lagu raya upin dan ipin – Asyiela Putri Azhar

Comel lagu raya kali ni … eii geram lah dengar suara budak ni ..Selepas popular dengan siri kartun animasi Upin & Ipin, syarikat produksi Les’Copaque dengan kerjasama Nova Music bakal menerbitkan sebuah album Hari Raya berjudul Seronoknya Raya bersama Upin & Ipin.

album yang memuatkan lima buah lagu Hari Raya nyanyian adik Asyiela Putri Azhar ini telah berada di pasaran pada 9 Ogos. Ermm kalau terjumpa di mana-mana nanti boleh ler beli.. cute sangat suara dia .. anak-anak saya pun suka! ye lah depa mcm geng dengan upin dan ipin tu :)
sekian…

korang layan lagu raya je lah ..tk sempat nak buat entri lain huhuhuuu

(Visited 6 times, 1 visits today)
About puanbee

Seorang anak , isteri dan ibu. Mempunyai 4 orang cahaya mata. Berumur 30-an , Suri rumah sepenuh masa tetapi mempunyai perniagaan online. Segala terguran dan komen boleh terus hubungi admin melalui EMAIL.

Comments

  1. all the best

  2. memang la best sedap pulak tu sura budak ni

  3. dia nyanyi sama je suara dia bila berckp, anak2 suke sgt…

  4. hoho..memang sedap dia nyanyi..

  5. Anak-anak Kak Long pun confirm suka. Memang comel!

  6. Bestnya suara adik ni, lunak keanak-anakan…,
    meletop lagilah lagu raya upin-ipin ni…

  7. Pernah dengaq dalam radio, best jugak lagu nieh :-)
    Comel jekk :-)

    PB, nanti bg nama & alamat ye, TQ

    normj1001@hotmail.com

  8. baru dengar kat radio masa dalam kereta pagi ini..sempat anak kuatkan volume sekali

  9. OOO engatkan mmg adik fatihah tu yg nyanyi..org lain rupernye..sore sama la…
    (ju nak emel info)

  10. Ummi Hanie :

    sume ank gerenti suke … dah sinonim … 😉

  11. ohhhhh cute tgk upin ipin beraya dgn kawan2
    sure buy 2 cd for my anak sedara laaaaa

  12. puan kutu :

    Murah betul rezeki adk tu yer..:)

  13. gnesop.com :

    mesti best.. tambah dgn kartun upin dan ipin..

  14. suara dia mmg comel…..mcm tuannya.

Trackbacks

  1. Lagu Raya Upin Ipin l Asyiela Putri Azhar | Darkbatman says:

    […] ini saya merayau – rayau kat blog puanbee.com hah tertarik dengan lagu raya upin ipin yang sememangnya femes dengan cerita geng. Kartun animasi […]

Speak Your Mind

*