Majlis Sepetang Bersama Blogger #jumpadenaihati

Gambar semua di ambil dari random , banyak gambar pun di ambil dari blogger lain , ye lah camera kecik saya tak nampak cantik pula gambarnya didalam dewan tu. Terlebih dahulu .. mestilah .. saya nak berterima kasih sangat pada semua kawan-kawan yang menyokong saya dalam contest gadjet impian , pusingan pertama dan pusingan kedua. Saya telah pun menjadi pemenang tempat ke dua .. Allhamdulillah ..syukur sangat …tanpa korang siapalah saya kan ..

Tahniah juga di ucapkan kepada rakan blogger lain yang juga telah memenangi Gadjet Impian mereka , Iaitu Yanmieonline.com , Eiz Upprofits , ZulsEffort , Dan juga NorMyra.. tahniah sekali lagi.

Ramai blogger yang hebat-hebat dan berpengalaman dalam bidang blogging juga hadir. Saya mampu sebutkan sikit disini , jangan kecik hati ya kalau tertinggal tu , Ciklilyputih.com , Abang Ensem.com , Zarul Umbrella , Jejai , Bro Eyriqazz , Azmanisma.com , Akubiomed.com , Hatisamrokin.com , Sicantik sizuka , Arrifshah , Eizeil , Azman ishak , Een , Broframestone , Kakchik Ella , Emila Yusof , Rebecca Saw , AnarmΒ , mannanqayyim ermmm .. sapa lagi ekk .. nanti update lain , lepas diorang update entri hahah ..

Selain dari blogger Malaysia , ada juga blogger dari Indonesia.

Seronok tengok latar belakang di sebalik penubuhan blog Denaihati.com , moga blog beliau akan semakin berjaya dan di kenali ramai , hope di masa akan datang ada lagi Majlis begini dan dapat di hadiri lebih ramai blogger serta mendapat ramai lagi penaja yang best2 ..

Layan gambar lah ye …

Gambar lain-lain saya akan upload di Facebook saya nanti insyallah , ada lagi nak tambah tu lepas kak yanmie upload gambar dia – link.

Terima kasih gambar dari ciklilyputih.com

Comments

  1. tahniah kak! eh ketinggalan keretapi betullah bard ni…hehe..

  2. hi kak bee! hehe. 1st time jumpa, and sangat kekok nk borakΒ². apa pun, tahniah ye! πŸ˜€

  3. Woahh..bilalah agaknya aku boleh ikut meeting macam ni.. πŸ™

  4. Rasa baangga sebab dapat duduk semeja dengan Bee, kak yan, Akubiomed, Bro Azman dan juga anak bini Bro DH πŸ™‚

  5. Puanbee. Pasal nak komen kat blog saya tu. Saya rasa puan bee kena login dulu wordpress. baru boleh komen kot. Sebab saya komen kat sesetengah blog orang lain, kalu tak sign in wordpress, memang tak boleh komen.

  6. Tahniah….saya sangat senang Puanbee bisa dapat iPhone 4s

  7. tahniah kepada pemenang.. terutamanya yg dapat iPhone 4s tu..hehe

  8. tahniah..menang gak hadiah yek. hehe..

  9. tahniah puanbee sebagai pemenang..

  10. tahniah kak bee! kalau tak mau 4s tu boleh tolak kat een

  11. Wowowowowwwwweeeeee iphone4s tuuu..mmg idaman ku….cayalahhh bee..sungguh memberi inspirasi kepada..kekekeekek…..muahsss

    note : blog tikus ju kene freeze sbb ada org dia nak beli semua domain2 nama tikus tu….klu nak beli ng org tu ju kene bayar dlm rm410 gaks…tgh appeal:D

    • apesal pulak ? domain tu bukan dah jd milik jue ke ? patutnya jue yang jual domain tu ..

      • Org ni dia reserve semua domain2 tetikusrusak.net, com, etc semua la….
        sbb masa dia beli tu domain ju tu kan da expired. bermakna xde owner. Skrg tgh cube2 pujuk la beli ng dia dgn harga yg rendah. dia nak commercial kan domain2 tetikus tu…

  12. wahh tahniah puanBee, best tu dpt iPhone lagi!

  13. P.BEE rezeki memang murah..he3..tahniah..

  14. uiksssss……cikgu suda jelesss!!!!..nak pinkam iPone tu sebulan.. πŸ™‚

  15. Tumpang kegembiraan…..

    • terima kasih , nak komen blog mu masih tk boleh ..

      akk nak komen kat blog mu , iPhone tu tk dpt lagi pun baru dpt replika saja ..

  16. thniah skali lg beb. bestnyeee dah geng dgn blogger2 hebak kan… jgn lupe kami ye….

  17. Tahniah puan bee………I selllooooddd…Haha..

  18. rasa hebat bila dapat apa yg dihajati, kan. Tahniah Bee. Kalau KC yg dapat .. mesti tidur tak lena. Hehehe.

  19. tahniah bee.. πŸ™‚

  20. Alhamdulillah..Tahniah bee, ummi tumpang gembira. Dapat iphone 4s ye bee?

  21. Salam,

    Tahniah Bee, jangan lupa jasa akak, nanti boleh ler pinjam iphone 4s tu nanti ye hehee πŸ˜›

    • wasalam ,

      tak lupa punya akk , harap kita berkawan selamanya , ada salah silap harap terus terang saja .. kan kan .. hehe nak pinjam lagi ke kak.. nak beli cam mana ? tk pandai le pulak bab nak update ios apa yg akk ckp tu ..

  22. Salam, a

    awat tak bagi backlink bee, senang kawan2 yang lain nak pi terjah blog diorang hehee sharing is caring kan πŸ˜€

    • nak bagi backlink , tunggu diorang update lepas tu letak le link entri pasal event ni , nak cr semalam tak larat .. nanti edit lain hehehe .. jgn risau

  23. Ehem-ehem. Tahniah puan bee. Dalam entri ni ramai pulak awek ;p

    • awek ramai yg pegi malam tu kan , sbb sy tk ambil gambar so tk bayak le koleksi ..

      terima kasih ya ..

      kamu pergi tk semalam ?

  24. puan kutu :

    Tahniah buat kesekian kalinya..berbaloi segala keringat,tenaga dan modal yg bee dh gunakan utk contest nie..Alhamdulillah..

  25. waaaa jelesnya saya x dapat pi majlis tuh

  26. thniah kak bee!!

  27. Cepat Bee update, Myra tak sempat lg,sibuk jenjalan..hehehe

  28. Tanniah kepada Puan Bee. Mana gambar yang lain-lain duduk semeja dengan Puan Bee? πŸ™‚

  29. eh..zarul tu penyanyikann. .

  30. Tahniah Bee.. Finally tercapai sudah mendapat gadget impian hati..
    lepas nih boleh ler shoot + berblogging guna iphone.. hik3..

  31. salam,
    aaaa!sentap akak tak masuk nama saya:( oh blogger tak hebat.huhu..Kat atas nama blogger-blogger hebat:) Btw, Tahniah akak!:)

Trackbacks

  1. EYRIQAZZ vs DENAIHATI Contest says:

    […] dari Denaihati gamaknya.Terbesar yang saya rasa susah nak dapat tapi saya dapat adalah dari blog Denaihati. Jadi memang tak boleh lupakan Denaihati untuk selamanya. Kenangan ..eyriqazz vs denaihati (baju […]

  2. […] bercerita di dalam blog ni , biasalah …Sebelum ni saya update serba sedikit gambar di dalam Majlis sepetang bersama Denahati . Kali ni cenderahati yang saya dapat […]

  3. Sepetang Bersama Blogger Malaysia | Top 5 Gadjet Impian says:

    […] kan Keputusan Top 5 Gadjet Impian? Tahniahlah kepada semua rakan-rakan pemenang seperti Kak Yan, Puanbee, Myra Jay dan Zulseffort sebab berjaya memenangi Gadjet Impian masing-masing. Ada juga hasilnya […]

  4. Majlis Sepetang Bersama Blogger #JumpaDenaihati β€” YanMie | Blog Supermak says:

    […] puanbee.com (iPhone 4S) […]

  5. […] tak lupa juga pembaca senyap atau pembaca yang dtg dr google search Allhamdulillah memang hadiah iPhone4s sudah . Share Post Lain Yang Berkaitan :Senarai Program Insentif Tunai Dari […]

  6. Tengok Jer Sudah Rasa Terharu Giler « PICTB says:

    […] menda yang yang aku dapat lihat disini. Dan yang paling best, apabila kita telah berusaha dan perolehi hasilnya, memang dapat rasakan […]

Speak Your Mind

*