lagu raya upin dan ipin – Asyiela Putri Azhar

Comel lagu raya kali ni … eii geram lah dengar suara budak ni ..Selepas popular dengan siri kartun animasi Upin & Ipin, syarikat produksi Les’Copaque dengan kerjasama Nova Music bakal menerbitkan sebuah album Hari Raya berjudul Seronoknya Raya bersama Upin & Ipin.

album yang memuatkan lima buah lagu Hari Raya nyanyian adik Asyiela Putri Azhar ini telah berada di pasaran pada 9 Ogos. Ermm kalau terjumpa di mana-mana nanti boleh ler beli.. cute sangat suara dia .. anak-anak saya pun suka! ye lah depa mcm geng dengan upin dan ipin tu πŸ™‚
sekian…

korang layan lagu raya je lah ..tk sempat nak buat entri lain huhuhuuu

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

24 Comments:

  1. all the best

  2. memang la best sedap pulak tu sura budak ni

  3. dia nyanyi sama je suara dia bila berckp, anak2 suke sgt…

  4. hoho..memang sedap dia nyanyi..

  5. Kak Long Mawar Merah

    Anak-anak Kak Long pun confirm suka. Memang comel!

  6. Bestnya suara adik ni, lunak keanak-anakan…,
    meletop lagilah lagu raya upin-ipin ni…

  7. Pernah dengaq dalam radio, best jugak lagu nieh πŸ™‚
    Comel jekk πŸ™‚

    PB, nanti bg nama & alamat ye, TQ

    normj1001@hotmail.com

  8. baru dengar kat radio masa dalam kereta pagi ini..sempat anak kuatkan volume sekali

  9. Pingback: Lagu Raya Upin Ipin l Asyiela Putri Azhar | Darkbatman

  10. OOO engatkan mmg adik fatihah tu yg nyanyi..org lain rupernye..sore sama la…
    (ju nak emel info)

  11. sume ank gerenti suke … dah sinonim … πŸ˜‰

  12. ohhhhh cute tgk upin ipin beraya dgn kawan2
    sure buy 2 cd for my anak sedara laaaaa

  13. Murah betul rezeki adk tu yer..:)

  14. mesti best.. tambah dgn kartun upin dan ipin..

  15. suara dia mmg comel…..mcm tuannya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *