Kasih Alia Episod Akhir Slot Akasia

Kasih Alia episod akhir semakin mendebarkan , hehhe jujur saya tengok drama ini selang-selang bila ada kelapangan tapi , teruja juga nak tahu apa kesudahan drama Kasih Alia episod Akhir ini ..

Siapa mati ? kenapa mak angkat Alia menagis ? Kenapa dengan Mama Anis .. bukan kah Mama Anis dah insaf ? sama-sama nantikan .. hari ini 19/9/2011 yep ! … nanti update lain ler..

Kasih Alia Sinopsis Drama Tv3
Kasih Alia Semakin Hot
[Live] Download Teriakan Kalbu Ost Kasih Alia

sekian ,
Esok drama lain .. mcm best lakonan Tiz Zaqyah .. nantikan !!

Search

Comments

  1. tgh tgok nie..:)
    puan kutu recently posted..Contest : Kisah Dongeng Tengku Puteri & Puan KutuMy Profile

  2. x sabo nk tgk ending nya..

  3. please saye nak tgk kasih alia episod akhir.. sebab kerja x sempat nak tengok…
    kalau sape2 ade please pos kat fb saye url : kenzue@facebook.com

  4. hu3..best2 Kasih Alia. so far cuma termissed 1 episod jer sebab pi melawat bos ayah kat KPJ Seremban hari tu. Hari ni mesti tengok punya. like lakonan Fida yg mantap tu.
    M’Rie R’Nie recently posted..Mak Dah Pesan, Ayah Dah Bilang. Akibat Tak Dengar Kata. Dia Jer Yang Betul.My Profile

  5. yes.. hari ni shif mlam.. boleh la tgok kat tmpat kerja.. hihi
    Fakarepain recently posted..LAKNATLAH SEORANG YANG BERNAMA KAMAL ATATURK..My Profile

  6. ummiross selalu ketinggalan, hik!
    ummiross recently posted..SARAWAK REGATTA 2011 AND WAKEBOARD SHOWMy Profile

  7. kadang2 tgk gak cite nie……
    hafizal recently posted..“Pesanan Korban Secara Online“ Sempena Hari Raya KorbanMy Profile

  8. yang ni tak brapa nak layan lah bee.. pasni ada tiz ke? ni yg teruja nak layan ni.. hehe..
    madammondoq recently posted..Contest Banner Eyriqazz.ComMy Profile

  9. saya memang jarang miss tgk cita ni.. :) tak sabar tunggu malam ni..
    CMRatu recently posted..Pakej Custom AlbumMy Profile

  10. sama la.. tengok selang2. dapat la masa bulan pose haritu lagi tak dapat konsentret tengok. macam misteri pulak si qasrina tu saun mama anis..
    kakngah recently posted..raya ke 5My Profile

  11. memang tak sabar tunggu episod last nya..tgk pd iklan qausar kena tikam kan..
    mamaema recently posted..Selamat Datang Aisar..Selamat Hari Lahir Ma… dan Mana Budi Bahasa Seseorang Pekerja KerajaanMy Profile

  12. saspen2..
    minggu nih minggu last kan….:)
    ayung recently posted..Jamuan Raya Opis pulak dahMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge