Kontest Duit Raya Telah Ditutup Dan Pemenangnya Ialah :

Kontest Duit Raya Telah Ditutup Dan Pemenangnya Ialah :

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada Tuan Puan yang membaca blog ini sekarang ..

Sehubungan dengan tajuk di atas ..

Maka .. saya Puanbee selaku Admin dan penganjur Kontest Duit Raya akan mengumumkan …

Kontest ini telah di tutup secara rasminya Pada 25/08/2011 Tepat Jam 1.30 Am ..

Telah sebulan Kontest berlangsung ,
Sungguh Meriah dengan sambutan ,
Sempena hari raya kontest berlangsung ,
Terima kasih kalian memberi sambutan ,

Terharu rasa puanbee ,
Kalian semua memang sporting ,
Jika kalah jangan marah puanbee ,
Lain kali paunbee buat kontest lagi ,

Hari Raya Bakal Menjelma ,
Mari kita bermaaf – maafan bersama ,
Moga kita bergembira bersama ,
Lupakan saja sengketa lama.

Selamat hari raya !!

Keputusannya ialah :

PEMENANG KATEGORI TOP REFFERAL :

1- http://faizalfredley.com/2011/08/02/kontest-menang-duit-raya/  – done!

Tahniah !!! Anda memenagi RM300.00

2- http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html – done!

Tahniah !!! Anda Memenagi RM100.00

KATEGORI Artikle paling menarik

1 –   – done!

Tahniah !! Anda memenagi sekotak VCO bagi kategori ini ..  –

KATEGORI  Kesungguhan Peserta

1- PALING BANYAK BELOGINISAYAPUNYA – 8 LINK (Tengok link disini )

http://belogini-sayapunya.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html    done!

Tahniah anda memenagi sekotak VCO bagi kategori ini

Kategori lain dalam proses 🙂 susah sikit ramai yang join kan.. hadiah pun saya dah ubah sikit .. biar ramai yg menang kan !!!

Random Pula – Ini Betul-betul ikut tuah ye kawan-kawan … harap maaf kalau tak menang dan kalau-kalau hadiah tu bukan apa yang korang idamkan .. keputusan muktamad .kalau korang nak tukar ke apa ke nanti terpulanglah atas budi bicara sesama korang k ..

Random bagi kategori kesungguhan peserta :

senarai  ikut nombor disini —>>  http://puanbee.com/senarai-calon-untuk-kategori-kesungguhan-peserta-kontest-duit-raya/

NO23 – Tahniah anda memenagi sekotak VCO bagi kategori ini    http://asyiqin89.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html   done!  

 

tahniah !! anda memenagi sepasang contact lens (original from korea) yang bernilai RM30 tajaan Beauty korean lens   – http://tiefazatie.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html – done!

No 40 –

tahniah !! anda telah memenagi Lapik pinggan dan table runner , hasil jahit tangan kraft dari

RANDOM MENGIKUT SENARAI SINI


NO 116- http://sumimie-miau-miau.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html  

 NO 40- http://gengggkapak.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html  

NO 29- http://aeincham.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html?zx=81d0fa1d3fa96755

Tahniah anda memenagi license keys kaspersky internet security 1 user 1 year ( 2011 version ) setiap seorang !! tajaan http://oraitlah.com/   – done!

NO 69 -http://sayangsyeeda.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html  

NO78 – http://kisahsinenot22.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html

NO 16-http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html

Tahniah !! anda memenagi top up RM10 tajaan http://eiz1004.upprofits.com/   – done!

NO86 – NO73  – NO5

Tahhniahhh !! anda memenagi hadiah di bawah 🙂

NO86 -http://www.ceritaindahkami.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html  Pakej Agent (A) topup yang bernilai RM100 Dari – tajaan azri johan

NO73 – http://belogmamatomel.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html Barang kecantikan – Injection Vitamin C + Collagen yang bernilai RM250 – tajaan adam haiqal

NO5 – http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html  Sekotak VCO  – done!

NO26 – NO70 – NO1

tahniah!!! anda telah memenagi hadiah seperti di bawah 

NO26 -http://rafinamimi.com/2011/07/contest-menang-duit-raya-dan-produk-vco.html  Sebuah Hosting dari JOMhosting..100MB space ..5G Bandwidth Dari  Tajaan blogchips  – done!

NO70 – http://farzly.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya_12.html 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/   – done!

NO1 – http://eiz1004.upprofits.com/jom-join-kontest-menang-duit-raya-dari-puanbeedotcom/ 1 Iklan banner bersaiz 468 x 60 piksel selama setahun bernilai RM153 di blog http://www.bluedianthus.com/  – done!

NO61 – http://nabila-suka-contest.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html   – done!

NO41 -http://www.linazlina.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html   done! 

NO19  – http://www.esempoi.com/buat-duit/kontest-menang-duit-raya-anjuran-puanbee-com/

Tahniah anda telah memenagi Topup RM10 setiap seorang tajaan http://mindasasterabahasa.com/

 

 

NO29 – NO 10 – NO115

NO29 – injection vitamin C Mita C daripada Japan bernilai RM150 TAJAAN – http://www.adamhaiqal89.com/      – http://aeincham.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya.html?zx=140bf60dcf8c6cf9

NO10 – Sebuah buku pendapatan melalui internet tajaan http://my.mustaffa.org/  – http://zaiikulim.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html

NO115 – Sebuah buku pendapatan melalui internet tajaan http://my.mustaffa.org/  – http://cthoney.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya-hadiah.html

NO124 – NO21 – NO111

NO 124 – 1 pcs pen drive – done!  – http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/08/nak-menang-hadiah-bernilai-rm500.html

nO21 – 1 pcs pen drive done!  –  http://snowygirl-syuhada.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html

No111 – shayla a.k.a shawl plus pin tudung & sekeping FM Qatar tajaan mamanajla – done!

NO 17 – NO 80

NO17 – 1 set perfume untuk lelaki dari one drop @ perfume paradise – http://www.puankutu.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html

NO80 – 1 set perfume untuk wanita dari one drop @ perfume paradise – http://malaysiascore.blogspot.com/2011/08/kontest-menang-duit-raya-dari-puan-bee.html

NO 49

Sebuah buku pendapatan melalui internet tajaan http://my.mustaffa.org/

NO 77 – NO 27 – NO 123

NO 77 – http://earncent.com/blog/2011/08/09/penangan-kontest-menang-duit-raya-puanbee-com/ – Sehelai kain batik sarong serawak dari ummieross   – done!
NO 27 – http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html – Sehelai kain batik sarong serawak dari ummieross  done!
NO123- Mary Kay Eau De Parfum 50ML bernilai RM125 Dari juenita  – done!

OK ! DONE! itu sahaja dulu .. heheh ..semua pemenang boleh claim hadiah dengan menghantar email kepada saya di

tie2kay@gmail.com – letakkan tajuk no bertuah korang untuk claim hadiah

jika menang cash – sila sertakan akaun bank korang2 (kalau boleh maybank)

jika menang barang – sila sertakan nama , alamat dan no telefon korang , semua barang akan di hantar menggunakan pos laju.

Jika menang topup – boleh tukar dengan wang tunai – kalau nak tukar ke wang tunai sila emailkan no akaun bank korang (kalau boleh maybank ) dan jika hendakkan topup sila inform nak top up apa (maxis , digi atau celcom )

Jika menang selain dari yang di nyatakan di atas .. sila runding dengan saya heheheh… Akan datang ada lagi kontest .. ada sesetengah hadiah dari penaja saya bawak ke masa hadapan 🙂 nantikannnn…..

Tarikh tutup untuk claim hadiah —–>>>>>>    1/10/2011

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

134 Comments



          1. Author

            ehmm en hafizal .. rileks no .. kalau penaja tak de PB ganti hadiah lain ler

            1. Author

              okey ! nanti kalau tk dpt jugak sy ganti lain le.. jgn risau .. yg mana dpt VCO pun ada 2 lagi tk pos stok tk de lak

            1. Author

              lambat habis bab kontest ni.. nk buat kontest lain pulak wehhh

  1. salam..pn bee sy pemenang no. 70..camner tu yer sbb pb ckp kena bincang..??
    p/s:napa comment saya sblum nie x publish pon..konfius ngan komment pb nie..huhuhh

    1. Author

      wasalam .. menang apa tu ? email lah saya … komen ni tk publish sbb sy tak sempat baca lagi memang ada beratus2 komen tak sempat nak baca huhuhu

  2. alhamdulillah dapat jugak kemenangan dalam contest ni..ingatkan x menang dah pasal tu la akak x ambik hal..hehe..menang hosting tu pun akak x tau menahu..

    1. Author

      tu ler belek2 ler.. bee mula2 tk tengok jugak..tp dah ramai tk tuntut kena gak belek sapa sapa tu

  3. salam,puanbee actly ain konpius lg nie

    link ain ikot ialah no 29 & no 30
    ikot random
    NO 116 – NO 40 – NO 29
    Tahniah anda memenagi license keys kaspersky internet security 1 user 1 year ( 2011 version ) setiap seorang !! tajaan
    dan
    NO29 – NO 10 – NO115
    NO29 – injection vitamin C Mita C daripada Japan bernilai RM150 TAJAAN – http://www.adamhaiqal89.com/
    no 29 dua kali naek,huhu btol ke ain nie? takot salah amik hadiah org..hihihi

      1. Author

        hadiah hafizal ada pd penaja lah , tp penaja tk dpt di jejak lagi ..

        1. lah..mcm ner penaja tak dapat dijejak nie…hehehehe penaja lari ker pbee

          1. hehehe..tau dah saja jer wat2 tak tahu..nak

            membako kata pakcik wealchair

  4. puan bee..sy n0 111…tenkiu² ^_^

    bestnye..baru balik raya dapat plak adiah heheee

    1. Author

      dah email ke ? email cepat ye ..dan bg tahu menang apa , no berapa .. sbb saya selalu keliru ni al-maklumlah pemenang ramai sgt uh..

      1. dahh..dah dapat hadiah nya dah pun kak hehehe..hadiah tajaan mamanajla..thanks ye puanbee ^_^

  5. Puan Bee.. No. 112 x der.. sedey.. 🙁

    Tahniah buat pemenang..

    selamat Hari Raya Puan Bee..

  6. yeay..no me sangkut sukanya.. tahniah buat pemenang2 yg lain.. tapi nak tny, yang ni boleh tukar cash tak?
    NO86 – Pakej Agent (A) topup yang bernilai RM100

    selamat berhari raya.. meh jemput amik kad raya..ngehhe..

    1. Author

      selamat hari raya .. tak boleh lah has.. email bee yer.. bee tk roger penaja lagi depa sibuk kot

  7. alhamdulilah ada gak terselit no 70 tu..nak bincang cam ner tu PB??hiii

  8. haha..no 8 xde, tp no 80 ada. dah agak dah mesti nombor x naik. ehehe…xpe, seronok2 join contest

  9. hoho..dapat kain batik sarawak. Ok gak tu. hehe.. kena hantar email ker??

  10. sorrylah pbee,lambat respon,ingatkan buat tajuk baru,rupanya sambung aje entry tu,ok,nanti ct hntar email/kat fb ye…

  11. salam yeahhh zaikulim menang topup rm10 dah email tau tq..

    no bertuah zai no 10

  12. Wahhh banyaknya pemenang, rezeki raya tu..

    Thniah buat semua pemenang 🙂

  13. Tahniah kpd sumer pemenang! 😉

    1. Author

      ok dah menang .. akk tk tahu sapa menang apa tk sempat cek pening pilih2 dan buat entri ni .. korang email lah ye…

  14. tahniah sume pmng … suka suki jer join2 kan … 😉

  15. bee..syoknya menang…target dapat vco..tapi dapat rm10 pun oke sesangat da…saper nak bagi kan…alhamdulillah….
    tq..
    tahniah pada yang lain

    1. Author

      ok lah kan… tambah sikit duit leh beli vco hehe.. bee dah transfer td..

  16. syukurrrrr…MT menang kat cni..tq PN.bee & yg bagi hadiah penaja 🙂
    suke sangat ni…yahuuuuuuuuuuuu

    1. Author

      sama2.. email ye ..hadiah by pos semua lepas raya ..pejabat pos dah cuti ..

  17. Alhamdulillah …ada jugak rezeki..nabila nombor 61. nabila dah email..=)

        1. Author

          dah .. baru pg ni akk masukkan lagi..semalam salah no alahai ..

  18. alamak..takde pun aku menang..dah habis ke list pemenang tu….ke ada lagi

  19. salam.Tahniah tuk kesemua pemenang!.hadiah2 yg cukup ‘hebat’…dah trlupa nk join..

  20. perghh suit raya sudah mari hahaha..tahniah2.mmg mantap puanbee..;)
    WR pakat tgk jer..tak sempat nak join maybe next time

    1. Author

      maybe kan .. akan dtg ada lagi selepas selesai semua ni … banyak lagi hutang dengan penaja semua ..

  21. salam…
    alhamdulillah….so,kena emel ke cmne ni?hehe.. 😉

        1. Author

          oo akk dah pos tau .. guna pos express , sbb benda kecik aje .. ni tracking no .. LE11 902 519 1MY ..

        2. Author

          dah check .. kenapa item tak de pulak.. adoiyaii.. nanti akk call pejabat pos semula

  22. alhamdulillah..menang duit raya..hehe tq nk kasi acc number ke?

    1. Author

      yup .. NANA email saya dengan tulis pemenang apa no berapa , supaya senang saya buat rujukan…

  23. congrate semua pemenang.tggu smbungan..hehe

      1. eh kutu lucky jugak..rezeki en suami.huhu.skang gak email..hehe..tak sabo tggu 2nd kontest…:)

  24. Tanniah kepada semua pemenang yang berjaya. Bestnya dapat duit untuk Raya 🙂

  25. harap adalah rezeki mama shifa ni

  26. fuh…hadiah rm300 yang tak tahan tu…memang patut pun FF menang rasanya bg kategori tersebut..huhu

  27. congrates kepada peserta. sori bee tak sempat join. kat opis xleh masuk facebook. kat umah plak internet dh melenyapkan diri huhuuu

  28. eh….. betul ke ni??????? wah!!!!!!!!!!!!!!!!!! terkujat jap…

    Alhamdulillah.. syukur rezeki buat keluarga… syukur… nak buat entri penghargaan jap 🙂

    Thanks ye Bee…. seronok sakan Kak Nida ni..:)

    1. Dasatlah bro..duit raya tuh!!! 😉

  29. adoi,apesal cheqwa xperasan yang contest nih dah tutup…adoyaaaaai ~

  30. alhamdulillah
    rezeki
    dapat duit raya
    🙂
    thanks Puan Bee
    🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *