Kilang satay yang paling dikenali di pangkor

Share

image

Beli sedikit ole-ole untuk keluarga di kilang satay ni. Hari terakhir di Pulau Pangkor .. dah check out jam 12.00 tadi …. Perjalanan 3 hari 2 malam di Pulau Pangkor telah pun berakhir …

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

33 Comments:

  1. dah lama tak makan satay…rindu..

  2. dah lama tak pergi sini. rindu rasanya. suka satay tue. nyum..nyum..

  3. dah lama tak makan sate..
    sate memang sedap.. huhu

  4. tk pernah pergi pangkor lg. van tu warna pink ekh? ke mata saya yg silap pandang. rasanya betul dah.

  5. lama tak pi pangkor. tapi DT tak minat satay ikan ..
    suka satay kambing, ayam.. fuhhhh…

  6. nak sepaket dua sate ikannn…. 😉

  7. selamat berbelanja ole – ole mbak dan semoga perjalanan pulangnya berjalan lancar .. 🙂

  8. Jawatan Kosong Kerajaan

    nampak biasa ja kilang..janji sedap.

  9. betul kata akubiomed. isi makin kecik, cuma harga kekal. kena beli banyak baru puas makan

  10. jgn lpe pos ekk..hihi

  11. perghhh best jalan jalan, saya x pernah lagi ke pangkor

  12. Suka satay dari pangkor.. dah lama tak makan..

  13. lama tak makan satay! nakk! 😀

  14. best ke satay ni…

  15. tolong promosi kilang ke ni hehe..

  16. jumpa tak kem rimba kat sana?

  17. Saya suka makan satay. Sebab apa?

    Sebab sedap. Makanan sedap akan membuatkan saya suka makan, apatah lagi terus menulis.

    Tidak sabar nak balik Malaysia tahun ni, dan melancong dengan famili. 😉

    Waa, tak sabarnya. 😉

  18. satay ni budak2 memang suka sgt makan..

  19. Hurmmm….nanti sila buat GA SATE IKAN untuk peminat tuan punya blog ya…..hehehehe

  20. ini kilang satey ikan ke?

    adeh..sgt suka dgn satey ikan..

  21. wah..sempoilah kilang satey dia tu.. hehehe

  22. bestnya..chii sendiri lum sampai lgi ke pangkor..nth bila ada kesempatan nak kesana

  23. zaman belajar dulu mmg selalu pesan kat rakan yg uuk di sana byk balik satay ikan..nyum mmg sedap dan lain rasanya^^

  24. selamat kembali ye..:)

  25. Blum pernah ke Pulau Pangkor cuma terbaca pantun dalam buku zaman kanak2 dulu hu..hu..lain kali jika diizinkan,mau pegi juga lawat2…..ke sana….

  26. wah…sampai ke kilang cari stok yea…

  27. uh.. memang sedap tuh… lama tak makan…

  28. salam singgah… dah bertahun dok kat sebelah pangkor pun tak pernah singgah kilang sate ni,.. makan tu selalu la jugak…

  29. last ke Pangkor zaman anak dara dengan mak ayah dan adik2…tapi tiap kali suami ada kerja di sana mesti beli ole2 situ..

  30. biaser la … zaman da berubah.. 🙂 bee selamat pulang ke taiping pulak yer….

  31. Suka makan satay ikan dari pulau Pangkor cuma kuantiti didalam sepeket semakin berkurangan. Sabau jer lah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *