Lirik Cuma Aku by Heliza Helmi

Cuma aku … Cuma aku…..Pagi-pagi tengok you tube termelekat lah pada video si heliza helmi ni..wah cute sungguh lah heliza helmi ni kalau bee lelaki dah lama tergoda ekeke..jom layan ahah!..

Cuma aku..
Yang memuja dalam diam..
Yang mendamba dalam pejam…
Yang mencinta dalam kelam…

Cuma aku…
Yang mengharap akan sinar…
Pada rindu yang penuh nanar…
Lewat cahaya yang tertebar…
Di kaki langit aku meratap penuh sabar…

Cuma aku…
Menanti akan cinta…
Lewat indahnya awan mega…
Di kaki langit waktu senja…
Menunggu akan hadirnya dia…
Menemani ku menikmati cinta…

Dan cuma aku juga…
Yang memuja..
Bidadari yang tercipta…
Lewat indahnya pelangi yang tertera…
Masih bisakah…
Cinta itu menemui aku…

Cuma aku…

Diam….

P/S : Videa boleh serach di youtube yekk

Please follow and like us:
follow subscribe - Lirik Cuma Aku by Heliza Helmi0

18 Comments

  • senyum cinta

    02/05/2011 at 6:09 PM Reply

    seronok nyer kalau dpt jumpe die..comey

    • puanbee

      03/05/2011 at 9:21 AM Reply

      kan teringin jugak , tp mesti kita nampak buruk duk sebelah dia haha

  • syamila

    24/04/2011 at 12:53 AM Reply

    suka tgk heliza..comel kan…. 😉

    • puanbee

      24/04/2011 at 10:53 AM Reply

      yup comel bangat , mata bulat tu tak tahan tu

  • kakyong72

    07/03/2011 at 4:39 PM Reply

    heliza yg cumil lagi comel lagi cute..

    • beekay

      08/03/2011 at 12:54 AM Reply

      kan memang comey dia ni sapa2 mengandung elok tenung gambo dia lelama, nanti dapat ank comey..opss khurafat kah ini ?

  • kakchik@ella

    07/03/2011 at 2:01 AM Reply

    sib baik bee bukan lelaki, kan. hihi ..

    • beekay

      07/03/2011 at 7:25 AM Reply

      haha kak chik kalu bee lelaki siap lah heliza tu kih2 gelak jahat nih 🙂

  • sw33tdarling

    07/03/2011 at 1:41 AM Reply

    padanlaa ramai blogger lelaki buat entry pasal heliza ni.. boleh dikatakan hari2 nampak diorang duk meroyan heliza kat twitter

    • beekay

      07/03/2011 at 1:50 AM Reply

      kih2 dah tentu lah kak darling..kita yg perempuan pun tergoda inikan lelaki hehee

  • ellen

    07/03/2011 at 1:21 AM Reply

    Ellen pun suka ngan lagu ni..best kan..

    • beekay

      07/03/2011 at 1:49 AM Reply

      yup best giler meruntun2 haaa…org tu yang bee suka tengok benornyer

  • Lorna

    07/03/2011 at 1:16 AM Reply

    Lorna penah jmpa Heliza live masa gi men boling kat Sunway Pyramid…Heliza sgt petite and comeellss 🙂
    peramah ngan peminat2 dia…and very sporting…
    murah dgn senyuman, kira tak sombong arr….
    hepi day Beeeeeee….
    Lorna akn bz like a beeee today ;p
    ekeke…monday bluesssss….

    • beekay

      07/03/2011 at 1:49 AM Reply

      Yer ker pernah jumap dia ? comey sungguh dia nih kan tak makan tua org cakap..bz buat apa lorna ? kerja ker ?

      • Lorna

        07/03/2011 at 4:05 AM Reply

        iyo yang..keje arr…kat opis sekarang..ekeke…:)

        • beekay

          07/03/2011 at 7:26 AM Reply

          ekekek siyoook tau kerja bee nih kerja jaga anak dan ody jer sampai terlebih hahahaaa

  • ayujamal

    07/03/2011 at 2:07 AM Reply

    wah minat heliza ke? dia memang comey pown, sore pown sedap

    • beekay

      07/03/2011 at 7:25 AM Reply

      kn ayu ramai jugak org minat dia 🙂

Post a Comment