Kalkulator Waktu Subur & Kalkulator Tarikh Bersalin

Saya cari applikasi kalkulator waktu subur yang boleh di download untuk disimpan dalam laptop seperti yang terdapa pada applikasi iPad tu , tapi tak jumpa pulak lah .. search punya search jumpa satu applikasi di majalah Pa&Ma , tapi tak boleh download lah pula.Tapi tak pe masih lagi boleh guna , hari-hari kena pergi sana ler pulak.. Nak tak kira tarikh bersalin dan mungkin merancang untuk mengandung lagi ? boleh tengok waktu subur disini. Saya saja suka-suka je..

Rahsia Mudah Hamil – Tips Kesuburan Untuk Wanita

kalkulatur waktu subur dan kalkulator traikh bersalin

Jika nak kira waktu subur atau tarikh bersalin mestilah kena pergi ke website Pa & Ma dulu ye. Bila dah klik link Pa & Ma tu, scroll bawah sampai nampak gambar seperti di atas , Klik Kalkulator Ovulasi untuk tengok waktu subur anda , dan klik Kalkulator tarikh bersalin untuk tengok tarikh bersalin anda.

Walaubagaimana pun benda ni hanya applikasi ciptaan manusia , jangan ikut dan percaya sangat ye..jika dah pun disahkan mengandung cepat-cepat lah buat pemeriksaan di klinik berhampiran dan buat buku “pink” tu , tahu awal senang nak jaga kandungan tu.

Ataupun jom tengok cara-cara mengira waktu subur secara manual disini

23 Comments

  1. Rina 7 May 2013 Reply
  2. lina 25 September 2012 Reply
  3. zie kif 11 May 2012 Reply
  4. syamila 1 April 2012 Reply
  5. TopiJerami90 30 March 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 30 March 2012 Reply
  6. Azie 30 March 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 30 March 2012 Reply
  7. Ummi Hanie 30 March 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 30 March 2012 Reply
  8. akubiomed 30 March 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 30 March 2012 Reply
  9. Denaihati 30 March 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 30 March 2012 Reply
  10. bardboo 30 March 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 30 March 2012 Reply
  11. Eizil 30 March 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 30 March 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.