Kemeriahan sepetang bersama blogger 2013 #sbb2013

Banyak sangat gambar deh .. kalau letak saiz besar gedabak kesian pula pada mereka yang gunakan broadband atau tinggal di kawasan line internet perlahan tu. Jadi saya resize kepada kecil saja lah ye .. korang boleh bayangkan cam ne kemeriahan majlis sepetang bersama blogger pada tahun 2013 ni dari gambar-gambar yang telah saya uploadkan.

Di harapkan tahun depan kita semua akan berkumpul sekali lagi. Jangan lah ada lagi alasan malu lagi ..redah saja la ye ..blogger kena berani dan kikis perasaan malu tu. Bukan tak boleh malu tapi biarlah bertempat kekdah nya .

Lewat sangat update pasal majlis ni, bukan sebab apa la …

  1. Laptop hantar servis , ni pun macam tak ok je lagi .. asyik2 kena refresh … oh saya perlukan laptop baru.. Uhux~
  2. Bandwidth blog nyawa2 ikan , terpaksa la tunggu bulan baru ..hik2 … ini la nasib blogger yang pakai wordpress , tapi bagus ini berita gembira.

Saya minta maaf kerana tak sempat berkenalan dengan semua blogger ya .. nanti kita set time ngeteh kat luar la .. pompuan saja saya berani ahaks..

Pendek kata , perjumpaan begini membuatkan blogger dapat semangat baru , tips baru , kenalan baru , idea baru untuk blog mereka. Dan ya … saya paling terharu dengan dua benda dalam event ni.

Satu .. dulu SBB2012 , saya hadir dengan seorang blogger jejai namanya , beliau sihat dan banyak celoteh .. sekarang beliau agak susah hendak mengeluarkan suara , sewaktu isterinya tanya pada beliau sama ada kenal saya lagi. Beliau hanya mampu mengangguk kepala. Ini lah satu benda yang menimbulkan keinsfan  kepada saya. Bagaimana kita di masa akan datang. Huuu~

Kedua .. dulu majlis sbb2012 agak sederhana di bandingkan dengan sbb2013 , pengisian tahun ini lebih menarik dan bermanfaat terutamanya dengan adanya 2 mini forum. Dan satu pendedahan dengan cerita tentang gaza di bom. Di dalam hilai tawa dewan menjadi sepi seketika. Dan ya .. ianya sekali lagi menimbulkan keinsafan di dalam diri saya.

Ok lah layan gambar ye .. nak lagi kena lah add id fb saya … sekarang id facebook pun dah jd tak personal .. hik2 ..

majlis perjumpaan blogger malaysia

SONY DSC

SONY DSC

Wartawan .. hebat tak hebat #SBB2013 ni, sampai kan ada wartawan buat liputan .. Bravo ..

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Siapa ni ?

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Founder denaihati.com di temuramah .. saya suka ambil gambar candid .. harap maaf ..

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Cendol

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Mereka yang telah update :

Kujie2 :  Kisah Sepetang Bersama Blogger Yang Tertunda

Akubiomed : Corat coret Sepetang Bersama Blogger #SBB2013

Shakiddo :  Gambar Sepetang Bersama Blogger #SBB2013

Ariffshah :  #SBB2013 – Memperkasakan Blogger

Zarul Umbrella :  Sekitar Majlis Sepetang Bersama Blogger 2013 Hotel Singgahsana, Petaling Jaya

Melastik bintang :  Laporan Majlis Sepetang Bersama Blogger 2013

Denaihati : SEPETANG BERSAMA BLOGGER 2013 TERIMA KASIH SEMUA #SBB2013

Ajumohit :  Sekitar Majlis Sepetang Bersama Blogger 2013

Anarm : Hadiah Pengalaman dan Ilmu di Majlis #SBB2013

Santai Leeza :  Sepetang Bersama Blogger 2013 #SBB2013

Ladfe Amir :  Aksi Sepetang Bersama Blogger 2013 #SBB2013

Rabiasensei :   Sepetang Bersama Blogger 2013 #SBB2013 Penuh Informasi

Kozumi _ ro : Sepetang Bersama Blogger 2013 – Terbaik!

Dan ramai lagi yg update tak sempat nak letak link huu~

News Reporter
Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

45 thoughts on “Kemeriahan sepetang bersama blogger 2013 #sbb2013

  1. fuhh semua gambar cantik2.. memang meriah kan bee?

    tq bee sbb sudi jd sparring partner kak sha utk event ni

    hehehe

    k sha lupa nak minta bee amikkan gambar k sha masa naik pentas amik iphone 5 darrrr .. hehe

  2. Seronok dapat jumpa semua blogger2 hebat terutama
    Bee + Sha + Kujie + Mak Dara + Kak Siti + Akma dan ramai lg..

    Hopefully kita tetap terus bersahabat sampai kehujung nyawa..
    Manis Bee dgn warna merah

  3. terasa begitu picisan diri ini. byk2 gambar yg blogger2 yg hadir post kat blog memasing, satu pun gambar saya tak ada… KECUALI dlm kemera saya sendiri. hahahaha

  4. Time koz melangkah masuk ke dalam hotel, mg blur sbb x kenal sape2..haha…skali jumpo boni kacak, sedih gak sbb dia x dpt teka siapakah koz kikiki..Tapikan kak, koz bukan pemalukan 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *