Lelaki Kahwin Ramai – Bh

Share

Anda mampu ?? berkongsi suami dengan puluhan wanita lain ? menjaga keluarga hingga satu kampung jumlahnya .. perghh nak imagine pun tak berani ..

jika lelaki kawin ramai

Lelaki kahwin ramai
sumber pancawarna utusan
21-10-2012

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

16 Comments:

  1. ramainya isteri… lelaki jenis apakah orang ni

  2. emm serius ke ni?nak mintak petua lah..hahaha

  3. dia dengar nasihat aku. makan cendol banyak-banyak. hehe..

  4. ohh yg nie kutu pnah share dekat blog..tinggal serumah plak tu yg tak tahan tu.ada jugak yg tertukar antara anak n bini.ramai sgt kan..hehe

  5. sakit pinggang seh

  6. macammana yer kahwin ramai-ramai camtu.

  7. tak sangguplah..huhu..

  8. hebat… mcm mat razis ni…..

  9. perhhh.. ada jugak camtu ye. mcm2 dunia skang kan.

  10. perhhh.. ada jugak camtu ye.. mcm2 dunia skang kan.

  11. hehe..kalau isteri mengamuk macamana, boleh lunyai lelaki tu,hik!

  12. takut kalau jadi pd orang islam, kahwin tanpa had mcm tu. hukum agama diketepikan.

  13. Macam mana hendak mengurus isteri yang ramai tersebut?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *