Kedai perabot terpakai Ampang

 

Semalam , pergi kedai perabot terpakai terletak di AMPANG  ( ALAMAT DI BAWAH NANTI ), hajat hati nak la tengok kot kot ada perabot terpakai ala-ala  rak untuk simpan stok , sebab stok banyak sangat di rumah ni , macam rimas pula. Tak ada la nak cari perabot yang mewah-mewah cantik untuk hiasan rumah. Saya memang tak akan beli perabot hiasan selagi tak beli rumah sendiri. Rumah sewa ni payah nanti nak pindah kena angkat-angkat pula.

Tapi .. alahai .. perabot terpakai pun tak ada harga bawah RM150 .. semua RM280 ke atas .. minta kurang pun tak dapat .. akhirnya ambik la rak macam untuk kegunaan gudang tu .. Saya bajet RM200 je ..

perabot terpakai taman dagang

Tu tokey kot .. layan custemer ok baik lembut ja … tapi dengan perkerja garang kemain .. sampai terkejut – kejut anak- anak dengar dia bercakap.

perabot rak untuk stor

 

Rak ni je la yang mampu … rak kuning tu ambil size paling kecil RM98 , Ada size besar lagi .. harga pun up lagi lah ye ..

perabot tepakai dan baru

Cuci mata je .. saya suka perabot vintage … old fashion sikit .. kalau ada rumah sendiri memang nak buat ala-ala vintage je …

perabot terpakai

Pusing-pusing berkenan sofa ni , tapi tak beli .. ahaks … kalau ikut hati sofa di rumah tu pun tak mau .. biar lapang ,., senang anak main dan senang nak kemas ..

perabot terpakai ampang 1

Meja marble cantikkkk .. jakun sekejap tengok sebab dia 4 tingkat ..

perabot terpakai ampang

Versi rotan pun ada .. almari ala-ala hotel pun banyak .. barang perabot pejabat ada , perabot untuk restoran pun ada .. alatan memasak macam kedai mamak pun ada … pinggan manguk yang vintage pun banyak .. tapi pinggan mangkuk tak berani beli la … sebab tak tahu hukum macam mana .. kot sebelum tu pernah di isi dengan benda NON HALAL … kan .. tapi memang kualiti la ..

Sempat juga beli almari kasut biasa-biasa tu RM45 sebiji , kalau di kedai lain mau cecah RM60-85 juga .. benda baru murah , benda terpakai mahal .. pelik kedai ni ..

yang pasti ada GST

ALAMAT :

RENEW MART 

LOT 610 & 611 , JALAN 5 OFF JALAN AMPANG SELANGOR .

NOTA KAKI : Boleh lah .. tapi tak berapa teruja sangat , kalau ada kedai lagi murah kawasan ampang .. komen la di bawah .. nak cari lagi beberapa benda penting ..

 

 

Comments

  1. salam mahu jual meja makan

  2. Agent
    saya nak jual sofa 123 antik.
    Di pucung utama 2
    Cal 0133339055 watsup.

  3. ade jual x sofa bntuk l x???

  4. ade x sofa bntuk l x???

  5. slm puan bee. kedai ni kedai yang betul2 nk naik hiway akleh tu ek? mmg nk cari ak mcm tu nk letak dlm stor. ukuran brapa lbh kurang tu? sbb stor kecik je.

  6. Urgent nak jual lam sam barang perabot di kedai handphone ngan sign board kedai ukuran (4meter × 2 meter lebar )area lembah jaya ampang….
    Call 0176082396. joe

  7. salam dan hai….

    boleh jual dvd philip dan radio…

    mesej saya no 0193637321…

    sebenar saya pekak…

  8. Askum saya mahu menjual perabot di rumah saya..rumah saya terletak di hulu langgat nanding…

  9. Cantik-cantik perabot nya tu bee

  10. Salam, perabot restoran yg ade tu keadaan dia ok ke?

  11. BESTMobile Malaysia :

    yang rak jual jual barang tu mahal x

  12. Cantik juga barang terpakai di kedai tu ye.. Tak nampak macam barang second-hand..

  13. Barang-barang terpakai bukan tak ada yang kualiti. Orang tua saya beli barang-barang terpakai untuk rumah hinggap di Kajang. Ada satu kedai jual barang terpakai di Kajang. Belum sempat barang turun dari lori sudah di tempah.

Speak Your Mind

*