Lip Ice strwabery

Lip Ice Untuk Kakak

Petang semalam (rabu) dapat satu sampul surat putih di dalam peti surat ,kakak ambil , picit-picit sampul surat tu , kakak cakap ada benda keras dalamnya ..

saya macam ..eh .. apa dia .. rasa tak order apa-apa barang dalam talian, cuma tunggu benda yang kami tebus dari bonus link je ..

Lip Ice strwabery

Bila buka .. baru teringat , lama dah isi borang di facebook lip ice untuk dapatkan sample ni , apa pun terima kasih lip ice ..Kini Lip Ice tersebut telah menjadi kepunyaan si kakak , anak dara ku .. maklumlah anak dara ramai kan ..hikhik ..Pakai sebelum ke sekolah yekk ..

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

22 thoughts to “Lip Ice Untuk Kakak”

  1. amboi.. dah anak dara dah kakak… 😉

    kakyong x pernah guna lip ice.. lipstik @ lip gloss pun dah bertahun x pakai.. kalo pakai rasa tak selesa lah pulak..

  2. dah besar anak bee ye, mungkin seumur dengan anak sulung saya kot…
    Pakai lip ice memang bagus, bukan setakat make-up tapi supaya mengurangkan kesan bibir merekah.

  3. nis pun peminat lip ice .. kalau ada yg berwarna tu pun bagus .. leh ganti lipstik kan, sbb nis bukannye pakai lipstik tonyoh pekat2 .. lite2 jer,asal xnmpk pucat ..

    bergaya lah si kakak yer .. 😉 anak dara katakan .. ikut jejak ibunye..tihihih :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *