kawan terhangat oktober

Kawan Terhangat Oktober

Terima Kasih tak terhingga kepada mereka yang mengunjungi dan meninggalkan komen tak henti-henti disini , nama yang tersenarai merupakan kawan terhangat oktober 2011 yep… sila lah jemput semua ziarah blog yang peramah ni , terjah je.

Nampaknya ada yang masih kekal hangat dari bulan september lagi , ada yang terkeluar dan ada yang baru masuk carta , terima kasih semua .. oh Ummie hanie terkeluar , al-maklum lah beliau baru sahaja selamat melahirkan putera yang ke 5 kalau tak silap saya lah dan diberi nama mohd huzaifah , tahniah buat ummie hanie tengok gambar baby ummie hanie disini comel sangat .. geram tau baby boy hu3

kawan terhangat oktober

Ranking kawan terhangat oktober

terima kasih daun keladi , kalau rajin datang lagi 🙂
Jom jom tengok anak ummiehanie ..

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

39 thoughts to “Kawan Terhangat Oktober”

  1. lin ni selalu jer g blog bee tapi jarang tinggalkan komen…kalo leh detect akwan paling ramai visit mesti ada lin azlina..huhu

  2. salam bee …

    aah jenuh juge nis nk kekalkan diri dlm carta tp trkeluar juge … bee pun paham kan…hehehe tahniah semua yg trsenarai … dah sihat @ abis pntg nnti nis kejor blk ranking insyaallah 😉

  3. Cheh last sekali dalam bebelan. okay la tu..

    p/s: aah tukar theme. sungguh busy sebab ada bug here and there. pastu nak biasakan diri dengan theme baru tu..tapi takpe, nampak mcm blogger pro sket hehehe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *