Kerenah Anak

Share

Sekadar berkongsi , hari ni baby demam selsema agak teruk , mungkin kerana terlalu letih follow ibu. Tapi tak pe esok dah mula cuti sekolah .. una kata 2 hari , tak mau dengar kata ibu lantak lah una oiii … Esok boleh mula rehat santai- santai di rumah kan sambil-sambil ibu buat bisnes .. nanti balik kampung pulak .. pakciknya nak bertunang memang kena rehat cukup-cukup ni..

kerenan anak bila selsema

Bila budak kecik demam selsema memang banyak kerenah sikit , kita kena layan je apa kata dia , sekarang baby tak nak pakai baju , tidur baring tak selesa , mengamuk kalau tiba-tiba nak bernafas tak boleh ..

Jadi tidur gaya macam ni elok pula .. layan ….

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

10 Comments:

  1. Pingback: Bersabarlah Melayan Kerenah Anak - Pondok Kecil

  2. Ini tentu panas badan hingga tidak berbaju. 🙂

  3. Emm memang kena ikut rentak bila budak demam..mcm anak sy jugak..asal jer deman, asyik nak dukung jer..haiya..tp bila di ingat kembali, rasa best plak sebab manja je baby tu..hahahaha

  4. una kata 2 hari cuti, isnin sekolah balik…he he
    baby kasi vip vaporub biar lena tidur, bila anak tak lena,kita pun terganggu tidur

  5. malu la baby tak pakai baju. hihii semoga baby cepat sembuh.

  6. semoga cepat sembuh dan ceria.. 🙂

  7. cabaran membesarkan anak2..semoga baby cepat sembuh.

  8. ala kesian…. orng sakit mmg banyak kerenah. semoga cepat sembuh

  9. Semoga cepat sembuh anak kak 🙂

  10. Sian baby…anak kalau sakit..adeh risau kita dibuatnya…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *