Lip Ice Untuk Kakak

Share

Petang semalam (rabu) dapat satu sampul surat putih di dalam peti surat ,kakak ambil , picit-picit sampul surat tu , kakak cakap ada benda keras dalamnya ..

saya macam ..eh .. apa dia .. rasa tak order apa-apa barang dalam talian, cuma tunggu benda yang kami tebus dari bonus link je ..

Lip Ice strwabery

Bila buka .. baru teringat , lama dah isi borang di facebook lip ice untuk dapatkan sample ni , apa pun terima kasih lip ice ..Kini Lip Ice tersebut telah menjadi kepunyaan si kakak , anak dara ku .. maklumlah anak dara ramai kan ..hikhik ..Pakai sebelum ke sekolah yekk ..

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

22 Comments:

  1. bagus tu kalo guna lip ice. lebih baik dari basahkn bibir dgn air liur. (bagi yang punya masaalah bibir kering)

  2. amboi.. dah anak dara dah kakak… 😉

    kakyong x pernah guna lip ice.. lipstik @ lip gloss pun dah bertahun x pakai.. kalo pakai rasa tak selesa lah pulak..

  3. sekali sekala laki pakai lip ice amacam? haha

  4. suka pkai lip ice jgk..

  5. dah besar anak bee ye, mungkin seumur dengan anak sulung saya kot…
    Pakai lip ice memang bagus, bukan setakat make-up tapi supaya mengurangkan kesan bibir merekah.

  6. kalo akak dapat lip ice, tau tak muaz dapat ape?? cube tgk latest entri.. memang woha la katakan..!!

  7. kutu pun dpt gak,mmg lama diaproses br dpt..dh lama bg adk..takde anak dara..:)

  8. daripada diambil gincu emaknye…elok dibelikan aje lipice

  9. kakak dah betul2 jadi anak dara sunti

  10. wahh..kecik-kecik dah pakai lip ice..

  11. makin comel kakak, jangan bawa sekolah nanti cikgu rampas…

  12. Ambbooiihhh,,
    Pandai dah si kakak 😉

  13. Tentu seronok anak-anak bee, boleh tumpang sekali…budak2 kecik suka sangat lipstik kan..

  14. boleh beli untuk kakak ni. hehe

  15. nis pun peminat lip ice .. kalau ada yg berwarna tu pun bagus .. leh ganti lipstik kan, sbb nis bukannye pakai lipstik tonyoh pekat2 .. lite2 jer,asal xnmpk pucat ..

    bergaya lah si kakak yer .. 😉 anak dara katakan .. ikut jejak ibunye..tihihih :p

  16. kakak tumpang sekaki bila ibunya suka join contest..seronok kakak ye

  17. Ibu Mifzal Arsyad

    hehe..sy suka guna lip ice dr guna lipstik..sure suka kakak dpt lip ice tu 🙂

  18. Bibir dia selalu kering yer Puan Bee?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *