Kerenah Anak

Sekadar berkongsi , hari ni baby demam selsema agak teruk , mungkin kerana terlalu letih follow ibu. Tapi tak pe esok dah mula cuti sekolah .. una kata 2 hari , tak mau dengar kata ibu lantak lah una oiii … Esok boleh mula rehat santai- santai di rumah kan sambil-sambil ibu buat bisnes .. nanti balik kampung pulak .. pakciknya nak bertunang memang kena rehat cukup-cukup ni..

kerenan anak bila selsema

Bila budak kecik demam selsema memang banyak kerenah sikit , kita kena layan je apa kata dia , sekarang baby tak nak pakai baju , tidur baring tak selesa , mengamuk kalau tiba-tiba nak bernafas tak boleh ..

Jadi tidur gaya macam ni elok pula .. layan ….

10 thoughts on “Kerenah Anak”

  1. Pingback: Bersabarlah Melayan Kerenah Anak - Pondok Kecil

  2. Emm memang kena ikut rentak bila budak demam..mcm anak sy jugak..asal jer deman, asyik nak dukung jer..haiya..tp bila di ingat kembali, rasa best plak sebab manja je baby tu..hahahaha

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *