Kereta Berhias Sambut Kemerdekaan Negara ke – 55

Share

Terserempak kereta ni di depan PPS pandan jaya , terus angkat telefon dan ambik gambar , pakcik driver punya sporting siap berenti kejap di tengah jalan bagi laluan untuk saya ambil gambar.

merdeka

Walau apa yang terjadi di dalam Negara semangat pakcik ni tak pernah luntur untuk berarak dengan bendera kebanggan Malaysia.

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

15 Comments:

  1. pak cik ni…dok dekat umah..tiap2 hari jumpa…dia mmg sporting..tiap2 kali merdeka,kereta pak cik ni paling meriah…:)

  2. Kalo macam ni semangatnya,.. memang patut diberi pujian yang lebih.

  3. sygnya..smngt mcni xder kat anak2 muda…

  4. Pingback: Perpustakaan Awam Pandan Jaya | Puanbee.Com

  5. tahniah….harapnya dalam hati beliau pun berkibar megah jalur gemilang.

  6. mmg owner kereta ni sungguh patriotik… dan sporting gitu… ahakss..

  7. Kalau ada telefon bimbit ditangan boleh terus snap. 🙂

  8. bagus pakcik ni, bendera setiap negeri kat m’sia pun ada.

  9. wow, penuh dgn jalur gemilang

  10. Seronok juga kan tengok gelagat orang yang kreatif dan patriotik ni sambut merdeka, kita tumpang seronok juga. Salam kemerdekaan, merdeka!!

  11. Pingback: Kereta Berhias Sambut Kemerdekaan Negara ke – 55 » Oh Gitu Ke!

  12. Sangat patriotik la pakcik tu! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *