Kasih Alia Episod Akhir Slot Akasia

Kasih Alia episod akhir semakin mendebarkan , hehhe jujur saya tengok drama ini selang-selang bila ada kelapangan tapi , teruja juga nak tahu apa kesudahan drama Kasih Alia episod Akhir ini ..

Siapa mati ? kenapa mak angkat Alia menagis ? Kenapa dengan Mama Anis .. bukan kah Mama Anis dah insaf ? sama-sama nantikan .. hari ini 19/9/2011 yep ! … nanti update lain ler..

Kasih Alia Sinopsis Drama Tv3
Kasih Alia Semakin Hot
[Live] Download Teriakan Kalbu Ost Kasih Alia

sekian ,
Esok drama lain .. mcm best lakonan Tiz Zaqyah .. nantikan !!

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

26 Comments:

  1. Azzieyraah Asseriey95

    Patutnya mak dia yg kena sbb dia jahat kesian
    Qausar yg kena bunuh

  2. tgh tgok nie..:)

  3. x sabo nk tgk ending nya..

  4. please saye nak tgk kasih alia episod akhir.. sebab kerja x sempat nak tengok…
    kalau sape2 ade please pos kat fb saye url : kenzue@facebook.com

  5. hu3..best2 Kasih Alia. so far cuma termissed 1 episod jer sebab pi melawat bos ayah kat KPJ Seremban hari tu. Hari ni mesti tengok punya. like lakonan Fida yg mantap tu.

  6. yes.. hari ni shif mlam.. boleh la tgok kat tmpat kerja.. hihi

  7. ummiross selalu ketinggalan, hik!

  8. kadang2 tgk gak cite nie……

  9. yang ni tak brapa nak layan lah bee.. pasni ada tiz ke? ni yg teruja nak layan ni.. hehe..

  10. saya memang jarang miss tgk cita ni.. 🙂 tak sabar tunggu malam ni..

  11. sama la.. tengok selang2. dapat la masa bulan pose haritu lagi tak dapat konsentret tengok. macam misteri pulak si qasrina tu saun mama anis..

  12. memang tak sabar tunggu episod last nya..tgk pd iklan qausar kena tikam kan..

  13. saspen2..
    minggu nih minggu last kan….:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *