Kami Tak Perlukan Taman Tema

Bukan nak protes terhadap Taman Tema yang ada di Malaysia ni , Jauh sekali hendak sebarkan fitnah terhadap Taman Tema .. tapi .. kenapa harus pergi ke Taman Tema jika bermain di laman rumah pun dah super duper seronok ?

kanak-kanak main air

Amboi siap peace lagi tu , ni semua sepupu-sepupu aliya , una dan baby .. bila balik kampung berkumpul memang seronok..semua tinggal di KL , tapi tetap berjumpa di kampung , Di Kl bapak-bapaknya sibuk sangat tak sempat nak bawak anak-anak jumpa agaknya..

kanak-kanak main air

Opah kata ..jangan main air ..tak larat opah nak bayar duit air nanti ..

Paklang kata .. tak pa .. nanti paklang bayarkan ..

Budak-budak apa lagi dah dapat green light ..

Saya ? rasa aman sikit semua main kat luar leh le borak dengan lebih panjang dengan mak-mak depa kat dalam bayangkan 13 orang buadak berkumpul cam mana ..hiks..

kanak-kanak main air

Si laila ni pulak , tak de mood agaknya nak layan budak-budak yang lain main air .. laila kat kampung pemalu sakan ..Una kemain lagi kan..

baby laila
baby laila

Balik Kl je una demam , dah seminggu pun , tapi demam una masih tak sembuh-sembuh siap jangkit ke baby laila lagi tu .. Budak sensitif ni agak mencabar nak jaga , itu tak boleh , ini tak boleh , tapi kalau semua di larang kesian lah pulak.. layan …

Soalan : kenapa diorang menhadap satu arah je ?

22 Comments

  1. Ummi Hanie 8 February 2012 Reply
  2. Denaihati 7 February 2012 Reply
  3. shraqs 7 February 2012 Reply
  4. apaajanews 6 February 2012 Reply
  5. bardboo 5 February 2012 Reply
  6. puanema 5 February 2012 Reply
  7. puan kutu 5 February 2012 Reply
  8. nza 5 February 2012 Reply
  9. mrs.yie 5 February 2012 Reply
  10. Affuan 5 February 2012 Reply
  11. Ummi Myra 5 February 2012 Reply
  12. zie fauzi 5 February 2012 Reply
  13. akubiomed 4 February 2012 Reply
  14. ummiross 4 February 2012 Reply
  15. Kimmy 4 February 2012 Reply
  16. yanmie 4 February 2012 Reply
  17. mama adam 4 February 2012 Reply
  18. titan 4 February 2012 Reply
  19. diana 4 February 2012 Reply
  20. ayu jamal 4 February 2012 Reply
  21. UpProfits 4 February 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.