Kontest Duit Raya Telah Ditutup Dan Pemenangnya Ialah :

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada Tuan Puan yang membaca blog ini sekarang ..

Sehubungan dengan tajuk di atas ..

Maka .. saya Puanbee selaku Admin dan penganjur Kontest Duit Raya akan mengumumkan …

Kontest ini telah di tutup secara rasminya Pada 25/08/2011 Tepat Jam 1.30 Am ..

Telah sebulan Kontest berlangsung ,
Sungguh Meriah dengan sambutan ,
Sempena hari raya kontest berlangsung ,
Terima kasih kalian memberi sambutan ,

Terharu rasa puanbee ,
Kalian semua memang sporting ,
Jika kalah jangan marah puanbee ,
Lain kali paunbee buat kontest lagi ,

Hari Raya Bakal Menjelma ,
Mari kita bermaaf – maafan bersama ,
Moga kita bergembira bersama ,
Lupakan saja sengketa lama.

Selamat hari raya !!

Keputusannya ialah :

PEMENANG KATEGORI TOP REFFERAL :

1- http://faizalfredley.com/2011/08/02/kontest-menang-duit-raya/  – done!

Tahniah !!! Anda memenagi RM300.00

2- http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html – done!

Tahniah !!! Anda Memenagi RM100.00

KATEGORI Artikle paling menarik

1 –   – done!

Tahniah !! Anda memenagi sekotak VCO bagi kategori ini ..  –

KATEGORI  Kesungguhan Peserta

1- PALING BANYAK BELOGINISAYAPUNYA – 8 LINK (Tengok link disini )

http://belogini-sayapunya.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html    done!

Tahniah anda memenagi sekotak VCO bagi kategori ini

Kategori lain dalam proses 🙂 susah sikit ramai yang join kan.. hadiah pun saya dah ubah sikit .. biar ramai yg menang kan !!!

Random Pula – Ini Betul-betul ikut tuah ye kawan-kawan … harap maaf kalau tak menang dan kalau-kalau hadiah tu bukan apa yang korang idamkan .. keputusan muktamad .kalau korang nak tukar ke apa ke nanti terpulanglah atas budi bicara sesama korang k ..

Random bagi kategori kesungguhan peserta :

senarai  ikut nombor disini —>>  http://puanbee.com/senarai-calon-untuk-kategori-kesungguhan-peserta-kontest-duit-raya/

NO23 – Tahniah anda memenagi sekotak VCO bagi kategori ini    http://asyiqin89.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html   done!  

 

tahniah !! anda memenagi sepasang contact lens (original from korea) yang bernilai RM30 tajaan Beauty korean lens   – http://tiefazatie.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html – done!

No 40 –

tahniah !! anda telah memenagi Lapik pinggan dan table runner , hasil jahit tangan kraft dari

RANDOM MENGIKUT SENARAI SINI


NO 116- http://sumimie-miau-miau.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html  

 NO 40- http://gengggkapak.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html  

NO 29- http://aeincham.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html?zx=81d0fa1d3fa96755

Tahniah anda memenagi license keys kaspersky internet security 1 user 1 year ( 2011 version ) setiap seorang !! tajaan http://oraitlah.com/   – done!

NO 69 -http://sayangsyeeda.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html  

NO78 – http://kisahsinenot22.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html

NO 16-http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html

Tahniah !! anda memenagi top up RM10 tajaan http://eiz1004.upprofits.com/   – done!

NO86 – NO73  – NO5

Tahhniahhh !! anda memenagi hadiah di bawah 🙂

NO86 -http://www.ceritaindahkami.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html  Pakej Agent (A) topup yang bernilai RM100 Dari – tajaan azri johan

NO73 – http://belogmamatomel.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html Barang kecantikan – Injection Vitamin C + Collagen yang bernilai RM250 – tajaan adam haiqal

NO5 – http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html  Sekotak VCO  – done!

NO26 – NO70 – NO1

tahniah!!! anda telah memenagi hadiah seperti di bawah 

NO26 -http://rafinamimi.com/2011/07/contest-menang-duit-raya-dan-produk-vco.html  Sebuah Hosting dari JOMhosting..100MB space ..5G Bandwidth Dari  Tajaan blogchips  – done!

NO70 – http://farzly.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya_12.html 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/   – done!

NO1 – http://eiz1004.upprofits.com/jom-join-kontest-menang-duit-raya-dari-puanbeedotcom/ 1 Iklan banner bersaiz 468 x 60 piksel selama setahun bernilai RM153 di blog http://www.bluedianthus.com/  – done!

NO61 – http://nabila-suka-contest.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html   – done!

NO41 -http://www.linazlina.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html   done! 

NO19  – http://www.esempoi.com/buat-duit/kontest-menang-duit-raya-anjuran-puanbee-com/

Tahniah anda telah memenagi Topup RM10 setiap seorang tajaan http://mindasasterabahasa.com/

 

 

NO29 – NO 10 – NO115

NO29 – injection vitamin C Mita C daripada Japan bernilai RM150 TAJAAN – http://www.adamhaiqal89.com/      – http://aeincham.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html?zx=140bf60dcf8c6cf9

NO10 – Sebuah buku pendapatan melalui internet tajaan http://my.mustaffa.org/  – http://zaiikulim.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html

NO115 – Sebuah buku pendapatan melalui internet tajaan http://my.mustaffa.org/  – http://cthoney.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya-hadiah.html

NO124 – NO21 – NO111

NO 124 – 1 pcs pen drive – done!  – http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/08/nak-menang-hadiah-bernilai-rm500.html

nO21 – 1 pcs pen drive done!  –  http://snowygirl-syuhada.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html

No111 – shayla a.k.a shawl plus pin tudung & sekeping FM Qatar tajaan mamanajla – done!

NO 17 – NO 80

NO17 – 1 set perfume untuk lelaki dari one drop @ perfume paradise – http://www.puankutu.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html

NO80 – 1 set perfume untuk wanita dari one drop @ perfume paradise – http://malaysiascore.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya-dari-puan-bee.html

NO 49

Sebuah buku pendapatan melalui internet tajaan http://my.mustaffa.org/

NO 77 – NO 27 – NO 123

NO 77 – http://earncent.com/blog/2011/08/09/penangan-kontest-menang-duit-raya-puanbee-com/ – Sehelai kain batik sarong serawak dari ummieross   – done!
NO 27 – http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html – Sehelai kain batik sarong serawak dari ummieross  done!
NO123- Mary Kay Eau De Parfum 50ML bernilai RM125 Dari juenita  – done!

OK ! DONE! itu sahaja dulu .. heheh ..semua pemenang boleh claim hadiah dengan menghantar email kepada saya di

tie2kay@gmail.com – letakkan tajuk no bertuah korang untuk claim hadiah

jika menang cash – sila sertakan akaun bank korang2 (kalau boleh maybank)

jika menang barang – sila sertakan nama , alamat dan no telefon korang , semua barang akan di hantar menggunakan pos laju.

Jika menang topup – boleh tukar dengan wang tunai – kalau nak tukar ke wang tunai sila emailkan no akaun bank korang (kalau boleh maybank ) dan jika hendakkan topup sila inform nak top up apa (maxis , digi atau celcom )

Jika menang selain dari yang di nyatakan di atas .. sila runding dengan saya heheheh… Akan datang ada lagi kontest .. ada sesetengah hadiah dari penaja saya bawak ke masa hadapan 🙂 nantikannnn…..

Tarikh tutup untuk claim hadiah —–>>>>>>    1/10/2011

Author: puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

134 thoughts

  1. Pingback: kemenangan bukan pertandingan memancing ikan | a cup of life a barrel of luv
  2. salam..pn bee sy pemenang no. 70..camner tu yer sbb pb ckp kena bincang..??
    p/s:napa comment saya sblum nie x publish pon..konfius ngan komment pb nie..huhuhh

    1. wasalam .. menang apa tu ? email lah saya … komen ni tk publish sbb sy tak sempat baca lagi memang ada beratus2 komen tak sempat nak baca huhuhu

  3. alhamdulillah dapat jugak kemenangan dalam contest ni..ingatkan x menang dah pasal tu la akak x ambik hal..hehe..menang hosting tu pun akak x tau menahu..

  4. salam,puanbee actly ain konpius lg nie

    link ain ikot ialah no 29 & no 30
    ikot random
    NO 116 – NO 40 – NO 29
    Tahniah anda memenagi license keys kaspersky internet security 1 user 1 year ( 2011 version ) setiap seorang !! tajaan
    dan
    NO29 – NO 10 – NO115
    NO29 – injection vitamin C Mita C daripada Japan bernilai RM150 TAJAAN – http://www.adamhaiqal89.com/
    no 29 dua kali naek,huhu btol ke ain nie? takot salah amik hadiah org..hihihi

    1. dah email ke ? email cepat ye ..dan bg tahu menang apa , no berapa .. sbb saya selalu keliru ni al-maklumlah pemenang ramai sgt uh..

  5. yeay..no me sangkut sukanya.. tahniah buat pemenang2 yg lain.. tapi nak tny, yang ni boleh tukar cash tak?
    NO86 – Pakej Agent (A) topup yang bernilai RM100

    selamat berhari raya.. meh jemput amik kad raya..ngehhe..

  6. bee..syoknya menang…target dapat vco..tapi dapat rm10 pun oke sesangat da…saper nak bagi kan…alhamdulillah….
    tq..
    tahniah pada yang lain

  7. perghh suit raya sudah mari hahaha..tahniah2.mmg mantap puanbee..;)
    WR pakat tgk jer..tak sempat nak join maybe next time

  8. eh….. betul ke ni??????? wah!!!!!!!!!!!!!!!!!! terkujat jap…

    Alhamdulillah.. syukur rezeki buat keluarga… syukur… nak buat entri penghargaan jap 🙂

    Thanks ye Bee…. seronok sakan Kak Nida ni..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *