Lirik Sedang Apa Dan Dimana-OST Ariana Mikhail

Sedang apa dan dimana adalah lagu yang di nyanyikan oleh Sammy, bekas vokalis kerispatih. Lagu ini adalah Ost untuk drama Ariana Mikhail yang sedang berlangsung di TV9. Dengar citer best sangat kot drama Ariana Mikhail ni , haha .. saya tak sempat tengok , blog pun agak terabai kerana saya fokos untuk contest yang sedang berlangsung di blog denaihati , nak tolong boleh lah klik button di atas atau link yang telah di berikan.

Thank you

Lirik lagu sedang apa dan dimana

Dulu selalu ada … waktu untuk kita
kini ku sendiri …
dulu kata cinta tak habis tercipta
kini tiada lagi (lagi)

sedang apa dan dimana … dirimu yang dulu ku cinta
ku tak tahu tak lagi tahu seperti waktu dulu
apakah mungkin bila kini ku ingin kembali
menjalani janji hati kita

sedang apa dan dimana woooo

sedang apa dan dimana dirimu yang dulu ku cinta
ku tak tahu tak lagi tahu seperti waktu dulu
apakah mungkin bila kini ku ingin kembali
menjalani menjalani menjalani janji hati kita

Lagu ini ditujuakn khas buat kimmie , kakyong , ummiehanie , zie fauzi , Yanmie , Dandan , Bang Iwan Lagu macam sedih , tapi tadi nampak diorang komen-komen di blog Denaihati , diorang cari lagu ni so saya tujukan khas buat diorang yekkk. Terima kasih banyak sebab tolong saya tak kira masa , pagi petang siang dan malam tanpa di pinta. Terharu den sob sob sob…

20 Comments

  1. Al-Deen 7 March 2012 Reply
  2. kimmie 29 February 2012 Reply
  3. Yus 23 February 2012 Reply
  4. zie fauzi 22 February 2012 Reply
  5. Ummi Hanie 22 February 2012 Reply
    • Ummi Hanie 1 March 2012 Reply
  6. muazfaris 22 February 2012 Reply
  7. bardboo 22 February 2012 Reply
  8. Nizam Ijam 22 February 2012 Reply
    • bardboo 22 February 2012 Reply
  9. Sya Isya 22 February 2012 Reply
    • bardboo 22 February 2012 Reply
  10. Denaihati 21 February 2012 Reply
    • bardboo 22 February 2012 Reply
  11. anif 21 February 2012 Reply
  12. kakyong 21 February 2012 Reply
    • Adibah 12 March 2012 Reply
  13. kimmie 21 February 2012 Reply
  14. puanema 21 February 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.