Kalendar 2016 – Rumah Kasih Nurul Hasanah

Share

Assalammualaikum w.b.t .. Sekadar ingin membantu.Share kepada rakan-rakan Tuan/Puan. Kalendar 2016 ini dijual untuk mengumpulkan dana perbelanjaan bulanan Rumah Kasih Nurul Hasanah.

Rumah Kasih Nurul Hasanah (RKNH ) ada menjual Kalendar RKNH 2016 sebagai projek Ekonomi RKNH berharga RM10 Sahaja ,didalam Kalendar RKNH ini juga lengkap ,Waktu Solat Wilayah Persekutuan dan Putrajaya ,Tarikh2 penting dalam Islam,Cuti Penggal Persekolahan 2016,Hari pelepasan am persekutuan 2016,Petikan Ayat Al-Quran,Jadual Aktiviti Tahunan RKNH ..

Tuan/Puan boleh dapatkan Kalendar RKNH di Asrama kami beralamat :

No 1,Jalan Pimping kanan Ukay Height ,68000 ,Selangor .

Untuk belian online sila Whattsapp di nombor 018-9778279

atau

Layari http://rumahanakyatim.org/

Sokongan dan bantuan dari Tuan/Puan amat kami Hargai , Kami Doakan Semoga Allah sentiasa memberkati dan merahmati Tuan/Puan Semua .

  • Projek Ekonomi(Berdikari) RKNH ini ,bertujuan untuk mengumpul Dana untuk Maintenance bulanan RKNH ,Seperti Sewa Asrama kami,Bill air dan Elektrik,Makanan Basah (ayam,ikan,daging ,dll),Ansuran Kenderaan,Saguhati Staff,Duit Minyak kenderaan,perbelanjaan Sekolah Anak2 Rknh, ect

rumah anak yatim selangor

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

4 Comments:

  1. membeli sambil menderma ni, bagus puan

  2. Ide yg shakinah sekali..jual klender sambil berderma..mantap.

  3. bagus, boleh sambil dapat kalendar, menderma sekali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *