Jan
2014

Koleksi Baju Sofia The First Kegemaran Kanak-Kanak

Mana nak cari koleksi baju / dress / pyjamas dengan tema SOFIA THE FIRST ? sini saya ada .. ehem .. mula-mula dulu tak tahu , apa yang si laila minta-minta , rupanya diorang asyik sangat dengan watak kartun ni. Sampai kalau nampak budak lain pakai baju Sofia the first ni diorang akan tengok sampai tak toleh ke tempat lain dah. Laila akan terus bentangkan usul ke ayah dia.( memang nak beli apa-apa kena rujuk ke ayah kan.) Sekali dah jumpa website jual baju ini. Saya terjebak dan terus menjual.

baju tema sofia the firstTiga orang anak perempuan , semua pandai nak bergaya .. mana larat nak membeli je … harga barang semua dah naik ..so tak pe la .. ibu beli sambil menjual .. boleh gitu ?

meh la ibu-ibu semua kalau nak beli baju koleksi sofia the first ni sila ke album Koleksi Sofia The Fist ( Klik link biru , anda akan di bawa ke  album fanpage saya , atau terus klik like page di bawah )

baju tema sofia the first

Beli 2-3 pasang boleh beri diskaun. :)  satu je .. koleksi ni sentiasa akan berubah dan cepat habis. selalu di restock juga , tapi lambat sikit. so kalau berkenan grab je terus k.

baju tema sofia the first

Dress sofia the first.

Pyjamas baju tema sofia the first baju tema sofia the first

baju tema sofia the first

Ok ini saiz besar , biasa susah nak dapat saiz besar kan ? sekarang dah ada sehingga 12 tahun . Pilih je mana yang suka.

Harga  berpatutan :)

Kain cantik , jahitan kemas .. saya sendiri pakai koleksi yang ada di page pakaian kanak-kanak yang saya link kan itu.baju tema sofia the first baju tema sofia the first

Ok nak promot itu sahaja … jangan lupa like page dan dapatkan koleksi sofia the first untuk di hadiahkan kepada puteri kesayangan .. mesti senyum meleret.

Search

16 thoughts on “Koleksi Baju Sofia The First Kegemaran Kanak-Kanak

  1. As salam,

    Sis, nak tanya baju code 2632-1 untuk 7 taun still ada ke? kalu ada, pls inform sy. ni no tel sy: 017-3203381

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge