Mar
2012

Kalkulator Waktu Subur & Kalkulator Tarikh Bersalin

Saya cari applikasi kalkulator waktu subur yang boleh di download untuk disimpan dalam laptop seperti yang terdapa pada applikasi iPad tu , tapi tak jumpa pulak lah .. search punya search jumpa satu applikasi di majalah Pa&Ma , tapi tak boleh download lah pula.Tapi tak pe masih lagi boleh guna , hari-hari kena pergi sana ler pulak.. Nak tak kira tarikh bersalin dan mungkin merancang untuk mengandung lagi ? boleh tengok waktu subur disini. Saya saja suka-suka je..

Rahsia Mudah Hamil – Tips Kesuburan Untuk Wanita

kalkulatur waktu subur dan kalkulator traikh bersalin

Jika nak kira waktu subur atau tarikh bersalin mestilah kena pergi ke website Pa & Ma dulu ye. Bila dah klik link Pa & Ma tu, scroll bawah sampai nampak gambar seperti di atas , Klik Kalkulator Ovulasi untuk tengok waktu subur anda , dan klik Kalkulator tarikh bersalin untuk tengok tarikh bersalin anda.

Walaubagaimana pun benda ni hanya applikasi ciptaan manusia , jangan ikut dan percaya sangat ye..jika dah pun disahkan mengandung cepat-cepat lah buat pemeriksaan di klinik berhampiran dan buat buku “pink” tu , tahu awal senang nak jaga kandungan tu.

Ataupun jom tengok cara-cara mengira waktu subur secara manual disini

Search

22 thoughts on “Kalkulator Waktu Subur & Kalkulator Tarikh Bersalin

  1. Pingback: Ibu Hamil Di Trimester Kedua Lebih Kuat Berpuasa ? | ~ Ini lah FaMiLi @ Puanbee.com ~

  2. Pingback: Buat buku klinik setelah di sahkan hamil kali ke – 4 | Puanbee.com - Kisah peribadi tak terlalu peribadi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge