Lagu Tema Gemersik Kalbu-Obsesiku Aqasha

Share

Hari-hari tengok Drama Gemersik Kalbu TV3 , korang ada tengok tak ? Mula-mula kan , saya rasa lagu ni tak sedap , macam gatai je liriknya .. itu semasa watak Sufian jahat buat Raihana pengsan tu , saya ingat kan Sufian tu dah buat sesuatu pada Raihana , tapi rupanya tak bila dah tahu Sufian buat Raihana pengsan tu hanya untuk dapatkan Raihana jadi isteri dia , saya rasa boleh di maafkan pula lepas tu baru suka lagu ni sebab macam sesuai dengan watak nakal Si Sufian tu ….itu lah walaupun tengok hari-hari tapi tak berapa boleh fokos sibuk betul melayan anak-anak ni . ok alasan je !

Sinopsis Drama Gemersik Kalbu Slot Akasia TV3
Pelakon utama gemersik kalbu Aqasah Dan Ayu Raudah

Dasar kuat bebel , lain nak ditulis , lain yang tertulis .. so meh layan lirik lagu Ost Gemersik Kalbu yang bertajuk Obesesiku ini pula..Sedap juga .. tapi budak-budak yang berlum kawin tu jangan nak gigit-gigit telinga anak dara orang pula bahaya tau!

Tajuk : Obsesiku
Penyanyi : Aqasha

Matamu..Bibirmu..Pipimu dan Juga Senyum mu
Membuat Aku Lebur Hanyut Di Dalam Ghairah Kernamu
TubuhMu..
HarumMu..
Hatimu Oh Semua Aku Mahu

Inginku Gigit-Gigit Cuping Telinga Kecilmu
Luahkan Perasaanku
Membisikan Aku Cinta Kamu
Asmara Disetiap Pagi HariMu
Dengan Harapan Agar Kau Tahu
Semoga Kau Tahu

Ku GilakanMu
Aura Mu Memujuk Rayu Hatiku
Sering Bergoncang Jiwa Ini
Siang Malam Ku Gundah
Tiada Melihat WajahMu
Ku Rindu
TubuhMu
Harum Mu
Hati Mu

Oh Semua Aku Mahu…

Video Youtube Lagu Obsesiku

Terima Kasih Yanmieonline tuk Lirik Lagu ni , baru terlintas nak cari dah jumpa disana ..

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

15 Comments:

  1. haha udak2 mmg tgh menggila lagi gigit telinga nie sbb kutu dok dengar budak blog nyanyi..depa nie suka main gitar kapak..

    mmg kutu dh agak msti sufian tak buat apa2 pun kt ana..ikut gak cerita ni tp kadang2 miss sbb tak ghairah sgt dengan heroin dia tu..watak akasya kutu no hal.haha..

  2. baru aje dengar lagu ni tadi. leh tahan gak mamat aqasha ni nyanyi. patut ramai perempuan suka.

  3. mula2 dengar tak best pun, maklum la penyanyi dia x best.. hehe.. tapi dah tiap2 petang layan jadi lain… 🙂
    tu untung jadi lagu tema, cepat naik..

  4. ok, dah layan lagu ni. lagu ni utk orang yg dah kawin SAHAJA…

  5. boleh je kalo saya nak dengar???

    budak yang hampir nak kahwin ni.

  6. si aqasha ni memang asalnya penyanyi kan??

  7. tapi bagi nis , lirik tu tetap gatall … whoa… ~

    memula xprasan lgsg , dah tgh2 cerita ni baru terperasan … xelok la org2 belum kawin dengor kan …

  8. sedap gak ek sore akashah nie..
    Penin tgk laki org bini org belakon…hahahaha…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *