Kontest Duit Raya Telah Ditutup Dan Pemenangnya Ialah :

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada Tuan Puan yang membaca blog ini sekarang ..

Sehubungan dengan tajuk di atas ..

Maka .. saya Puanbee selaku Admin dan penganjur Kontest Duit Raya akan mengumumkan …

Kontest ini telah di tutup secara rasminya Pada 25/08/2011 Tepat Jam 1.30 Am ..

Telah sebulan Kontest berlangsung ,
Sungguh Meriah dengan sambutan ,
Sempena hari raya kontest berlangsung ,
Terima kasih kalian memberi sambutan ,

Terharu rasa puanbee ,
Kalian semua memang sporting ,
Jika kalah jangan marah puanbee ,
Lain kali paunbee buat kontest lagi ,

Hari Raya Bakal Menjelma ,
Mari kita bermaaf – maafan bersama ,
Moga kita bergembira bersama ,
Lupakan saja sengketa lama.

Selamat hari raya !!

Keputusannya ialah :

PEMENANG KATEGORI TOP REFFERAL :

1- http://faizalfredley.com/2011/08/02/kontest-menang-duit-raya/  – done!

Tahniah !!! Anda memenagi RM300.00

2- http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html – done!

Tahniah !!! Anda Memenagi RM100.00

KATEGORI Artikle paling menarik

1 –   – done!

Tahniah !! Anda memenagi sekotak VCO bagi kategori ini ..  –

KATEGORI  Kesungguhan Peserta

1- PALING BANYAK BELOGINISAYAPUNYA – 8 LINK (Tengok link disini )

http://belogini-sayapunya.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html    done!

Tahniah anda memenagi sekotak VCO bagi kategori ini

Kategori lain dalam proses 🙂 susah sikit ramai yang join kan.. hadiah pun saya dah ubah sikit .. biar ramai yg menang kan !!!

Random Pula – Ini Betul-betul ikut tuah ye kawan-kawan … harap maaf kalau tak menang dan kalau-kalau hadiah tu bukan apa yang korang idamkan .. keputusan muktamad .kalau korang nak tukar ke apa ke nanti terpulanglah atas budi bicara sesama korang k ..

Random bagi kategori kesungguhan peserta :

senarai  ikut nombor disini —>>  http://puanbee.com/senarai-calon-untuk-kategori-kesungguhan-peserta-kontest-duit-raya/

NO23 – Tahniah anda memenagi sekotak VCO bagi kategori ini    http://asyiqin89.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html   done!  

 

tahniah !! anda memenagi sepasang contact lens (original from korea) yang bernilai RM30 tajaan Beauty korean lens   – http://tiefazatie.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html – done!

No 40 –

tahniah !! anda telah memenagi Lapik pinggan dan table runner , hasil jahit tangan kraft dari

RANDOM MENGIKUT SENARAI SINI


NO 116- http://sumimie-miau-miau.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html  

 NO 40- http://gengggkapak.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html  

NO 29- http://aeincham.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html?zx=81d0fa1d3fa96755

Tahniah anda memenagi license keys kaspersky internet security 1 user 1 year ( 2011 version ) setiap seorang !! tajaan http://oraitlah.com/   – done!

NO 69 -http://sayangsyeeda.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html  

NO78 – http://kisahsinenot22.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html

NO 16-http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html

Tahniah !! anda memenagi top up RM10 tajaan http://eiz1004.upprofits.com/   – done!

NO86 – NO73  – NO5

Tahhniahhh !! anda memenagi hadiah di bawah 🙂

NO86 -http://www.ceritaindahkami.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html  Pakej Agent (A) topup yang bernilai RM100 Dari – tajaan azri johan

NO73 – http://belogmamatomel.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html Barang kecantikan – Injection Vitamin C + Collagen yang bernilai RM250 – tajaan adam haiqal

NO5 – http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html  Sekotak VCO  – done!

NO26 – NO70 – NO1

tahniah!!! anda telah memenagi hadiah seperti di bawah 

NO26 -http://rafinamimi.com/2011/07/contest-menang-duit-raya-dan-produk-vco.html  Sebuah Hosting dari JOMhosting..100MB space ..5G Bandwidth Dari  Tajaan blogchips  – done!

NO70 – http://farzly.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya_12.html 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/   – done!

NO1 – http://eiz1004.upprofits.com/jom-join-kontest-menang-duit-raya-dari-puanbeedotcom/ 1 Iklan banner bersaiz 468 x 60 piksel selama setahun bernilai RM153 di blog http://www.bluedianthus.com/  – done!

NO61 – http://nabila-suka-contest.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html   – done!

NO41 -http://www.linazlina.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html   done! 

NO19  – http://www.esempoi.com/buat-duit/kontest-menang-duit-raya-anjuran-puanbee-com/

Tahniah anda telah memenagi Topup RM10 setiap seorang tajaan http://mindasasterabahasa.com/

 

 

NO29 – NO 10 – NO115

NO29 – injection vitamin C Mita C daripada Japan bernilai RM150 TAJAAN – http://www.adamhaiqal89.com/      – http://aeincham.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html?zx=140bf60dcf8c6cf9

NO10 – Sebuah buku pendapatan melalui internet tajaan http://my.mustaffa.org/  – http://zaiikulim.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html

NO115 – Sebuah buku pendapatan melalui internet tajaan http://my.mustaffa.org/  – http://cthoney.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya-hadiah.html

NO124 – NO21 – NO111

NO 124 – 1 pcs pen drive – done!  – http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/08/nak-menang-hadiah-bernilai-rm500.html

nO21 – 1 pcs pen drive done!  –  http://snowygirl-syuhada.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html

No111 – shayla a.k.a shawl plus pin tudung & sekeping FM Qatar tajaan mamanajla – done!

NO 17 – NO 80

NO17 – 1 set perfume untuk lelaki dari one drop @ perfume paradise – http://www.puankutu.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html

NO80 – 1 set perfume untuk wanita dari one drop @ perfume paradise – http://malaysiascore.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya-dari-puan-bee.html

NO 49

Sebuah buku pendapatan melalui internet tajaan http://my.mustaffa.org/

NO 77 – NO 27 – NO 123

NO 77 – http://earncent.com/blog/2011/08/09/penangan-kontest-menang-duit-raya-puanbee-com/ – Sehelai kain batik sarong serawak dari ummieross   – done!
NO 27 – http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html – Sehelai kain batik sarong serawak dari ummieross  done!
NO123- Mary Kay Eau De Parfum 50ML bernilai RM125 Dari juenita  – done!

OK ! DONE! itu sahaja dulu .. heheh ..semua pemenang boleh claim hadiah dengan menghantar email kepada saya di

tie2kay@gmail.com – letakkan tajuk no bertuah korang untuk claim hadiah

jika menang cash – sila sertakan akaun bank korang2 (kalau boleh maybank)

jika menang barang – sila sertakan nama , alamat dan no telefon korang , semua barang akan di hantar menggunakan pos laju.

Jika menang topup – boleh tukar dengan wang tunai – kalau nak tukar ke wang tunai sila emailkan no akaun bank korang (kalau boleh maybank ) dan jika hendakkan topup sila inform nak top up apa (maxis , digi atau celcom )

Jika menang selain dari yang di nyatakan di atas .. sila runding dengan saya heheheh… Akan datang ada lagi kontest .. ada sesetengah hadiah dari penaja saya bawak ke masa hadapan 🙂 nantikannnn…..

Tarikh tutup untuk claim hadiah —–>>>>>>    1/10/2011

Comments

  1. para penaja…sila tampilkan diri anda..huhuhu….

  2. tak sabar tunggu hadiah nie…hehehehe, jgn mare yerk pbee

  3. salam..pn bee sy pemenang no. 70..camner tu yer sbb pb ckp kena bincang..??
    p/s:napa comment saya sblum nie x publish pon..konfius ngan komment pb nie..huhuhh

    • wasalam .. menang apa tu ? email lah saya … komen ni tk publish sbb sy tak sempat baca lagi memang ada beratus2 komen tak sempat nak baca huhuhu

  4. alhamdulillah dapat jugak kemenangan dalam contest ni..ingatkan x menang dah pasal tu la akak x ambik hal..hehe..menang hosting tu pun akak x tau menahu..

  5. salam,puanbee actly ain konpius lg nie

    link ain ikot ialah no 29 & no 30
    ikot random
    NO 116 – NO 40 – NO 29
    Tahniah anda memenagi license keys kaspersky internet security 1 user 1 year ( 2011 version ) setiap seorang !! tajaan
    dan
    NO29 – NO 10 – NO115
    NO29 – injection vitamin C Mita C daripada Japan bernilai RM150 TAJAAN – http://www.adamhaiqal89.com/
    no 29 dua kali naek,huhu btol ke ain nie? takot salah amik hadiah org..hihihi

  6. yeh…menang …alhamdulilah.

    terima kasih pbee dan para penaja

  7. bila lah nak sampai hadiah nie…hehehehe

  8. puan bee..sy n0 111…tenkiu² ^_^

    bestnye..baru balik raya dapat plak adiah heheee

  9. Puan Bee.. No. 112 x der.. sedey.. 🙁

    Tahniah buat pemenang..

    selamat Hari Raya Puan Bee..

  10. cikpuanhady :

    yeay..no me sangkut sukanya.. tahniah buat pemenang2 yg lain.. tapi nak tny, yang ni boleh tukar cash tak?
    NO86 – Pakej Agent (A) topup yang bernilai RM100

    selamat berhari raya.. meh jemput amik kad raya..ngehhe..

  11. alhamdulilah ada gak terselit no 70 tu..nak bincang cam ner tu PB??hiii

  12. haha..no 8 xde, tp no 80 ada. dah agak dah mesti nombor x naik. ehehe…xpe, seronok2 join contest

  13. hoho..dapat kain batik sarawak. Ok gak tu. hehe.. kena hantar email ker??

  14. sorrylah pbee,lambat respon,ingatkan buat tajuk baru,rupanya sambung aje entry tu,ok,nanti ct hntar email/kat fb ye…

  15. salam yeahhh zaikulim menang topup rm10 dah email tau tq..

    no bertuah zai no 10

  16. Wahhh banyaknya pemenang, rezeki raya tu..

    Thniah buat semua pemenang 🙂

  17. huhuhuhu no akak tak naik

  18. UpProfits :

    Tahniah kpd sumer pemenang! 😉

  19. alhamdulilah…murah rezki.. NO80 – 1 set perfume untuk wanita dari one drop @ perfume paradise

  20. Ummi Hanie :

    tahniah sume pmng … suka suki jer join2 kan … 😉

  21. wah..tahniah2..hee..
    ada gak terselit no ifa nie sis..tq2..hee..=)

  22. lin azlina :

    bee..syoknya menang…target dapat vco..tapi dapat rm10 pun oke sesangat da…saper nak bagi kan…alhamdulillah….
    tq..
    tahniah pada yang lain

  23. syukurrrrr…MT menang kat cni..tq PN.bee & yg bagi hadiah penaja 🙂
    suke sangat ni…yahuuuuuuuuuuuu

  24. nabilamedan :

    Alhamdulillah …ada jugak rezeki..nabila nombor 61. nabila dah email..=)

  25. wah..ramainya pemenang..

  26. alamak..takde pun aku menang..dah habis ke list pemenang tu….ke ada lagi

  27. salam.Tahniah tuk kesemua pemenang!.hadiah2 yg cukup ‘hebat’…dah trlupa nk join..

  28. wrizuan.net :

    perghh suit raya sudah mari hahaha..tahniah2.mmg mantap puanbee..;)
    WR pakat tgk jer..tak sempat nak join maybe next time

  29. nur afirah :

    salam…
    alhamdulillah….so,kena emel ke cmne ni?hehe.. 😉

  30. ta mnang . ==”

  31. alhamdullillah..menang VCO 🙂

  32. alhamdulillah..menang duit raya..hehe tq nk kasi acc number ke?

  33. congrate semua pemenang.tggu smbungan..hehe

  34. Tanniah kepada semua pemenang yang berjaya. Bestnya dapat duit untuk Raya 🙂

  35. erm tak ada rezki….nampak gaya masik belum mahir lagi nie dalam berblog

  36. mama shifa :

    harap adalah rezeki mama shifa ni

  37. fuh…hadiah rm300 yang tak tahan tu…memang patut pun FF menang rasanya bg kategori tersebut..huhu

  38. Xde rezeki nampaknya kali ini.. 🙂

  39. wah.. meriahnya hadiah bee!! seronok tengok kan.. tahniah para pemenang!!!

  40. Atika Aula :

    tahniah kepada pemenang 🙂

  41. congrates kepada peserta. sori bee tak sempat join. kat opis xleh masuk facebook. kat umah plak internet dh melenyapkan diri huhuuu

  42. eh….. betul ke ni??????? wah!!!!!!!!!!!!!!!!!! terkujat jap…

    Alhamdulillah.. syukur rezeki buat keluarga… syukur… nak buat entri penghargaan jap 🙂

    Thanks ye Bee…. seronok sakan Kak Nida ni..:)

  43. OMG….siyes ke ni???? top referrer…

  44. wah tahniah pada yg menang. Awal dapat duit raya ehhh… Kawe belum lagi prepare duit masuk sampul angpow. 😀

  45. tahniah pemenang

  46. adoi,apesal cheqwa xperasan yang contest nih dah tutup…adoyaaaaai ~

  47. alhamdulillah
    rezeki
    dapat duit raya
    🙂
    thanks Puan Bee
    🙂

Trackbacks

  1. […] by Puanbee on Oct 5Rating: Salam , ini adalah sebahagian yang masih belum menerima hadiah dari kontest duit raya anjuran puanbee.com , oleh kerana tak mahu pening2 fikir ..saya buat senarai lain..senang sikit kan ..heheh […]

  2. kemenangan bukan pertandingan memancing ikan | a cup of life a barrel of luv says:

    […] Kontest Menang Duit Raya – Kaspersky Internet Security For 1 User 1 Year License Key. rasa cam tak berapa perlu antivirus ni. ada yang berminat?? boleh roger2 k… […]

Speak Your Mind

*