Kuota Internet Tanpa Had 1Mbps hanya RM115.94 Murah

Ya. Seperti tajuk di atas , kini anda boleh mandapatkan internet dengan kelajuan 1Mbps dengan hanya RM115.94 sahaja. Tanpa had , mifi modem percuma dan boleh di bawa ke mana sahaja. Modem nya adalah percuma. Boleh di jadikan hotspot untuk satu kumpulan .Kelebihan menggunakan mx230 adalah  P1 personal 4G Wifi  boleh di sambungkan dengan 8 device dalam satu-satu masa untuk melayari internet. Anda hanya perlu mendaftar secara online dan nikmati rebate yang di tawarkan sekarang.

Untuk sesiapa sahaja yang melakukan kerja dan memerlukan talian internet bergerak anda boleh mula fikirkan sama ada P1Mx230 ini sesuai dengan anda atau tidak.

Ciri-ciri Modem MX230  [ review mx230 ]

  • Built-in 802.11 b/g Wifi ( boleh pakai banyak peranti serentak )
  • 69.0mm x 69.0mm x 13.0mm ( kecil sebesar tapak tangan )
  • 75 grams ( ringan )
  • Battery usage up to 6 hours. ( bateri )
  • Supports Windows XP, Vista, and 7, Mac OS X 10.5, 10.6 or higher.*

Macam mana nak melanggan P1 mifi unlimited kuota internet ni ?

  1. Pergi ke laman web P1 – { klik link  laman utama website P1  –  http://www.p1.com.my/  }
  2. cover
  3. Pergi ke bahagian 1 , untuk check coverage , klik 4g di bahagian nombor 2 , dan masukkan alamat di bahagian no3.
  4. Dari situ , korang akan tahu ada coverage tak di kawasan korang.
  5. Kemudian jika ada , dan boleh lah mula buat tempahan secara online. Ingat .. daftar online akan dapat percuma RM100 dan bil bulan pertama.
  6. Klik sini  untuk mendaftar secara online —  http://www.p1.com.my/mifi 

 

Apa yang korang perlu buat adalah .. fikir -fikirkan pakej mana yang sesuai dengan pengunaan dan poket korang. 🙂

Pakej internet P1 terkini – P1 ToGo Mifi

p12

Saya guna 1mpbs pun dah laju berdesup .. korang apa lagi … cepat2 .. sebelum promosi tamat. Percuma RM100 untuk pembayaran bil pertama.

Korang akan dapat :

  1. Peranti mifi percuma
  2. kuota tanpa  had 1Mbps untuk pakej RM115.54
  3. Diskaun RM100 jika daftar secara online dan untuk bulan pertama sahaja.

Selamat berhujung minggu x0x0 ^^,

6 Comments

  1. muliani 5 May 2015 Reply
  2. Mama Hanim 20 April 2015 Reply
  3. rahimah 20 April 2015 Reply
  4. Hajar 20 April 2015 Reply
  5. Ummi Hanie 19 April 2015 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.