Kawan Terhangat Oktober

Share

Terima Kasih tak terhingga kepada mereka yang mengunjungi dan meninggalkan komen tak henti-henti disini , nama yang tersenarai merupakan kawan terhangat oktober 2011 yep… sila lah jemput semua ziarah blog yang peramah ni , terjah je.

Nampaknya ada yang masih kekal hangat dari bulan september lagi , ada yang terkeluar dan ada yang baru masuk carta , terima kasih semua .. oh Ummie hanie terkeluar , al-maklum lah beliau baru sahaja selamat melahirkan putera yang ke 5 kalau tak silap saya lah dan diberi nama mohd huzaifah , tahniah buat ummie hanie tengok gambar baby ummie hanie disini comel sangat .. geram tau baby boy hu3

kawan terhangat oktober

Ranking kawan terhangat oktober

terima kasih daun keladi , kalau rajin datang lagi 🙂
Jom jom tengok anak ummiehanie ..

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

39 Comments:

  1. Pingback: Top Ten Commentators Jan2012 | Malaysia Mom Bloggers

  2. haha..pasnih nak termasuk dlm senarai kawan terhangat puan bee plak lah..hih i

  3. seminggu cuti terus hilang dari ranking tu 😛

  4. amek toh !!!!!

    no. 3 or..

    xdop hadioh ke kak bee weh???

    hehehe

  5. tahniah buat semua yg rajin bebel di blog Bee.. 😀

  6. lin ni selalu jer g blog bee tapi jarang tinggalkan komen…kalo leh detect akwan paling ramai visit mesti ada lin azlina..huhu

  7. dah datang singgah kembali…setelah lama menyepi

  8. alamak..tak ter’list’ la heehee…

  9. salam bee …

    aah jenuh juge nis nk kekalkan diri dlm carta tp trkeluar juge … bee pun paham kan…hehehe tahniah semua yg trsenarai … dah sihat @ abis pntg nnti nis kejor blk ranking insyaallah 😉

  10. Ala…bile la saya nak tsenarai ney..hikk..hik…

  11. Ibu Mifzal Arsyad

    wow..mmg hangat betul 🙂

  12. wah daku masih ditangga kedua.kehkeh..

    comel dan tembam anak hanie..geram tgok..:)

  13. Terima kasih Puan Bee. Ingatkan sudah terkeluar dari carta dah..:-)

  14. nak jadi rakan terhangat november la kalo camnie..hehe..

  15. hehe.. tersenarai untuk kali pertama.. 🙂

  16. Comelkan anak hanie…tp semua baby comel…he3

    Kak sya pun ada gak dlm carta….:-)

  17. Aku pun kurang membebel ler dgn kau.. hik3
    takper2… lepas nih aku kasi kaw2 punya bebelan…

  18. hu.hu.hu….daku dh xhangat….

    Apappun Blog Bee ttp dihati….

  19. banyak sangat query, tu blog leh down atau jadi lembab —> bak kata technician saya la..

  20. tahniah kepada rakan blogger yang tersenarai….

  21. Cheh last sekali dalam bebelan. okay la tu..

    p/s: aah tukar theme. sungguh busy sebab ada bug here and there. pastu nak biasakan diri dengan theme baru tu..tapi takpe, nampak mcm blogger pro sket hehehe…

    • haha kurang bebel lah kamu bulan ni kahkahkah ..

      p/s : sy pun tukar theme juga ..entah apa masaalah theme tu ..cpu cepat betul penuh ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *