Live Streaming Online Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011 ke 25

Share

Kini live streaming untuk abpbh2011 telah pun disediakan , penonton yang tidak berkesempatan untuk menonton secara live di TV3 dan Juga mendengar di Hot Fm , para peminat boleh mula melayari link disediakan di bawah untuk menonton secara live streaming dan online ..Seperti yang di ketahui ramai , 8 April 2012 akan berlangsung majlis penyampaian Anugerah Bintang Popular Berita Harian.

live streaming abpbh | tonton online abpbh | siaran langsung abpbh 2011

ABPBH Ke 25 2011 akan dipancarkan terus menerus di TV3 dari Arena Of Stars, Genting Highlands. Acara Karpet Merah atau Red Carpet ABPBH 2011 pula akan bermula seawal jam 7.00 malam.pada malam kemuncak abpbh 2011 ini semua calon akan berentap untuk meraih anugerah tersebut yang pastinya mendebarkan.

Istimewanya ABPBH2011 edisi ke-25 ini, Semua artis yang pernah menyandang gelaran Bintang Paling Popular sebelum ini turut dipertandingkan untuk kategori Anugerah Sri Perak.Ianya termasuklah Ziana Zain ,Aishah, Eman Manan, Zainal Abidin, Datuk M Nasir, Datin Sofia Jane, Datuk Siti Nurhaliza, Rosyam Nor, Saiful Apek, Nabil, Mawi dan Shaheizy Sam.

Untuk melihat live streaming abpbh / tonton online abpbh / siaran langsung abpbh sila ke pautan link yang disediakan di bawah.

Pautan : Live streaming abpbh 2011

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

8 Comments:

  1. Pingback: Keputusan abpbh 2011/2012 - Keputusan Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011/2012 | Puanbee Cool tak menyengat pun

  2. Ibu Mifzal Arsyad

    selamat menonton

    wah…theme baru lg eh..ni yg paid theme ke bee?

  3. mungkin tunggu keputusan jelah. waktu ni payah sikit nak tonton.

  4. Orang yang berada diluar negara pun boleh menonton ABPH selagi ada broadband.

  5. Pingback: Senarai Artis ABPBH 2011 (Anugerah Bintang Popular Berita Harian)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *