Aug
2011

lagu raya upin dan ipin – Asyiela Putri Azhar

Comel lagu raya kali ni … eii geram lah dengar suara budak ni ..Selepas popular dengan siri kartun animasi Upin & Ipin, syarikat produksi Les’Copaque dengan kerjasama Nova Music bakal menerbitkan sebuah album Hari Raya berjudul Seronoknya Raya bersama Upin & Ipin.

album yang memuatkan lima buah lagu Hari Raya nyanyian adik Asyiela Putri Azhar ini telah berada di pasaran pada 9 Ogos. Ermm kalau terjumpa di mana-mana nanti boleh ler beli.. cute sangat suara dia .. anak-anak saya pun suka! ye lah depa mcm geng dengan upin dan ipin tu :)
sekian…

korang layan lagu raya je lah ..tk sempat nak buat entri lain huhuhuuu

Search

24 thoughts on “lagu raya upin dan ipin – Asyiela Putri Azhar

  1. Pingback: Lagu Raya Upin Ipin l Asyiela Putri Azhar | Darkbatman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge