Lagi kes culik anak

Salam pagi ouls. .hari ni ada yang keja last day kan. .so mesti ada yang plan nak bejalan2 esoknyer. .kepada yang nak bawak anak2 tu hati2 la yer… Risau dan takot mengenangkan situasi skrg ni. .ramai benor orang betopengkan binatang di sekeliling kita. .semalam my hubby balik aje. .terus pesan ,”kalau nak bwk anak pergi mane2 hati2.”. . Bee pun tanya dia balik. .”eh,awatnya tetibe je ni!”. Lepastu dia pun becerita , ” ada orang kehilangan anak dekat dlm dayabumi ,kemudian keluarga budak tu jumpe security. .tengok cctv , memang nampak anak orang tu dipegang tangan oleh seorang bangla. .anak yang berusia 7thn masih pakai baju sekolah,nampak mcm dgn rela hati je ikut bangla tu. .sampai skrg masih belum dapat di kesan lagi anak nye. .” adui. .apalah nasib kanak2 sekarang ni kan. .aku yg fobia bin takot nak bawak anak keluar jalan2. .kalau tkde ayahnye tak kemana lah. .tapi kesian. . Ayah bz . .anak2 tkde program le jawabnye. . Anak2 bee nampak je ayu . .tapi sebenarnya aktif. .kalau bee je yang ada . .memang tak leh control 3 orang tu. .huhuhu..

Bee pertama kali jejak kaki ke KL ni , pertama kali itu aku di ragut , huh serik tau. .memang dah tak berani lagi nak keluar sorang2. . .sape yang ada pengalaman di ragut tu tau la perasaanya. .huhu. .itu baru diragut beg. .tapi kalau anak2 di ragut. .adeh tak dapat bayangkan. . . .

Terima kasih pada peragut tersebut yea sbb dia bee fobia. .hampeh . .. .muge2 peragut cpt insaflah.

One Comment

  1. Hafizul 27 June 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.