Kevin Zahri : Tips Diet Yang Romantik Yang Lelaki Kacak Boleh Amalkan

Tips diet yang sangat romantik saya kira.. Kalau makan berdua cuba kongsi air manis , jimat duit dan jimat kalori … hahaha biasanya kita makan berdua pun kita buat cam mana ? ok .. saya memang kongsi minuman dengan anak-anak …. tapi si lelaki kacak saya tu .. siap order “teh tarik gelas besar 1 , dan jus tembikai laici” berapa banyak kalori daaaa… tapi tak pe ..lelaki kacak walau cam mana pun saya tetap sayang. Orang kata kalau dah sayang kita kena terima seadanya kan kan ..

kevin zahri program

Twitter @kevinzahri

Bila baca tips Kevin Zahri ni , satu saya terbayang senario di atas lah .. Kedua saya terbayangkan senario di bawah ni. Romantiknya lelaki kacak tu kalau buat benda di bawah ni .

Bila si lelaki kacak  kekurangan duit , boleh guna cara Kevin Zahri jugak. Makwe pun tak terasa hati ye tidak.

Duit dalam poket ada RM15 saja. Makwe pulak ajak makan di kedai.. Tengok katalog makanan mak aii ..tak ada air dan makanan yang murah-murah .. semuanya atas RM5 , so boleh lah cakap …

“Sayang kita share ye minum air tu , letak 2 straw romantik sikit , sayang pun boleh diet

Si makwe mesti tersenyum bahagia  sambil fikir ,

” wahhh .. romantiknya dia … dan lah romantik ..siap ambik berat pasal aku “

Padahalnya ……….. tolong sambung ayat ini.

Lepas ni ada projek dengan Kevin Zahri — seminar jom kurus .. tinggal email kalau nak ikut serta.

22 Comments

  1. Puan Kutu 9 September 2012 Reply
  2. Myra Jay 15 June 2012 Reply
  3. sweetkurma 14 June 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 15 June 2012 Reply
  4. Jebeng Otai™ 14 June 2012 Reply
  5. mrs.yie 14 June 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 15 June 2012 Reply
      • mrs.yie 15 June 2012 Reply
  6. titan 14 June 2012 Reply
  7. Denaihati 14 June 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 15 June 2012 Reply
  8. Ummi Hanie 14 June 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 15 June 2012 Reply
  9. taufiq arifin 14 June 2012 Reply
  10. akubiomed 14 June 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 15 June 2012 Reply
      • akubiomed 15 June 2012 Reply
      • akubiomed 15 June 2012 Reply
        • puanbeeAuthor 15 June 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.