Lip Ice Untuk Kakak

Petang semalam (rabu) dapat satu sampul surat putih di dalam peti surat ,kakak ambil , picit-picit sampul surat tu , kakak cakap ada benda keras dalamnya ..

saya macam ..eh .. apa dia .. rasa tak order apa-apa barang dalam talian, cuma tunggu benda yang kami tebus dari bonus link je ..

Lip Ice strwabery

Bila buka .. baru teringat , lama dah isi borang di facebook lip ice untuk dapatkan sample ni , apa pun terima kasih lip ice ..Kini Lip Ice tersebut telah menjadi kepunyaan si kakak , anak dara ku .. maklumlah anak dara ramai kan ..hikhik ..Pakai sebelum ke sekolah yekk ..

22 Comments

  1. puanema 29 January 2012 Reply
  2. kakyong 21 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 21 January 2012 Reply
  3. Fazreen 21 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 21 January 2012 Reply
      • Fazreen 22 January 2012 Reply
  4. syu90 20 January 2012 Reply
  5. Mama Murai 20 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 21 January 2012 Reply
  6. muazfaris 20 January 2012 Reply
  7. puan kutu 20 January 2012 Reply
  8. apaajanews 20 January 2012 Reply
  9. Denaihati 20 January 2012 Reply
  10. ohcikgu 20 January 2012 Reply
  11. azura 20 January 2012 Reply
  12. bEe 20 January 2012 Reply
  13. ummiross 20 January 2012 Reply
  14. Oh! budu 20 January 2012 Reply
  15. Ummi Hanie 20 January 2012 Reply
  16. ayu jamal 20 January 2012 Reply
  17. Ibu Mifzal Arsyad 20 January 2012 Reply
  18. akubiomed 20 January 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.