lagu raya upin dan ipin – Asyiela Putri Azhar

Comel lagu raya kali ni … eii geram lah dengar suara budak ni ..Selepas popular dengan siri kartun animasi Upin & Ipin, syarikat produksi Les’Copaque dengan kerjasama Nova Music bakal menerbitkan sebuah album Hari Raya berjudul Seronoknya Raya bersama Upin & Ipin.

album yang memuatkan lima buah lagu Hari Raya nyanyian adik Asyiela Putri Azhar ini telah berada di pasaran pada 9 Ogos. Ermm kalau terjumpa di mana-mana nanti boleh ler beli.. cute sangat suara dia .. anak-anak saya pun suka! ye lah depa mcm geng dengan upin dan ipin tu :)


sekian…

korang layan lagu raya je lah ..tk sempat nak buat entri lain huhuhuuu

Search

Comments

  1. all the best

  2. memang la best sedap pulak tu sura budak ni

  3. dia nyanyi sama je suara dia bila berckp, anak2 suke sgt…
    Jendela Hati recently posted..Leka…My Profile

  4. hoho..memang sedap dia nyanyi..
    titan recently posted..Ramadan 2011 – Terawih RevolutionMy Profile

  5. Anak-anak Kak Long pun confirm suka. Memang comel!
    Kak Long Mawar Merah recently posted..Balangsukawa : Azizi Hj Abdullah kembali ke rahmatullahMy Profile

  6. Bestnya suara adik ni, lunak keanak-anakan…,
    meletop lagilah lagu raya upin-ipin ni…

  7. Pernah dengaq dalam radio, best jugak lagu nieh :-)
    Comel jekk :-)

    PB, nanti bg nama & alamat ye, TQ

    normj1001@hotmail.com

  8. baru dengar kat radio masa dalam kereta pagi ini..sempat anak kuatkan volume sekali
    mamaema recently posted..kereta pun nak rayaMy Profile

  9. OOO engatkan mmg adik fatihah tu yg nyanyi..org lain rupernye..sore sama la…
    (ju nak emel info)
    juanita recently posted..Semak Status Page RankMy Profile

  10. sume ank gerenti suke … dah sinonim … ;)
    Ummi Hanie recently posted..Jawatan Kosong Institut Perkembangan Pendidikan, UITM – Ogos 2011?My Profile

  11. ohhhhh cute tgk upin ipin beraya dgn kawan2
    sure buy 2 cd for my anak sedara laaaaa
    nurmisnan recently posted..Cabaran blogger l Satu Hari Di Hagi RayaMy Profile

  12. Murah betul rezeki adk tu yer..:)
    puan kutu recently posted..GA Sapa Nak Shawl Nie?My Profile

  13. mesti best.. tambah dgn kartun upin dan ipin..

  14. suara dia mmg comel…..mcm tuannya.

Trackbacks

  1. Lagu Raya Upin Ipin l Asyiela Putri Azhar | Darkbatman says:

    [...] ini saya merayau – rayau kat blog puanbee.com hah tertarik dengan lagu raya upin ipin yang sememangnya femes dengan cerita geng. Kartun animasi [...]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge