Kemaafan yang tertangguh

Share

Drama di tv3
Mengisahkan Hartina yang telah berkahwin selama sepuluh tahun,buat pertama kalinya mendapat kebenaran daripada ibu mertuanya menyambut Hari Raya bersama ibunya tetapi dgn beberapa syarat. . .

jom layannn. .

Ei geram nye. .rasa nak tonyoh-tonyoh muka mak mentua dia. .sombong , kejam dan mementingkan diri  .

Emosi wanita turur terganggu apabila menonton drama ibu dan anak menantu ni. Kenapa ya ?

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

5 Comments:

  1. Drama sinetron atau fil lepas selalu memberi tontonan yang menyedot emosi

  2. Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil

    Mula ingat mertua dia saja2 wat SEMPUT.. hehehe

  3. Itu lah pasal tak sangka ibu mentua dia pun nak meninggal kan. .huhu

  4. Itu lah pasal tak sangka ibu mentua dia pun nak meninggal kan. .huhu

  5. Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil

    Last2 meninggal dua2 nya mak dia.. Abeh cite.. Tp mmg touching.. Menjadi btul watak IBU MERTUANYA 2.. ;o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *