Kami Tak Perlukan Taman Tema

Bukan nak protes terhadap Taman Tema yang ada di Malaysia ni , Jauh sekali hendak sebarkan fitnah terhadap Taman Tema .. tapi .. kenapa harus pergi ke Taman Tema jika bermain di laman rumah pun dah super duper seronok ?

kanak-kanak main air

Amboi siap peace lagi tu , ni semua sepupu-sepupu aliya , una dan baby .. bila balik kampung berkumpul memang seronok..semua tinggal di KL , tapi tetap berjumpa di kampung , Di Kl bapak-bapaknya sibuk sangat tak sempat nak bawak anak-anak jumpa agaknya..

kanak-kanak main air

Opah kata ..jangan main air ..tak larat opah nak bayar duit air nanti ..

Paklang kata .. tak pa .. nanti paklang bayarkan ..

Budak-budak apa lagi dah dapat green light ..

Saya ? rasa aman sikit semua main kat luar leh le borak dengan lebih panjang dengan mak-mak depa kat dalam bayangkan 13 orang buadak berkumpul cam mana ..hiks..

kanak-kanak main air

Si laila ni pulak , tak de mood agaknya nak layan budak-budak yang lain main air .. laila kat kampung pemalu sakan ..Una kemain lagi kan..

baby laila
baby laila

Balik Kl je una demam , dah seminggu pun , tapi demam una masih tak sembuh-sembuh siap jangkit ke baby laila lagi tu .. Budak sensitif ni agak mencabar nak jaga , itu tak boleh , ini tak boleh , tapi kalau semua di larang kesian lah pulak.. layan …

Soalan : kenapa diorang menhadap satu arah je ?

News Reporter
Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

22 thoughts on “Kami Tak Perlukan Taman Tema

  1. memang best la kalo dpt main air.. kecik2 dulu kalo time mak keja petang,.. ptg tu juga la mandi kat luar dgn adik. kawan duk sblh umah pon join.. MERDEKA day la time tu…

  2. amboi seronoknye, teringat lak zaman kanak-kanak dolu kale, tapi guna penyiram sayur atok, sukew bebenornye, atok sporting kihkih

  3. syoknya depa main ayaq…. sesekali erkumpul ramai2 mcm ni mmg best, tambah bila anak2 buah ramai..meriah… anak buah zie xdela ramai mcm Bee, 4 org je termasuk Alya baru 5 org…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *