Kak Satu Gambar Kak

Tengah seronok nak ambil gambar , tiba-tiba beberapa anak muda tegur “kak satu gambar kami kak ” lantas hala kan kamera ke arah diorang dan cakap .. “ok tengok blog atau facebook akak ye .. puanbee.com “

#Janji di tepati atau tidak di tepati ?

P/S : Ada banyak cerita .. penat sangat .. nantikan :)

(Visited 2 times, 1 visits today)
About puanbee

Seorang anak , isteri dan ibu. Mempunyai 4 orang cahaya mata. Berumur 30-an , Suri rumah sepenuh masa tetapi mempunyai perniagaan online. Segala terguran dan komen boleh terus hubungi admin melalui EMAIL.

Comments

  1. yaaa janji ditepati..hahaha..kak gambar sy satu kak…hehe

  2. haha…. sesuke ati je mintak ambil gambar… 😉

  3. takut2 diorg salah dgr nama blog.xjumpela diorang cari gambar nanti.

  4. Boleh faymes masuk blog ni diaorang

  5. santai, nak pegi mana tuh bah~

  6. bee…bila lah nak tangkap gambar k sha juga? hehehehe

  7. Memang betul janji ditepatinya.

  8. famous derang masuk blog bee..hehe

  9. kalau jadi budak2 ni, memang mesti bangga habis ni…

  10. tolonglah snap gambar saya..pleaseeeeeee

  11. Puan Bee..
    Tangkap gambar saya 1.., pleaseee…. :-)
    (Special request gak nih….)

  12. Salam kak..sori sbb dh lama tk singgah sini..best la budak2 tu..gmbr masuk kt dlm blog fofular..hihi..

  13. memang santai lah cara diorang posing, rilek jer, hehehe

  14. wah wah wah…mcm jurugambar pro lak diorg suh amek gmbr eh… hehehe

  15. 😀 Special request tu!

  16. satu gambar RM1 dik…. harga diskaun akak bagi….
    agak2 apa reaksi budak tu.. 😀

  17. Femes kejap diorang dapat masuk blog ni. Hehe

  18. siapa mereka bertiga?

  19. Tak habis filem kalau ambil gambar mereka. :-)

  20. wajah2 ceria
    seronok kan bee bila kamera ditangan, merakam kenangan dan pengalaman.

  21. hehe seronok je bebudak tu… nak angkat satu nikon lah pastu cari coach untuk ajo… nak jadi photographer amatur dulu lah

  22. lepas snap je gambar dia org ni..bateri kamere pun kiok…hahahaha
    berdaulat betul budak² ni

  23. Suka la diorang, gambar diorang masuk blog puanbee .. ^__^

Trackbacks

  1. […] beraya kami sekeluarga di bawa ke Air Terjun Serendah. Disinilah saya mendapat permintaan untuk bergambar dan banyak gambar di ambil. (Klik je tulisan berwarna coklat untuk baca kisahnya ). Kemudian kami […]

  2. […] terjun serendah dari kejauhan , guna kamera sony … waktu sampai selepas ambil gambar budak-budak ni […]

Speak Your Mind

*