Ku mahu lipstik merah

Tapi yang sampai lipstik oren , salah pilih .. padan muka . Masa adik tunjuk warna lipstik jawab acuh tak acuh jek . Dah la nak order dari orang jauh , nunnn jauh di korea .. kakak ipar adik yang duduk korea belikan terus dari butik etude , di sana dia dapat murah 3 kali ganda harga disini , apa-apa produk pun dia dapat murah .. kalau di Malaysia produk ni di jual di tempat shopping mahal2 , memang saya bukan orang yang pakai atau pergi ke tempat mahal2 jadi dapat merasa guna dgn harga murah dan berpatutan.
image

Dah jadi mak memang kena banyak berjimat .. kan .. oren pun belasah pakai ., lantas order 1 lagi warna merah pula ..

image

12 thoughts on “Ku mahu lipstik merah”

  1. oren ni nampak simple tak cantik gak ape. cuma kalau merah tu cam biasa memang agak menyerlah.. 😀

  2. sy pakai lipstik ni sbb terpaksa, takut nmpk pucat sbb spesis kurang darah.. karang org igt sakit pulak pucat je muke. kalau pakai pun, lite2 jer… taklah menyerlah sgt

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *