Keputusan Giveaway Herba Maharani Puanbee Dan Ayujamal (Giveaway close)

Terima kasih kepada semua yang telah pun menyertai Giveaway Herba Maharani Puanbee Dan Ayujamal, Giveaway ini ditutup sedikit awal dan giveaway baru menyusul , so kita bagi peluang lah kepada semua untuk menang kan , lagi pun tak dapat sambutan sangat giveaway kali ini , Tapi tak mengapa , saya tak kecik hati . Jadi mari tengok siapa yang bertuah …

hadiah giveaway puanbee.com $ ayujamal.com

Hadiah mengikut random dan No mengikut senarai di bawah. 4 orang akan dipilih.

SENARAI PESERTA

  1. Einzmiszmessyartwork
  2. Puankutu
  3. Mascontestgiveaway
  4. Intanberlian
  5. Hairulizacontestga
  6. Kakyong.com
  7. Mamanajla
  8. Ibu Arif Atan
  9. Myra jay
  10. Zie Fauzi
  11. Kak aya
  12. Along Nidar
  13. Cik Suzlin
  14. Juenitasani
  15. Norzie hany
  16. CMRatu
  17. Ummie Iman
  18. Ana cikselamat
  19. Mama Tomel
  20. Ummie Hanie
  21. Kemma
  22. kakngah?
  23. Syamilamohd
  24. Azatie
  25. Tiefazatie
  26. Nazayiena76
  27. Jaririjemarikumenari
  28. Ibu Mifzal
  29. Zuraida Rahim
  30. Lin Azlina
  31. Rafinamimi
  32. Mimiezalikhahouse
  33. izad-mohd
No Bertuah Pemenangnya adalah :
NO30 ?- Herba Maharani
No28 – selendang dan Beg Make-up
No16 – Beg Make – up
No22 – Beg make – up
Tahniah di ucapkan , so cepat2 email saya untuk beli alamat yek .. Jom sertai contest baru saya , wang tunai RM100 dipetaruhkan , jika nak sila ke sini , kali ini bukan random tentukan anda tentukan jika nak menang , selamat berjaya.
Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

38 Comments:

  1. Pingback: Ke Pos Laju With Love

  2. Ibu Mifzal Arsyad

    slm..sorry lmbt response komen.br balik dr kampung..sy dah bg alamat melalui hubungi puan bee..x dapat eh..ok..sy emailkan ya..thanks

  3. thanks puan bee.. tak sangka pula saya ni bertuah juga.. hehe.. 🙂
    nanti saya emailkan alamat.. 🙂

  4. tahniah yg mng … rezeki belum ade utk nis .. xper … suka2 jer 😉

  5. Ibu Mifzal Arsyad

    eh..sy menang eh…no. 28 bestnya…thanks bee…x sangka ada luck plak..x sempat nak online minggu lepas..bizi nga exam..

  6. yeay!!!
    ai lap u lah!!!!
    hihhihi!!

    sorry lambat jengah. keluar dari hari sabtu. mlm td baru blk. lagi pun rmh ada tetamu. tak manis la nk layan tenet jek kan….
    ni, bertenet jap sebelum masuk subuh…. 😛

  7. maybe x ramai y makan jamu kot Bee he he

  8. ala..nape no 23 takde….. he3…

    tahniah buat yg bertuah…..

  9. lor..baru perasan…saya menang herba maharani tu…sukanya..

    leh merasa herba tu…

  10. Ala tak menang…
    Tahniah pada pemenang..

    No awal2 tak naik, yg naik no las2 🙂

  11. tahniah buat pemenang…xde rezeki kali ni 🙂

  12. no 6 lupa nak naik.. hikhikhik.

    tahniah buat semua yg bertuah..

  13. nampaknya masih belum ada rezeki untuk menang hu hu…

  14. alaaa….sikit je lagi nak kena tuh….. tahniah yg terpilih..

  15. ala sipi je lagi nak dapat..huhuh..x pe la dapat bekling pun jadi.. 🙂

  16. hehe kan kutu kata..no kutu takkan bertuah.huhu…

    tahniah pad yg menang..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *