Kereta Berhias Sambut Kemerdekaan Negara ke – 55

Terserempak kereta ni di depan PPS pandan jaya , terus angkat telefon dan ambik gambar , pakcik driver punya sporting siap berenti kejap di tengah jalan bagi laluan untuk saya ambil gambar.

merdeka

Walau apa yang terjadi di dalam Negara semangat pakcik ni tak pernah luntur untuk berarak dengan bendera kebanggan Malaysia.

Comments

  1. pak cik ni…dok dekat umah..tiap2 hari jumpa…dia mmg sporting..tiap2 kali merdeka,kereta pak cik ni paling meriah…:)

  2. Kalo macam ni semangatnya,.. memang patut diberi pujian yang lebih.

  3. sygnya..smngt mcni xder kat anak2 muda…

  4. tahniah….harapnya dalam hati beliau pun berkibar megah jalur gemilang.

  5. mmg owner kereta ni sungguh patriotik… dan sporting gitu… ahakss..

  6. Kalau ada telefon bimbit ditangan boleh terus snap. 🙂

  7. bagus pakcik ni, bendera setiap negeri kat m’sia pun ada.

  8. wow, penuh dgn jalur gemilang

  9. Seronok juga kan tengok gelagat orang yang kreatif dan patriotik ni sambut merdeka, kita tumpang seronok juga. Salam kemerdekaan, merdeka!!

  10. Sangat patriotik la pakcik tu! 😀

Trackbacks

  1. […] depan PPAS ni lah saya ternampak kereta seorang pakcik yang bersemangat patriotik kelmarin. Jika ada masa lapang saya bawa anak-anak ke sini untuk membaca dan meminjam buku .. […]

  2. Kereta Berhias Sambut Kemerdekaan Negara ke – 55 » Oh Gitu Ke! says:

    […] post: Kereta Berhias Sambut Kemerdekaan Negara ke – 55 Jom Usha Yang Bawah Nie Lak![BERITA] Jalan Ditutup Untuk Sambutan Merdeka IniGoogle Menyediakan […]

Speak Your Mind

*