Layan iklan raya BERNAS 2012 ada rasa sesuatu disitu

Dah tengok Iklan raya bernas 2012 punya ? Hati saya memang meronta-ronta bila tengok iklan raya BERNAS 2012 ni , ada rasa sesuatu , ada rasa sendu disitu .. hurmm ..Kisah seperti adik Ahmad dan adik Fizi di dalam video ni benar-benar telah di lalui oleh sesetengah budak. Bersyukurlah dengan apa yang ada …

Okay .. buka cerita lama..Hati menjadi sangat sedih .. korang layan lah ..

Share dan Re-Tweet .. kalau korang rasa bebaloi untuk di kongsi dengan kawan-kawan lain , sama-sama selami jiwa mereka … seterusnya sama2 lah membantu ..

19 thoughts on “Layan iklan raya BERNAS 2012 ada rasa sesuatu disitu”

  1. akak tengok memang sedih, berdoa moga anak2 akak tengok iklan ini dan ada rasa keinsafan….budak2 sekarang ni…emmm ntahlah macam susah jer nak memahami kesukaran hidup tanpa ayah dan ibu….

  2. Haih..smalam baru je tengok iklan short film dari petronas..kalau tengok ni sure menitik air mata..malam ni balik rumah nak tengok lah.. skrang kat office tak sesuai! eheueh

    1. hari2 masak lah nor , anak dah ramai tk cukup makan di luar tu , lagi2 kalau jenis makan berulang ni ..

      Ada 2 kali kot makan di luar sepanjang bulan puasa ni ..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *