Kek cawan berperisa coklat

Asal budak-budak nak sambut besday ini je la yang mampu ibu buat. Tak ada lain dah … Resepi dari kek coklat lembab tapi saya bakar je , lembab juga … Ibu kurang pandai masak-masak ni , minat yang mendalam tu tak ada .. Jadi la …

kek coklat cawan

Tak la banyak sangat buat , tetapi boleh ambil masa berjam-jam juga … mengantuk hee ~ Ini untuk hari jadi kawan-kawan una dari bulan januari sampai bulan mac , kemain cikgu himpun .. 

laila

Laila si penunggu paling setia , sampai pukul 2 pagi dia tunggu ~

Resepi bawah : [box type=”note” size=”large” style=”rounded”]Resepi Kek Coklat Lembab Yang Benar-Benar Lembab[/box]

Please follow and like us:
follow subscribe - Kek cawan berperisa coklat0

13 Comments

  • puan kutu

    01/04/2013 at 5:50 PM Reply

    ni pun dh ira hebat..kek cawan cmni budak2 mesti suka.lg2 plak coklat..:)

  • Asyrof Asri

    29/03/2013 at 11:03 AM Reply

    Puan Bee, saya suka makan kek coklat jugak. 😉 😉

    Nanti ada event blogger or saya datang rumah Puan Bee, saya nak makan kek coklat ya. 😉

    Serius ni. 😉

  • titan

    23/03/2013 at 6:48 AM Reply

    asal namanya coklat. budak-budak mesti suka.

  • Mus

    22/03/2013 at 11:44 AM Reply

    anak-anak saya suka mengacau kalau wife buat kek ni semua

  • Denaihati

    21/03/2013 at 9:27 PM Reply

    meriah jugak kalau dikumpulkan birthday macam, makanan pun perbagai tapi masih jimat

  • ummiarissa

    21/03/2013 at 5:11 PM Reply

    lamanya bee saya tak buat kek cawan ni,dulu sampai ratus-ratus boleh buat,sekarang ni sibuk…tengok bee buat ..rasa nak buat..tapi malas…huhuhu

  • papa mifz

    21/03/2013 at 4:35 PM Reply

    wah sanggup dia berjaga tunggu siap…hehe

  • Sukma

    21/03/2013 at 4:28 PM Reply

    suka coklat….i like it…

  • Hafizul

    21/03/2013 at 3:28 PM Reply

    Hehe..nampak sedap..janji boleh jimat belanja…

  • Ummi Hanie @ Nis Azmier

    21/03/2013 at 3:11 PM Reply

    sedap… eh pandai bee masak ape… 😉

  • mama3heroo

    21/03/2013 at 3:06 PM Reply

    sedapnye bee..rajin buat byk2 ek..

  • kakngah

    21/03/2013 at 1:18 PM Reply

    hhmm.. kite kan dah lama tak buat kek. makan tahun gak la.. pitam!

  • akubiomed

    21/03/2013 at 12:54 PM Reply

    Rajin buat kuih untuk anak-anak. 🙂

Post a Comment