Kek cawan berperisa coklat

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Asal budak-budak nak sambut besday ini je la yang mampu ibu buat. Tak ada lain dah … Resepi dari kek coklat lembab tapi saya bakar je , lembab juga … Ibu kurang pandai masak-masak ni , minat yang mendalam tu tak ada .. Jadi la …

kek coklat cawan

Tak la banyak sangat buat , tetapi boleh ambil masa berjam-jam juga … mengantuk hee ~ Ini untuk hari jadi kawan-kawan una dari bulan januari sampai bulan mac , kemain cikgu himpun .. 

laila

Laila si penunggu paling setia , sampai pukul 2 pagi dia tunggu ~

Resepi bawah : [box type=”note” size=”large” style=”rounded”]Resepi Kek Coklat Lembab Yang Benar-Benar Lembab[/box]

Comments

  1. ni pun dh ira hebat..kek cawan cmni budak2 mesti suka.lg2 plak coklat..:)

  2. Puan Bee, saya suka makan kek coklat jugak. 😉 😉

    Nanti ada event blogger or saya datang rumah Puan Bee, saya nak makan kek coklat ya. 😉

    Serius ni. 😉

  3. asal namanya coklat. budak-budak mesti suka.

  4. anak-anak saya suka mengacau kalau wife buat kek ni semua

  5. meriah jugak kalau dikumpulkan birthday macam, makanan pun perbagai tapi masih jimat

  6. lamanya bee saya tak buat kek cawan ni,dulu sampai ratus-ratus boleh buat,sekarang ni sibuk…tengok bee buat ..rasa nak buat..tapi malas…huhuhu

  7. wah sanggup dia berjaga tunggu siap…hehe

  8. suka coklat….i like it…

  9. Hehe..nampak sedap..janji boleh jimat belanja…

  10. sedap… eh pandai bee masak ape… 😉

  11. mama3heroo :

    sedapnye bee..rajin buat byk2 ek..

  12. hhmm.. kite kan dah lama tak buat kek. makan tahun gak la.. pitam!

  13. Rajin buat kuih untuk anak-anak. 🙂

Speak Your Mind

*