Kevin Zahri : Tips Diet Yang Romantik Yang Lelaki Kacak Boleh Amalkan

Tips diet yang sangat romantik saya kira.. Kalau makan berdua cuba kongsi air manis , jimat duit dan jimat kalori … hahaha biasanya kita makan berdua pun kita buat cam mana ? ok .. saya memang kongsi minuman dengan anak-anak …. tapi si lelaki kacak saya tu .. siap order “teh tarik gelas besar 1 , dan jus tembikai laici” berapa banyak kalori daaaa… tapi tak pe ..lelaki kacak walau cam mana pun saya tetap sayang. Orang kata kalau dah sayang kita kena terima seadanya kan kan ..

kevin zahri program

Twitter @kevinzahri

Bila baca tips Kevin Zahri ni , satu saya terbayang senario di atas lah .. Kedua saya terbayangkan senario di bawah ni. Romantiknya lelaki kacak tu kalau buat benda di bawah ni .

Bila si lelaki kacak  kekurangan duit , boleh guna cara Kevin Zahri jugak. Makwe pun tak terasa hati ye tidak.

Duit dalam poket ada RM15 saja. Makwe pulak ajak makan di kedai.. Tengok katalog makanan mak aii ..tak ada air dan makanan yang murah-murah .. semuanya atas RM5 , so boleh lah cakap …

“Sayang kita share ye minum air tu , letak 2 straw romantik sikit , sayang pun boleh diet

Si makwe mesti tersenyum bahagia  sambil fikir ,

” wahhh .. romantiknya dia … dan lah romantik ..siap ambik berat pasal aku “

Padahalnya ……….. tolong sambung ayat ini.

Lepas ni ada projek dengan Kevin Zahri — seminar jom kurus .. tinggal email kalau nak ikut serta.

Comments

  1. kihkih mmg sgt romantik,tp en suami sy cam cik abe bee gak,air kadang2 lebih dr satu gelas..kutu walau kemana pegi,makan kt kedai pun,order air suam je..tak pun bawak botol air kosong letak atas meja makan.hahaha kelass kan?

    *bkn sbb diet,tp mmg tak puas klu minum air lain..:)
    Puan Kutu recently posted..Kenduri KesyukuranMy Profile

  2. Hehee, air takpe murah je, syer makanan baru best-baru romantik..heheee
    Myra Jay recently posted..Wish Me Luck for Final ExamMy Profile

  3. aduiiii kena kurus ker…malasnya nak diet :D
    sweetkurma recently posted..permintaan yang berterusanMy Profile

  4. padahal sy pon sma2 nk kurus..hehe
    Jebeng Otai™ recently posted..Pemadam Api ABCMy Profile

  5. padahal lelaki itu sangatlah kedekut taek idong masin..kahkahkah..bee, nanti kita jumpa pada 30 hb ok? ini tarikh tetap ni..sebab minggu depan akak pegi kl sekejap je pastu kena ikut road tour ke jb..
    mrs.yie recently posted..NOVEL SAYANG CIKGU KETAT-KETAT | PENULIS AKAN MENGIKUTI ROAD TOURMy Profile

  6. hoho..benda positif ni. hoho..
    titan recently posted..EURO 2012 – Lelaki Germany lebih kacak.My Profile

  7. makan pun boleh jimat juga, mintak pinggan kosong 1.

  8. Baru je gi mkn2 smalam.. Tp xbest laa kongsi2… Hehe.. Nk merasa air yg org buat… Ate kat umah asik kiteee je kena buat air kan…
    Ummi Hanie recently posted..Wordless Wednesday #44: Teaser kedua projek mega ’12My Profile

  9. hahaha.. xleh blah.. kongsi air.. cian awek tu kena tipu hidup2… romantik konon.. padahal nk bajet :)
    taufiq arifin recently posted..KRONOLOGI MEMOHON JAWATAN KONSTABEL POLISMy Profile

  10. Pandai yer Puan Bee hendak cover apabila tidak cukup duit berkongsi minum segelas rupanya ada muslihat. :-)

    Hendak berkongsi ebook Kevin Zahri iaitu “Turun 5kg dalam 5minggu” berhasil setelah isteri mengikuti tip yang diberikan beliau berjaya menurun 8kg didalam masa 3minggu tanpa mengambil supplement diet yang dijual dipasaran tetapi adalah dengan cara mengenal pasti keperluan kalori badan dan membuang tabiat pemakanan yang tidak elok sebagai contoh makan sambil mengadap TV berkemungkinan makan lebih daripada sepatutnya kerana mata tertumpu pada TV tetapi tidak mengawal jumlah makanan yang diambil.
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – # naik pelaminMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: