KENALI SIAPA SEBENAR NEERA AZIZI, HEROIN DRAMA MISS KAPTEN CIKGU WAIZ

Spread the love

Sapa kat sini sedang follow drama Miss Kapten Cikgu Waiz.. Saya? Of course belum lagi tengok walau 1 episod.. Hahahaha.. Busy sikit sekarang ni nak layan drama tapi memang selalu dok nampak la iklan di kat TV. Tapi ada nampak jugak followers drama ni mula up pasal drama ni.. Yelah, kalau drama ni mengetengahkan pelakon yang cantik & handsome confirm la ada yang nak menonton kan?

Bila tengok pelakon yang pegang watak Heroin dalam drama ni tertanya juga sapa pelakon ni. Tak pernah nampak sangat muka dia kat mana2 drama melayu.. Rupanya pelakon baru tapi Drama Miss Kapten Cikgu Waiz ni bukan drama pertama dia berlakon. Selepas menilik dalam geluk jampi google rupanya dia dah pernah berlakon dalam drama Sayangku Kapten Mukriz & patahnya sebelah sayap. Sebab mungkin bukan watak utama maybe ada yang tak perasan kot termasuk cheq.. hehehehe

 

Alang2 dah dok skodeng sapa pelakon yang pegang watak Miss Kapten ni.. Moh ler Milah share biodata si cantik manis Neera Azizi

Nama Penuh: Nurazneera Azizi

Nama Panggilan: Neera Azizi

Umur: 19 (2017)

Kerjaya: Pelakon

Drama: Cinta Tangkap Muat, Sayangku Kapten Mukhriz, Patahku Sebelah Sayap, Ainur Mardhiyah, Miss Kapten Cikgu Waiz (2017)

Laman Sosial:

Facebook: https://m.facebook.com/neeraaziziofficial/

Twitter: https://twitter.com/ninineeraa

Instagram: https://www.instagram.com/neeraazizi/

 

Muda lagi baru 19 tahun rupanya.. Mesti ramai peminat ni. Muda, cantik & muka pun pan asia katanya. Tak tau la mix apa kan. hehehehe

1 thought on “KENALI SIAPA SEBENAR NEERA AZIZI, HEROIN DRAMA MISS KAPTEN CIKGU WAIZ”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *