Koleksi Baju Sofia The First Kegemaran Kanak-Kanak

Mana nak cari koleksi baju / dress / pyjamas dengan tema SOFIA THE FIRST ? sini saya ada .. ehem .. mula-mula dulu tak tahu , apa yang si laila minta-minta , rupanya diorang asyik sangat dengan watak kartun ni. Sampai kalau nampak budak lain pakai baju Sofia the first ni diorang akan tengok sampai tak toleh ke tempat lain dah. Laila akan terus bentangkan usul ke ayah dia.( memang nak beli apa-apa kena rujuk ke ayah kan.) Sekali dah jumpa website jual baju ini. Saya terjebak dan terus menjual.

baju tema sofia the firstTiga orang anak perempuan , semua pandai nak bergaya .. mana larat nak membeli je … harga barang semua dah naik ..so tak pe la .. ibu beli sambil menjual .. boleh gitu ?

Jika berminat boleh ke :

Instagram : @iluvonlineshop

Facebook :

http://facebook.com/mamaonlineshop

 

baju tema sofia the first

Beli 2-3 pasang boleh beri diskaun. 🙂  satu je .. koleksi ni sentiasa akan berubah dan cepat habis. selalu di restock juga , tapi lambat sikit. so kalau berkenan grab je terus k.

baju tema sofia the first

Dress sofia the first.

Pyjamas baju tema sofia the first baju tema sofia the first

baju tema sofia the first

Ok ini saiz besar , biasa susah nak dapat saiz besar kan ? sekarang dah ada sehingga 12 tahun . Pilih je mana yang suka.

Harga  berpatutan 🙂

Kain cantik , jahitan kemas .. saya sendiri pakai koleksi yang ada di page pakaian kanak-kanak yang saya link kan itu.baju tema sofia the first baju tema sofia the first

Ok nak promot itu sahaja … jangan lupa like page dan dapatkan koleksi sofia the first untuk di hadiahkan kepada puteri kesayangan .. mesti senyum meleret.

19 Comments

  1. Noorhazimah 25 September 2016 Reply
  2. mhenakha 2 February 2015 Reply
  3. Liza Binti Ali Hassan 9 July 2014 Reply
  4. Azhar majid 7 July 2014 Reply
  5. AKMA 3 July 2014 Reply
  6. zalehatun mat idris 8 June 2014 Reply
  7. zuriati wahab 24 January 2014 Reply
  8. eita 23 January 2014 Reply
  9. fyna 10 January 2014 Reply
  10. Rina 6 January 2014 Reply
  11. akubiomed 4 January 2014 Reply
  12. Juan 4 January 2014 Reply
  13. anuar 4 January 2014 Reply
    • puanbeeAuthor 4 January 2014 Reply
  14. Ummi Hanie 3 January 2014 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.