Lirik Sedang Apa Dan Dimana-OST Ariana Mikhail

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sedang apa dan dimana adalah lagu yang di nyanyikan oleh Sammy, bekas vokalis kerispatih. Lagu ini adalah Ost untuk drama Ariana Mikhail yang sedang berlangsung di TV9. Dengar citer best sangat kot drama Ariana Mikhail ni , haha .. saya tak sempat tengok , blog pun agak terabai kerana saya fokos untuk contest yang sedang berlangsung di blog denaihati , nak tolong boleh lah klik button di atas atau link yang telah di berikan.

Thank you

Lirik lagu sedang apa dan dimana

Dulu selalu ada … waktu untuk kita
kini ku sendiri …
dulu kata cinta tak habis tercipta
kini tiada lagi (lagi)

sedang apa dan dimana … dirimu yang dulu ku cinta
ku tak tahu tak lagi tahu seperti waktu dulu
apakah mungkin bila kini ku ingin kembali
menjalani janji hati kita

sedang apa dan dimana woooo

sedang apa dan dimana dirimu yang dulu ku cinta
ku tak tahu tak lagi tahu seperti waktu dulu
apakah mungkin bila kini ku ingin kembali
menjalani menjalani menjalani janji hati kita

Lagu ini ditujuakn khas buat kimmie , kakyong , ummiehanie , zie fauzi , Yanmie , Dandan , Bang Iwan Lagu macam sedih , tapi tadi nampak diorang komen-komen di blog Denaihati , diorang cari lagu ni so saya tujukan khas buat diorang yekkk. Terima kasih banyak sebab tolong saya tak kira masa , pagi petang siang dan malam tanpa di pinta. Terharu den sob sob sob…

Comments

  1. meletup2 nora danish

  2. bila nak dengar je lagu ni, terus masuk blog puanbee cari entri ni 😀

  3. best lagu nie.

  4. ohhh…baru terjah blog Bee ni…memang suka lagu ni.. baru je habis tgk drama Ariana Mikhail kat tonton…. tq ye Bee…

  5. nnti2 nak dengar …

    kasih diterima … auww ~ 😉

  6. saya tuju lagu ni kepada sahabat2 saya di luar sane.. terima kasih. Bak kata DH.

  7. alahai kak…saya tak tengok cerita ni…lagu ni pun tak tahu tau..huhu…

  8. ok tunggu lagu saya lak lepas nie..hehe

  9. tak pernah tengok pun Ariana Mikail. Huhu..

  10. boleh tuju lagu disini…he he
    penambah semangat mengomen pd kimmie , kakyong , ummiehanie , zie fauzi , Yanmie , Dandan n Bang Iwan

  11. Sekali sekala boleh la layan lagu macam ni… 😀

  12. terima kasih bee… dah pasang lagu ni… buat peneman sambil komen2..

  13. terima kasih puanbee..kongsikan lagu yang saya cari ni 😀

  14. aku pon suker lagu ni dear…

Speak Your Mind

*