Lazada birthday party terpaksa join

Assalamualaikum , hai ..cuti seminggu pergi mana ? Saya dah balik kampung , memang la seronok balik kampung enjoy makan makan ke hulu ke hilir . Tapi sayang ada makhluk buat onar sampai hilang rasa seronok tu. Last balik KL balik dalam keadaan stress .. Stress gila .. Rasa malas nak layan sapa-sapa menyembang. Maka dalam keadaan geram saya buka lazada.
LAZADA BIRTHDAY PARTY - Lazada birthday party terpaksa join

Dasyat lah Lazada buat sale sempena birthday dia, murah juga . Geram sangat aihhhh … Tapi sayang awal sangat .. saya belum dapat gaji dari encik suami laaa … tapi  beli juga la milo tu . Tak tahan murah dia .. kebetulan nak beli handphone biasa-biasa untuk anak sulung sempena birthday dia bulan 2 kelmarin. Memang belum beli hadiah apa-apa lagi.

Ibu bagi handphone murah ja lah. `Asalkan boleh whatsapp simple-simple sudah la. Umur dah 13 tahun banyak aktiviti sekolah nak di update. Rimas jugak share-share telefon ni. So beli lah satu telefon Huawei yang biasa Huawei Y3C (Y336) Dual Sim – Black. Tak perlu kongsi tablet adik adik juga.

Di harapkan kakak suka hadiah ibu ni. Sikit tapi susah nak dapatkan ye sayang.

Selamat hari lahir Lazada dan Anak ku sendiri Nurul Aliya Shakira 

Please follow and like us:
follow subscribe - Lazada birthday party terpaksa join0

5 Comments

  • ciklilyputih

    27/03/2017 at 9:10 AM Reply

    ermmm samelah kite terpaksa join jugakkkkkkkk huahauhauahuahau

  • Wan Syahida

    26/03/2017 at 10:10 AM Reply

    taktik lazada habiskan duit simpanan kita.. hehe

  • Aziana

    24/03/2017 at 4:14 PM Reply

    saya jarang sungguh buka lazada tu..

  • sabree hussin

    24/03/2017 at 3:27 PM Reply

    Kalau “terpaksa” join tak apa… 😀

  • Mazni Azmi

    24/03/2017 at 9:37 AM Reply

    Masa orang belum gaji, time tulah dia buat sale ya
    .
    Kalau ada duit tabung pun boleh habis macam ni

Post a Comment