Kebaya blouse moden

Share

Assalamualaikum dan hai , saja nak share gambar kebaya blouse moden. Saya jahit baju sahaja. Kain dari customer. Customer tempah online. Untuk mereka yang bersaiz unik dan agak susah nak dapat size blouse yang di jual online cantik-cantik tu boleh lah tempah dengan saya. Saya tinggal di petaling jaya selangor. Customer yang menenmpah ni dari Johor. Dapatkan ukuran badan anda dan send ke saya sahaja.

Upah tidak lah mahal.Sepasang kebaya dengan kain RM60 , Baju sahaja RM30. Kalau ada linning atau lace harga lain lah. Kain sendiri ya.

Customer ini beli kain jenis cotton linen RM15 semeter secara online dan pos ke alamat saya. Siap je saya hantar semula dalam masa seminggu gitu. Saya perlukan 2 meter untuk design ini.

Apa yang di perlukan dalam pemaikaian kita ? fesyen sopan dan kain yang selesa. Kain cotton linen ni sumpah selesa , sejuk dan sedap di pakai walaupun cuaca panas.

Harga kain + upah macam mahal dari ready made , tapi sedap pakai dan tahan lama. Customade untuk kita. SPECIAL tuu .. tak ada yang sama dengan kita . Dan kita boleh cipta gaya tersendiri secara ekslusif . Hah gitu .. nak tempah boleh wahtsapp saya di 011-32095406 . Nama saya bee .. tak payah call puanbee ekkk. segan saya hahahhaha .. saya bukan siapa-siapa.


puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *