Tahniah buat kesekian kalinya..berbaloi segala keringat,tenaga dan modal yg bee dh gunakan utk contest nie..Alhamdulillah..

  10. salam,
    aaaa!sentap akak tak masuk nama saya:( oh blogger tak hebat.huhu..Kat atas nama blogger-blogger hebat:) Btw, Tahniah akak!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *