lagu raya upin dan ipin – Asyiela Putri Azhar

Comel lagu raya kali ni … eii geram lah dengar suara budak ni ..Selepas popular dengan siri kartun animasi Upin & Ipin, syarikat produksi Les’Copaque dengan kerjasama Nova Music bakal menerbitkan sebuah album Hari Raya berjudul Seronoknya Raya bersama Upin & Ipin.

album yang memuatkan lima buah lagu Hari Raya nyanyian adik Asyiela Putri Azhar ini telah berada di pasaran pada 9 Ogos. Ermm kalau terjumpa di mana-mana nanti boleh ler beli.. cute sangat suara dia .. anak-anak saya pun suka! ye lah depa mcm geng dengan upin dan ipin tu πŸ™‚
sekian…

korang layan lagu raya je lah ..tk sempat nak buat entri lain huhuhuuu

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

24 thoughts to “lagu raya upin dan ipin – Asyiela Putri Azhar”

  1. Pingback: Lagu Raya Upin Ipin l Asyiela Putri Azhar | Darkbatman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *