Kejadian 21-12-12 – Tahniah!

Inilah kejadian 21-12-12. Dek kerana tarikh ini blog saya menerima perubahan mendadak. Kecoh sementara walaupun sebenarnya kisah 21-12-12 telah lama saya tulis. Tahun 2011 dulu. Tak sangka orang akan membangkitkan kisah itu sekarang.

Mari tengok wajah tenang di kecil mulus ini. Geram nya tengok baby .. Tahniah di ucapkan buat Yanmieonline.com di atas kelahiran anak ke – 3 ini . Akhir nya keluar juga baby ya ..

kejadian 21-12-12

Status fb ibunya :  ” Memperkenalkan Muhammad Irfan, lahir sesudah azan subuh tadi, hari jumaat 21.12.12, Alhamdulillah ^__^ “

  1. 5 Komen Tentang Hari Kiamat Yang Patut Saya Berkongsi Di Sini.
  2. 21/12/2012 – Hari kiamat ?
Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

23 Comments:

  1. Tahniah ! Cantik tarikh dan baby tu … macam serasi 🙂

  2. wah…moga mnjdi anak soleh…ameen

    p.s.puanbee tak tambah ahli ke?hihi

    p.s. lagi…eh, camne yer dgn cerpen pdf tu ek?

  3. Tahniah buat yanmie sekeluarga.

  4. comel. harap akan jadi lelaki kacakk..

  5. comelnya…best dapat cium bau baby..tahniah yan n keluarga

  6. salam ziarah puan bee. seronok kan tgk muka baby…tenang je takde masalah.
    ehh puan bee tak nak menambah lagi ke? hihi…

  7. Sudah ada nama bayi Yanmie ini. Sedap namanya. 🙂

  8. Salam,

    Ehhh Baby Irfan, amboiii glemer dia masuk blog makcik bee hehee, makasih bee dan rakan2 semua. 🙂

  9. comel. tahniah buat kak yan.

  10. tahniah untuk sahabat yan…
    Semoga menjai anak sholeh aamiin…aamiin

  11. ok gak tu puanbee, tahun lepas punya entri boleh bagi traffic banyak…

  12. Alhamdulillah dan tahniah untk k yan. banyak ikut muka k yan rasanya lah

  13. Alhamdulilah 🙂

    Comelnya anak Yan!

  14. Betul,bulan ini terdapat banyak tarikh cantik.Semoga jadi anak saleh pada masa depanya nanti.

  15. Comel baby tuh, tahniah buat kak yan

  16. Pilih 21jugak ye?
    sama dengan mikhail..21 hb..hari jumaat..
    tahniah untuk yan…

  17. dah selamat dah K. Yan ye. diaorg yg buat prediction tu mmg yg tak de agama sebenarnya.

  18. 21 Dec 12 bukanlah tamatnya kehidupan sebaliknya lahirnya kehidupan yg baru..Tahniah Kak Yanmie.. 😉

  19. xde rezeki sama tarikh baby dgn ibunya…

    tahniah buat k.yan. gebu baby. geram… nak lagi… buleh? 😉

  20. wah! tak sangka pula selain rakan guru di sekolah saya, blogger kak Yan juga bersalin pada hari ini. tahniah buat kak Yan. comel sungguh baby tu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *