Lirik Cuma Aku by Heliza Helmi

Share

Cuma aku … Cuma aku…..Pagi-pagi tengok you tube termelekat lah pada video si heliza helmi ni..wah cute sungguh lah heliza helmi ni kalau bee lelaki dah lama tergoda ekeke..jom layan ahah!..

Cuma aku..
Yang memuja dalam diam..
Yang mendamba dalam pejam…
Yang mencinta dalam kelam…

Cuma aku…
Yang mengharap akan sinar…
Pada rindu yang penuh nanar…
Lewat cahaya yang tertebar…
Di kaki langit aku meratap penuh sabar…

Cuma aku…
Menanti akan cinta…
Lewat indahnya awan mega…
Di kaki langit waktu senja…
Menunggu akan hadirnya dia…
Menemani ku menikmati cinta…

Dan cuma aku juga…
Yang memuja..
Bidadari yang tercipta…
Lewat indahnya pelangi yang tertera…
Masih bisakah…
Cinta itu menemui aku…

Cuma aku…

Diam….

P/S : Videa boleh serach di youtube yekk

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

18 Comments:

  1. seronok nyer kalau dpt jumpe die..comey

  2. suka tgk heliza..comel kan…. 😉

  3. heliza yg cumil lagi comel lagi cute..

  4. sib baik bee bukan lelaki, kan. hihi ..

  5. padanlaa ramai blogger lelaki buat entry pasal heliza ni.. boleh dikatakan hari2 nampak diorang duk meroyan heliza kat twitter

  6. Ellen pun suka ngan lagu ni..best kan..

  7. Lorna penah jmpa Heliza live masa gi men boling kat Sunway Pyramid…Heliza sgt petite and comeellss 🙂
    peramah ngan peminat2 dia…and very sporting…
    murah dgn senyuman, kira tak sombong arr….
    hepi day Beeeeeee….
    Lorna akn bz like a beeee today ;p
    ekeke…monday bluesssss….

  8. wah minat heliza ke? dia memang comey pown, sore pown sedap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *