lagu raya upin dan ipin – Asyiela Putri Azhar

Spread the love

Comel lagu raya kali ni … eii geram lah dengar suara budak ni ..Selepas popular dengan siri kartun animasi Upin & Ipin, syarikat produksi Les’Copaque dengan kerjasama Nova Music bakal menerbitkan sebuah album Hari Raya berjudul Seronoknya Raya bersama Upin & Ipin.

album yang memuatkan lima buah lagu Hari Raya nyanyian adik Asyiela Putri Azhar ini telah berada di pasaran pada 9 Ogos. Ermm kalau terjumpa di mana-mana nanti boleh ler beli.. cute sangat suara dia .. anak-anak saya pun suka! ye lah depa mcm geng dengan upin dan ipin tu πŸ™‚
sekian…

korang layan lagu raya je lah ..tk sempat nak buat entri lain huhuhuuu

24 thoughts on “lagu raya upin dan ipin – Asyiela Putri Azhar”

  1. Pingback: Lagu Raya Upin Ipin l Asyiela Putri Azhar | Darkbatman

  2. OOO engatkan mmg adik fatihah tu yg nyanyi..org lain rupernye..sore sama la…
    (ju nak emel info)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *