Kawan Terhangat Oktober

Terima Kasih tak terhingga kepada mereka yang mengunjungi dan meninggalkan komen tak henti-henti disini , nama yang tersenarai merupakan kawan terhangat oktober 2011 yep… sila lah jemput semua ziarah blog yang peramah ni , terjah je.

Nampaknya ada yang masih kekal hangat dari bulan september lagi , ada yang terkeluar dan ada yang baru masuk carta , terima kasih semua .. oh Ummie hanie terkeluar , al-maklum lah beliau baru sahaja selamat melahirkan putera yang ke 5 kalau tak silap saya lah dan diberi nama mohd huzaifah , tahniah buat ummie hanie tengok gambar baby ummie hanie disini comel sangat .. geram tau baby boy hu3

kawan terhangat oktober

Ranking kawan terhangat oktober

terima kasih daun keladi , kalau rajin datang lagi 🙂
Jom jom tengok anak ummiehanie ..

39 thoughts on “Kawan Terhangat Oktober”

  1. Pingback: Top Ten Commentators Jan2012 | Malaysia Mom Bloggers

  2. lin ni selalu jer g blog bee tapi jarang tinggalkan komen…kalo leh detect akwan paling ramai visit mesti ada lin azlina..huhu

  3. salam bee …

    aah jenuh juge nis nk kekalkan diri dlm carta tp trkeluar juge … bee pun paham kan…hehehe tahniah semua yg trsenarai … dah sihat @ abis pntg nnti nis kejor blk ranking insyaallah 😉

    1. haa faham nis , tk pe .. bukan baru kita kenal kan ,, tk kisah sgt pun .. cuma nk bg semangat kat korang je haha .. apa da bee ni

  4. Cheh last sekali dalam bebelan. okay la tu..

    p/s: aah tukar theme. sungguh busy sebab ada bug here and there. pastu nak biasakan diri dengan theme baru tu..tapi takpe, nampak mcm blogger pro sket hehehe…

    1. haha kurang bebel lah kamu bulan ni kahkahkah ..

      p/s : sy pun tukar theme juga ..entah apa masaalah theme tu ..cpu cepat betul penuh ..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *