Ku mahu lipstik merah

Share

Tapi yang sampai lipstik oren , salah pilih .. padan muka . Masa adik tunjuk warna lipstik jawab acuh tak acuh jek . Dah la nak order dari orang jauh , nunnn jauh di korea .. kakak ipar adik yang duduk korea belikan terus dari butik etude , di sana dia dapat murah 3 kali ganda harga disini , apa-apa produk pun dia dapat murah .. kalau di Malaysia produk ni di jual di tempat shopping mahal2 , memang saya bukan orang yang pakai atau pergi ke tempat mahal2 jadi dapat merasa guna dgn harga murah dan berpatutan.
image

Dah jadi mak memang kena banyak berjimat .. kan .. oren pun belasah pakai ., lantas order 1 lagi warna merah pula ..

image

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

12 Comments:

  1. saya suka warna lipstiknya, warnanya natural ..

  2. oren ni nampak simple tak cantik gak ape. cuma kalau merah tu cam biasa memang agak menyerlah.. 😀

  3. beli ajelah yang merah. biru pun ok gak apa.

  4. sy pakai lipstik ni sbb terpaksa, takut nmpk pucat sbb spesis kurang darah.. karang org igt sakit pulak pucat je muke. kalau pakai pun, lite2 jer… taklah menyerlah sgt

  5. ok ni bukan aplikasi Camera 360 ye 😉

    teringin pule nk order nnti2 😉

  6. wanita tanpa lipstik seperti tidak lengkap kecantikannya ya Puan

  7. oren pun comel, nampak natural.

  8. xper, ianya x lah oren sangat kan

  9. hihi…bard tak pakai lipstik kak..tak reti..rasa bibr mcm tebal semacam je nnt…

  10. Walaupun warna oren tetapi boleh bayangkan ia warna merah. Boleh. 🙂

  11. oren pun cantik! saya suka nude, pink dan oren =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *