Lirik Sedang Apa Dan Dimana-OST Ariana Mikhail

Spread the love

Sedang apa dan dimana adalah lagu yang di nyanyikan oleh Sammy, bekas vokalis kerispatih. Lagu ini adalah Ost untuk drama Ariana Mikhail yang sedang berlangsung di TV9. Dengar citer best sangat kot drama Ariana Mikhail ni , haha .. saya tak sempat tengok , blog pun agak terabai kerana saya fokos untuk contest yang sedang berlangsung di blog denaihati , nak tolong boleh lah klik button di atas atau link yang telah di berikan.

Thank you

Lirik lagu sedang apa dan dimana

Dulu selalu ada … waktu untuk kita
kini ku sendiri …
dulu kata cinta tak habis tercipta
kini tiada lagi (lagi)

sedang apa dan dimana … dirimu yang dulu ku cinta
ku tak tahu tak lagi tahu seperti waktu dulu
apakah mungkin bila kini ku ingin kembali
menjalani janji hati kita

sedang apa dan dimana woooo

sedang apa dan dimana dirimu yang dulu ku cinta
ku tak tahu tak lagi tahu seperti waktu dulu
apakah mungkin bila kini ku ingin kembali
menjalani menjalani menjalani janji hati kita

Lagu ini ditujuakn khas buat kimmie , kakyong , ummiehanie , zie fauzi , Yanmie , Dandan , Bang Iwan Lagu macam sedih , tapi tadi nampak diorang komen-komen di blog Denaihati , diorang cari lagu ni so saya tujukan khas buat diorang yekkk. Terima kasih banyak sebab tolong saya tak kira masa , pagi petang siang dan malam tanpa di pinta. Terharu den sob sob sob…

20 thoughts on “Lirik Sedang Apa Dan Dimana-OST Ariana Mikhail”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *