kalkulatur waktu subur dan kalkulator traikh bersalin

Kalkulator Waktu Subur & Kalkulator Tarikh Bersalin

Saya cari applikasi kalkulator waktu subur yang boleh di download untuk disimpan dalam laptop seperti yang terdapa pada applikasi iPad tu , tapi tak jumpa pulak lah .. search punya search jumpa satu applikasi di majalah Pa&Ma , tapi tak boleh download lah pula.Tapi tak pe masih lagi boleh guna , hari-hari kena pergi sana ler pulak.. Nak tak kira tarikh bersalin dan mungkin merancang untuk mengandung lagi ? boleh tengok waktu subur disini. Saya saja suka-suka je..

Rahsia Mudah Hamil – Tips Kesuburan Untuk Wanita

kalkulatur waktu subur dan kalkulator traikh bersalin

Jika nak kira waktu subur atau tarikh bersalin mestilah kena pergi ke website Pa & Ma dulu ye. Bila dah klik link Pa & Ma tu, scroll bawah sampai nampak gambar seperti di atas , Klik Kalkulator Ovulasi untuk tengok waktu subur anda , dan klik Kalkulator tarikh bersalin untuk tengok tarikh bersalin anda.

Walaubagaimana pun benda ni hanya applikasi ciptaan manusia , jangan ikut dan percaya sangat ye..jika dah pun disahkan mengandung cepat-cepat lah buat pemeriksaan di klinik berhampiran dan buat buku “pink” tu , tahu awal senang nak jaga kandungan tu.

Ataupun jom tengok cara-cara mengira waktu subur secara manual disini

22 thoughts on “Kalkulator Waktu Subur & Kalkulator Tarikh Bersalin

Leave a Comment

CommentLuv badge