Kak Satu Gambar Kak

Tengah seronok nak ambil gambar , tiba-tiba beberapa anak muda tegur “kak satu gambar kami kak ” lantas hala kan kamera ke arah diorang dan cakap .. “ok tengok blog atau facebook akak ye .. puanbee.com “

#Janji di tepati atau tidak di tepati ?

P/S : Ada banyak cerita .. penat sangat .. nantikan 🙂

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

32 Comments:

  1. Pingback: Perigi Tujuh Serendah dan Perkampungan Orang Asli | Puanbee Ok Je!

  2. yaaa janji ditepati..hahaha..kak gambar sy satu kak…hehe

  3. haha…. sesuke ati je mintak ambil gambar… 😉

  4. takut2 diorg salah dgr nama blog.xjumpela diorang cari gambar nanti.

  5. Boleh faymes masuk blog ni diaorang

  6. Pingback: Beraya dengan blogger kujie2.com | Puanbee.Com

  7. santai, nak pegi mana tuh bah~

  8. bee…bila lah nak tangkap gambar k sha juga? hehehehe

  9. Memang betul janji ditepatinya.

  10. famous derang masuk blog bee..hehe

  11. kalau jadi budak2 ni, memang mesti bangga habis ni…

  12. tolonglah snap gambar saya..pleaseeeeeee

  13. Puan Bee..
    Tangkap gambar saya 1.., pleaseee…. 🙂
    (Special request gak nih….)

  14. Salam kak..sori sbb dh lama tk singgah sini..best la budak2 tu..gmbr masuk kt dlm blog fofular..hihi..

  15. memang santai lah cara diorang posing, rilek jer, hehehe

  16. wah wah wah…mcm jurugambar pro lak diorg suh amek gmbr eh… hehehe

  17. 😀 Special request tu!

  18. satu gambar RM1 dik…. harga diskaun akak bagi….
    agak2 apa reaksi budak tu.. 😀

  19. Femes kejap diorang dapat masuk blog ni. Hehe

  20. siapa mereka bertiga?

  21. Tak habis filem kalau ambil gambar mereka. 🙂

  22. wajah2 ceria
    seronok kan bee bila kamera ditangan, merakam kenangan dan pengalaman.

  23. hehe seronok je bebudak tu… nak angkat satu nikon lah pastu cari coach untuk ajo… nak jadi photographer amatur dulu lah

  24. lepas snap je gambar dia org ni..bateri kamere pun kiok…hahahaha
    berdaulat betul budak² ni

  25. Suka la diorang, gambar diorang masuk blog puanbee .. ^__^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *