Macam Ni Baru Betul2 Nak Kurus

Macam Ni Baru Betul2 Nak Kurus

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Salam Bahagia 🙂

Pertama kali ke blog addina , setelah beliau membeli VCO dari saya .. hee mesti lah nk kenal serba sedikit pelanggan kita kan .. sebenarnya addina , VCO tu org lain punya nama ownernya jieda ..bee tolong promosi je , setelah bee rasa sendiri VCO ni memang bagus lah untuk wanita .. bee paling suka bab , letih2 tanpa sebab yang bee selalu alami tu hilang .. Kalau kak jieda nk beri komisen bee terima je.. kalau tak ..tak de lah hee. biasa bee gitu lah ..

Selepas melawat blog addina … wahhh rasa malu pun ada .. dia diet siap kira kalori .. PB ? tak de maknaya nk kira kalori .. addina diet siap makan buah .. PB ? selang2 makan buah . addina diet siap ada carta .. PB ? tak de pun hahahah.. lepas ni kena belajar dr addina lah cara nk kira kalori bagai .. addina diet di tambah workout .. PB ? workout jari je .. wakaka ..

Jom lawat blog addina sekarang … hihihi klik sini laju2 blog addina

sekian ,
Puanbee KSRS ( Kelab suri rumah sedunia ) kelab ni dah ada ahli sila kesini untuk lihat senarai ahli nk join tinggal je url blog yer hehe

Comments

  1. INGIN MENURUNKAN BERAT BADAN SECARA SIHAT??????

    salam,
    just nak share ngan you all semua:
    saya dah letih ngan produk mengurangkan berat badan..sebut je apa yang saya tak cuba, antaranya:
    1.jusmate 5
    2.koko colagen
    3. Dlitchin (ala yg penyanyi aishah tu)
    4. herbal life (bagus sebenarnya tapi mahal sikit dan resultnya lambat)
    5. dr. nordin darus formula
    6. SD 2 (bagus untuk kulit- nampak gayanya- sebab really kolegen)
    7.lasmi (ubat tapi tak de kkm punya cop)…
    8. slimming center??????????? ada cuba jugak kat kajang ..tapi tak lah sampai beribu cuma ambik pakej yg paling murah…itupun tak habis pakej tu……..
    9. pakai premium beautiful..ok jugak..tanpa lambat

    bak kata orang asal ada iklan kurangkan berat badan semua saya akan cuba….

    nak di jadikan cerita… saya tertengok kawan saya di FB …saya jarang tengok FB..ya allah……kurus (berat badn dah kurang…) dan cantik…saya ambik telefon terus call dia, dan tanya pasal dirinya yang totally dah berubah..dia pun menceritakan…
    tak puas hati lagi tu..sebab takut kamera ‘trik’..so esok janji nak jumpa sebab nak tengok dia in ‘real life’….mlm2 buta g jugak dalam kul 11mlm..(biasalah hubby temankan)
    memang betul2 kurus…dia turun berat badan dalam 10 kilo..tapi tak nampak ‘ha-get’ (tak rupa orang sakit pun)..
    untuk pengetahuan u all, kawan saya ni sama condition ngan saya suka mencuba produk untuk kurangkan berat badan…
    saya??? terus cuba produk ni…..produk ni dijamin dan ianya di luluskan oleh KKM (tu yang bagus)..
    harga??? nanti cerita, tapi BERBALOI tau!
    perlu berdiet ke???? tak jugak sebab saya makan je apa yg saya suka cuma saya kurangkan kuantitinya sahaja…
    perlu minum air ke?????? ye…tulah petua nya….sebab air dapat membantu tuk membuang semua toksin yg ada kat badan kita (lemak yang dah tepu)…saya minum air dalam 3- 4 liter (yang wajib), kalau rajin sikit lebih lagi saya minum 4-5 liter…
    so kesimpulannya, saya dah turun berat badan lebih kurang 6 kilo daripada 65kg SEKARANG 59 kilo, dan badan saya nampak kecil…semua baju2 saya yg cantek2, dan tak muat nak pakai especially di pinggang, sekarang dah boleh pakai…..
    alhamdulillah……sekarang saya share produk ni ngan kawan2 yang seangkatan ngan saya untuk menurunkan berat badan….

    kalau nak tahu lebih lanjut..call saya ye..boleh cerita lebih lanjut..

    INA- 016-2885776
    shasha0376@gmail.com

  2. cuba diet macam saya,hehehe

  3. wahhh..kita sama macam puan bee jer..diet macam x diet jer, makin bertambah kilo ni. isaunya

  4. ayu jamal :

    yeay,,ayu pown dh join ni kelab surirumah n bee

  5. wahhhh mak dara pernah try nak berdiet tp boleh tahan seminggu aje lepas tu tak tahan godaan dan dogaan hahahaha

  6. UpProfits :

    Jari PB dh kurus dh? hahaha 😉

  7. saya pun tak de kira2 kalori ni..
    cuma makanan berat2 ni seminggu sekali jetakut annti balik kampung,
    orang kampung teguq pulak badan debab ;a bagai..
    hahahah

    **************
    bee,kontest tu tak payah beli baju dia..
    pi cawangan dia dan test kat situ..
    ambik gambar..
    kemudian upload gamba tu kat page yang dia suruh tu..
    tak payah beli baju tu..

  8. akak da slim..
    cuma nk check kolestrol ajo..
    mana tau kan..kurus2 pun kolestrol manyak..huhu

Speak Your Mind

*