Khas buat kaki selfie.. ada barang best di ezbuy.my

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Assalamualaikum kaki selfie dan para pembaca sekalian. Ahaaaaa .. syoknyaa .. kaki selfie macam i mesti suka berita gembira ni. Terjumpa barang baik lah di Ezbuy.My murah sangat barang nya. Mula lah jari jemari ku nak menganak add to cart semua barang.

Biar saya perkenakan barang baik menda yang hot sangat ni. Dah lama teringin lampu selfie ni. Sebagai blogger mesti ada peralatan untuk selfie. Ianya menampakkan kesungguhan bloggger tu buat kerja. Eh gambar cantik baru lah best kan. Eh bukan blogger je , bisnesman , bisneswomen pun kena ada. Biar gambar kita terang berderang menyuluh muka customer.

1 : Camera Smart Selfie Fill Light

Harga asal RM32.45 

Harga promosi RM13.18 – tu pun warna pink sahaja ye. Hangpa nak kena pergi beli cepat. Nanti habis.

  • Lampu tu  kecik je.
  • LED terang.
  • Senang bawa kemana-mana.
  • Gambar dalam gelap pun cantik.
  • Boleh pusing depan belakang. Haaa penting ni.

2 : Mini Tripod Stand Selfie Monopod

Harga asal : RM131.79

Harga promosi cuma RM19.80 , memamng flash sale ni bagus la. 85% OFF tu .. apa lagi pergi beli cepat. Nak code untuk beli dengan murah lagi. Saya ada. Ni satu lagi , alamak .. bestnya nak selfie nanti.

Jimat 15% untuk harga shipping  . Sebelum checkout masukkan kod ini.

KOD :  ezsh15

Register dan masukkan kod untuk jimat 15% kos shipping ye .. — >   REGISTER EZBUY.MY

  • Kecil , boleh simpan dalam handbag
  • Di datangkan dengan tripod dan juga stick.
  • Senang 2 in 1
  • Harga berbaloiiiiii sangat.

mimi-tripod
tripod

Korang kalau pergi ke Ezbuy.my jangan lupa klik banner FLASH DEAL ni. Memang siyokkk semua barang ada diskaun. Flash deal ni kena cepat-cepat beli bila barang dah ada , sebab dia buat limited .. semua benda limited , limited time , limited quantity. Kalau lambat-lambat gigit jari leww…

flash-deal

Pelbagai barang ada , baju sekolah kita je takde , lain semua ada la , beg sekolah , kasut-kasut , meja , kerusi , almari , gadjet .. xiomi pun ada tengah buat sale.

Unik nya website EZBUY.MY ini adalah Flash Deal tu. MURAH SANGAT. Setiap hari lain – lain deal nya. Jadi korang kena rajin check out website tu.

Beg sekolah di bawah pun macam berminat je .. 10 piecess left weii … Harga asal RM37.09 , Sekarang RM22.39. Murah sungguh kan.

bagpack

ezbuy-myKalau korang nak shopping di sini. Senang je ..rujuk gambar.

  • Pilih negara Malaysia.
  • Pilih bahasa melayu atau english.
  • Klik register untuk kali pertama. Nanti korang klik aje button facebook dan isi maklumat seperti alamat dan nombor telefon. Nombor telefon tu jangan lupa letak kod negara kita iaitu +06 di awal nombor ye.
  • Dan bila dah siap masukkan nombor telefon  , nanti Ezbuy akan hantar kod ke telefon kita untuk pengesahan. Masukkan kod dan siap !
  • Boleh mula shopping.

ezbuy-2

Semasa pilh barang pastikan ada logo PRIME di bawah tu. Maksudnya korang boleh guna sevis PRIME. Kenapa saya suruh pilih PRIME ? Kerana Prime murah di bandingkan dengan postage lain ada tu sampai RM80 ++ untuk postage sahaja. Jadi dengan prime baru lah boleh shopping banyak-banyak dan tak perlu risau.  Untuk guna servis prime kita kena subcribe dulu.

ezbuy-4

Untuk kali pertama shopping kita boleh subcribe prime untuk tempoh percubaan 1 bulan dengan harga RM18.80. Jika setahun subcribe harganya RM188. Sesiapa yang ada bisnes dan nak dapatkan harga borong untuk barang jualan boleh lah subcribe tahunan terus. Ada banyak kebaikkan nya. Saya akan senaraikan di bawah.

Apa kebaikkan yang di tawarkan oleh PRIME ?

  • Kos penghantaran nya RM8.80/ nett. Tak kira barang besar atau berat macam mana pun.
  • Beli barang banyak-banyak dan sekali hantar je untuk jimat.
  • Ada insuran sehingga RM2000 jika barang tak sampai atau rosak.
  • Sesuai untuk peniaga yang ingin mendapatkan barang secara borong.

Untuk maklumat dan syarat atau cara guna PRIME lebih lanjut boleh ke sini — >  ezbuy Prime Info 

Di ezbuy.my , korang akan dapat membeli pelbagai barangan dengan harga paling rendah untuk kos penhantaran iaitu RM4.50 / 500gram dan tak ada ejen fee. Dan ya kalau nak beli barang besar , berat dan banyak boleh gunakan prime.

Jom cuci mata di Ezbuy.my dulu. Kalau ada rasa nak beli saya ada kod untuk korang cuba. Jimat 15% untuk harga shipping  . Sebelum checkout masukkan kod ini.

KOD :  ezsh15

Register dan masukkan kod untuk jimat 15% kos shipping ye .. — >   REGISTER EZBUY.MY

ezbuy-5

Nota kaki : Nasib baik akk nak pindah rumah. Kalau tak lagi banyak akaq beli… huwaaaaa

 

Comments

  1. Ala dah sold out monopod selfie tu. 😀

    ezbuy ni kena cepat jugak ehh.

  2. Tak leh tengok selalu website ezbuy.my ni…bahaya…

  3. Wah, bagus boleh juga nak shopping di ezbuy my. Terima kasih sudah bersedia berkongsi info

Speak Your Mind

*