Koleksi Baju Sofia The First Kegemaran Kanak-Kanak

Mana nak cari koleksi baju / dress / pyjamas dengan tema SOFIA THE FIRST ? sini saya ada .. ehem .. mula-mula dulu tak tahu , apa yang si laila minta-minta , rupanya diorang asyik sangat dengan watak kartun ni. Sampai kalau nampak budak lain pakai baju Sofia the first ni diorang akan tengok sampai tak toleh ke tempat lain dah. Laila akan terus bentangkan usul ke ayah dia.( memang nak beli apa-apa kena rujuk ke ayah kan.) Sekali dah jumpa website jual baju ini. Saya terjebak dan terus menjual.

baju tema sofia the firstTiga orang anak perempuan , semua pandai nak bergaya .. mana larat nak membeli je … harga barang semua dah naik ..so tak pe la .. ibu beli sambil menjual .. boleh gitu ?

meh la ibu-ibu semua kalau nak beli baju koleksi sofia the first ni sila ke album Koleksi Sofia The Fist ( Klik link biru , anda akan di bawa ke  album fanpage saya , atau terus klik like page di bawah )

baju tema sofia the first

Beli 2-3 pasang boleh beri diskaun. :)  satu je .. koleksi ni sentiasa akan berubah dan cepat habis. selalu di restock juga , tapi lambat sikit. so kalau berkenan grab je terus k.

baju tema sofia the first

Dress sofia the first.

Pyjamas baju tema sofia the first baju tema sofia the first

baju tema sofia the first

Ok ini saiz besar , biasa susah nak dapat saiz besar kan ? sekarang dah ada sehingga 12 tahun . Pilih je mana yang suka.

Harga  berpatutan :)

Kain cantik , jahitan kemas .. saya sendiri pakai koleksi yang ada di page pakaian kanak-kanak yang saya link kan itu.baju tema sofia the first baju tema sofia the first

Ok nak promot itu sahaja … jangan lupa like page dan dapatkan koleksi sofia the first untuk di hadiahkan kepada puteri kesayangan .. mesti senyum meleret.

Search

Comments

  1. Liza Binti Ali Hassan :

    mcm mana nk order baju sofia the first

  2. Azhar majid :

    Macam mana nak oder ye…

  3. MACAM MANA NAK ORDER BAJU PRINCESS SOFIA NI YER PUAN?

  4. zalehatun mat idris :

    kod 2632-26 & 2632-1 ader size 9@10 thn takk

  5. zuriati wahab :

    As salam,

    Sis, nak tanya baju code 2632-1 untuk 7 taun still ada ke? kalu ada, pls inform sy. ni no tel sy: 017-3203381

  6. salam, Pyjamas sofia the first.. kod 2632-26 brapa rm?

  7. alololo…comelnya. ^_^
    fyna recently posted..Tema Maulidur Rasul 1435H / 2014MMy Profile

  8. Wah cantinya baju2 itu. Pasti anak2 akan suka memakai baju seperti ini ..
    Nice share Puan dan sukses selalu ya :)
    Rina recently posted..How To Create A Simple Flat Calendar Table Using CSS And HTMLMy Profile

  9. Anak perempuan macam-macam baju boleh dipilih berbanding anak lelaki.
    akubiomed recently posted..Majlis akad nikah dan resepsi perkahwinan Yana Yassin dan SharulMy Profile

  10. terbaikkklah
    Juan recently posted..Apa Itu Niche Market dan Hendak Bisnes Apa Di InternetMy Profile

  11. Puan Bee pun ada jual koleksi baju comel untuk kanak2 perempuan rupanya. . Boleh lah kami survey harga untuk membeli baju Naila nanti. .
    anuar recently posted..Pulangan Pelaburan Melebihi 2000% SetahunMy Profile

  12. mmg cun2 baju2 nyee… rambang mata i tgk

    tunggu umi dpt bonus dulu ek. abahnye dah dpt bonus tp nak buat saving kot, byk perabis nk gi haji ni
    Ummi Hanie recently posted..Panggilan Haji 2014 bersamaan 1435HMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: