Latihan Teater Hari Ke Dua

Hari jumaat si kakak buat latihan teater lagi. Dia dah boleh buat sikit-sikit cuma malu dan untuk cover malu , si kakak suka senyum lagi. Alahai geram tengok dia .. belakon watak marah pun senyum , watak terkejut pun senyum , watak mati pun senyum .. tapi nak masuk kumpulan teater tu , tapi tak nak buat …

Saya rasa macam ,biar aku ke lah yang masuk teater ni

Tapi ye lah bila fikir balik , diorang berlatih dengan orang tak kenal. Budak Malaysia campur dengan budak Arab . Bahasa memang lain sangat-sangat , tapi itu lah satu- satu pengalaman terbaik untuk kakak.

20120624-094330.jpg

20120624-094339.jpg

Tengoklah sesi latihan yang saya intai dari tepi-tepi .. kakak punya bangga sebab belakon dalam teater siap pergi bercerita dengan kawan-kawan disekolah. Paling tak tahan bila dia balik dan cakap ibu ada 3 kawan sekolah agama nak masuk teater

apa hang ingat ibu ejen pencari budak ke ?

ishhhhhh

20120624-094631.jpg

Gambar akhir .. tak sabar nak tengok penyudah teater ni , tapi nampak budak2 baik budak Malaysia mahupun budak Arab sama naik je ……

MAIN BANYAK ……

Comments

  1. ooo blaja teater ekk..nak join jugak ler…mesti hari2 pergi kelas..sebab………………………hahaha…
    Hafizul recently posted..Pondok Kecil @ FacebookMy Profile

  2. wah, mesti best tgk anak anak mencuba benda baru, heheh
    Juan recently posted..Google ProductMy Profile

  3. ADa bakat berlakon rupanya anak dara bee nih..menurun bakat sape lah tu gamaknya ya??
    mak lagenda recently posted..NO GAJETMy Profile

  4. Alooo mesti kakak excited x sabar nak tunggu hari persembahan..
    Nurul recently posted..Blogger Borak, Makan & Shopping/ #HiTea with RAMy Profile

  5. akak…komen ciktom masuk spam ek?tlg unspam ye…xtau la nape 2,3 hari ni jadi problem..komen blog lain smua masuk spam..
    cik tom recently posted..Buat Apa Tayang Pendapatan BlogMy Profile

  6. comelnya budak2 masuk teater….
    cik tom recently posted..Eyriqazz vs Denaihati – Blogger Hebat!My Profile

  7. Budak-budak ambil masa untuk dibentuk. Yang penting pendedahan lama-lama nanti dia berdisiplin. :-)
    akubiomed recently posted..Glitz & Glam Bloggers Party oleh Apac AventureMy Profile

  8. pernah join tetaer masa study, tapi lepas tu keluar sebab tak tahan gelak, jenuh menahan ketawa.
    eiela recently posted..Sayur Campur Pembuka SeleraMy Profile

  9. Bagus aktiviti sebegini.. Sebagai peningkat keyakinan diri.
    anif recently posted..Angkara Rotavirus!My Profile

  10. Pernah masuk teater zaman sekolah best :)

  11. Yang penting ada keberanian nak masuk tu kira ok lah,tambah skill dalam pergaulan dgn rakan2 bukan melayu.
    azman recently posted..Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

  12. Semoga berjaya kakak.

    Rajin berlatih akan pasti puncak jayanya.

    Napa puanbee tak join skali?
    daddydee recently posted..Tindakan Tanpa SedarMy Profile

  13. mati pun senyum, mati dalam iman kot. namanya budak, kat mana pun banyak main punya…heee
    Denaihati recently posted..Euro 2012 Juara pilihan Lelaki KacakMy Profile

Trackbacks

  1. […] kalau nak tunggu hari jumaat nak cat , sebabnya jumaat kena rehat.. sabtu dan ahad nak pergi ikut kakak buat rakaman teater , kena bertapa di sana sehari suntuk pulak tu […]

  2. […] Latihan Teater Hari Ke Dua […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge