Kasih Alia Episod Akhir Slot Akasia

Kasih Alia episod akhir semakin mendebarkan , hehhe jujur saya tengok drama ini selang-selang bila ada kelapangan tapi , teruja juga nak tahu apa kesudahan drama Kasih Alia episod Akhir ini ..

Siapa mati ? kenapa mak angkat Alia menagis ? Kenapa dengan Mama Anis .. bukan kah Mama Anis dah insaf ? sama-sama nantikan .. hari ini 19/9/2011 yep ! … nanti update lain ler..

Kasih Alia Sinopsis Drama Tv3
Kasih Alia Semakin Hot
[Live] Download Teriakan Kalbu Ost Kasih Alia

sekian ,
Esok drama lain .. mcm best lakonan Tiz Zaqyah .. nantikan !!

(Visited 3 times, 1 visits today)
About puanbee

Seorang anak , isteri dan ibu. Mempunyai 4 orang cahaya mata. Berumur 30-an , Suri rumah sepenuh masa tetapi mempunyai perniagaan online. Segala terguran dan komen boleh terus hubungi admin melalui EMAIL.

Comments

  1. puan kutu :

    tgh tgok nie..:)

  2. x sabo nk tgk ending nya..

  3. please saye nak tgk kasih alia episod akhir.. sebab kerja x sempat nak tengok…
    kalau sape2 ade please pos kat fb saye url : kenzue@facebook.com

  4. M'Rie R'Nie :

    hu3..best2 Kasih Alia. so far cuma termissed 1 episod jer sebab pi melawat bos ayah kat KPJ Seremban hari tu. Hari ni mesti tengok punya. like lakonan Fida yg mantap tu.

  5. yes.. hari ni shif mlam.. boleh la tgok kat tmpat kerja.. hihi

  6. ummiross selalu ketinggalan, hik!

  7. kadang2 tgk gak cite nie……

  8. yang ni tak brapa nak layan lah bee.. pasni ada tiz ke? ni yg teruja nak layan ni.. hehe..

  9. saya memang jarang miss tgk cita ni.. :) tak sabar tunggu malam ni..

  10. sama la.. tengok selang2. dapat la masa bulan pose haritu lagi tak dapat konsentret tengok. macam misteri pulak si qasrina tu saun mama anis..

  11. memang tak sabar tunggu episod last nya..tgk pd iklan qausar kena tikam kan..

  12. saspen2..
    minggu nih minggu last kan….:)

Speak Your Mind

*