Jun
2012

Kevin Zahri : Tips Diet Yang Romantik Yang Lelaki Kacak Boleh Amalkan

Tips diet yang sangat romantik saya kira.. Kalau makan berdua cuba kongsi air manis , jimat duit dan jimat kalori … hahaha biasanya kita makan berdua pun kita buat cam mana ? ok .. saya memang kongsi minuman dengan anak-anak …. tapi si lelaki kacak saya tu .. siap order “teh tarik gelas besar 1 , dan jus tembikai laici” berapa banyak kalori daaaa… tapi tak pe ..lelaki kacak walau cam mana pun saya tetap sayang. Orang kata kalau dah sayang kita kena terima seadanya kan kan ..

kevin zahri program

Twitter @kevinzahri

Bila baca tips Kevin Zahri ni , satu saya terbayang senario di atas lah .. Kedua saya terbayangkan senario di bawah ni. Romantiknya lelaki kacak tu kalau buat benda di bawah ni .

Bila si lelaki kacak  kekurangan duit , boleh guna cara Kevin Zahri jugak. Makwe pun tak terasa hati ye tidak.

Duit dalam poket ada RM15 saja. Makwe pulak ajak makan di kedai.. Tengok katalog makanan mak aii ..tak ada air dan makanan yang murah-murah .. semuanya atas RM5 , so boleh lah cakap …

“Sayang kita share ye minum air tu , letak 2 straw romantik sikit , sayang pun boleh diet

Si makwe mesti tersenyum bahagia  sambil fikir ,

” wahhh .. romantiknya dia … dan lah romantik ..siap ambik berat pasal aku “

Padahalnya ……….. tolong sambung ayat ini.

Lepas ni ada projek dengan Kevin Zahri — seminar jom kurus .. tinggal email kalau nak ikut serta.

Search

22 thoughts on “Kevin Zahri : Tips Diet Yang Romantik Yang Lelaki Kacak Boleh Amalkan

  1. kihkih mmg sgt romantik,tp en suami sy cam cik abe bee gak,air kadang2 lebih dr satu gelas..kutu walau kemana pegi,makan kt kedai pun,order air suam je..tak pun bawak botol air kosong letak atas meja makan.hahaha kelass kan?

    *bkn sbb diet,tp mmg tak puas klu minum air lain..:)
    Puan Kutu recently posted..Kenduri KesyukuranMy Profile

  2. Pandai yer Puan Bee hendak cover apabila tidak cukup duit berkongsi minum segelas rupanya ada muslihat. :-)

    Hendak berkongsi ebook Kevin Zahri iaitu “Turun 5kg dalam 5minggu” berhasil setelah isteri mengikuti tip yang diberikan beliau berjaya menurun 8kg didalam masa 3minggu tanpa mengambil supplement diet yang dijual dipasaran tetapi adalah dengan cara mengenal pasti keperluan kalori badan dan membuang tabiat pemakanan yang tidak elok sebagai contoh makan sambil mengadap TV berkemungkinan makan lebih daripada sepatutnya kerana mata tertumpu pada TV tetapi tidak mengawal jumlah makanan yang diambil.
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – # naik pelaminMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge