Kak Satu Gambar Kak

Tengah seronok nak ambil gambar , tiba-tiba beberapa anak muda tegur “kak satu gambar kami kak ” lantas hala kan kamera ke arah diorang dan cakap .. “ok tengok blog atau facebook akak ye .. puanbee.com “

#Janji di tepati atau tidak di tepati ?

P/S : Ada banyak cerita .. penat sangat .. nantikan :)

Comments

  1. yaaa janji ditepati..hahaha..kak gambar sy satu kak…hehe
    Hafizul recently posted..Wordless Wednesday #25 – Ukur Lilit 19 cmMy Profile

  2. haha…. sesuke ati je mintak ambil gambar… ;)
    Ummi Hanie recently posted..Wordless Wednesday #53: Badut naik motorsikalMy Profile

  3. takut2 diorg salah dgr nama blog.xjumpela diorang cari gambar nanti.
    qadar recently posted..Kata-Kata Motivasi: 11/9/2012My Profile

  4. Boleh faymes masuk blog ni diaorang
    Lawrence Vision recently posted..Di Mana Anak-anak Bila Ibu Bapa Sakit?My Profile

  5. santai, nak pegi mana tuh bah~
    donnyien recently posted..Cara Naikkan Alexa Rank: 1ST Giveaways BudakFelda.ComMy Profile

  6. bee…bila lah nak tangkap gambar k sha juga? hehehehe
    sha recently posted..Manusia, kucing dan kesan sampinganMy Profile

  7. Memang betul janji ditepatinya.

  8. famous derang masuk blog bee..hehe
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Nickname Saya BoboyMy Profile

  9. kalau jadi budak2 ni, memang mesti bangga habis ni…
    Denaihati recently posted..Bersara Awal Untuk Jadi KayaMy Profile

  10. tolonglah snap gambar saya..pleaseeeeeee
    mrs.yie recently posted..MENGHARAP SISA KASIHMU – BAB 17My Profile

  11. Puan Bee..
    Tangkap gambar saya 1.., pleaseee…. :-)
    (Special request gak nih….)
    Diana recently posted..Jom Konvoi ke Lekir 07 Julai 2012My Profile

  12. Salam kak..sori sbb dh lama tk singgah sini..best la budak2 tu..gmbr masuk kt dlm blog fofular..hihi..
    bardboo recently posted..Mari MembebelMy Profile

  13. memang santai lah cara diorang posing, rilek jer, hehehe
    Juan recently posted..Resepi Ayam Masak Paprik Sedap TerbaikMy Profile

  14. wah wah wah…mcm jurugambar pro lak diorg suh amek gmbr eh… hehehe
    Nadot recently posted..Melalak Sampai PagiMy Profile

  15. :D Special request tu!
    anif recently posted..Monday Blues Yang Tidak DisengajakanMy Profile

  16. satu gambar RM1 dik…. harga diskaun akak bagi….
    agak2 apa reaksi budak tu.. :D
    Hairul Hissam recently posted..Petua Ubat Cirit Birit | Dugaan Masuk Rumah BaruMy Profile

  17. Femes kejap diorang dapat masuk blog ni. Hehe
    Hazmin Hamudin recently posted..Keputusan Peperiksaan Pengesahan Jawatan Kumpulan Sokongan IMy Profile

  18. siapa mereka bertiga?
    muazfaris recently posted..Doktor Neurologi masuk Islam selepas kaji saraf di otakMy Profile

  19. Tak habis filem kalau ambil gambar mereka. :-)
    akubiomed recently posted..Sentuhan Kasih Ramadan Kg Orang Asli Bukit KalaMy Profile

  20. wajah2 ceria
    seronok kan bee bila kamera ditangan, merakam kenangan dan pengalaman.
    ummiross recently posted..TAMAT SUDAHMy Profile

  21. hehe seronok je bebudak tu… nak angkat satu nikon lah pastu cari coach untuk ajo… nak jadi photographer amatur dulu lah
    sweetkurma recently posted..akibat putus cintaMy Profile

  22. lepas snap je gambar dia org ni..bateri kamere pun kiok…hahahaha
    berdaulat betul budak² ni
    kujie recently posted..Temujanji WhatsAppMy Profile

  23. Suka la diorang, gambar diorang masuk blog puanbee .. ^__^
    anastasyea recently posted..Tak Salah Ucap Terima kasihMy Profile

Trackbacks

  1. [...] beraya kami sekeluarga di bawa ke Air Terjun Serendah. Disinilah saya mendapat permintaan untuk bergambar dan banyak gambar di ambil. (Klik je tulisan berwarna coklat untuk baca kisahnya ). Kemudian kami [...]

  2. [...] terjun serendah dari kejauhan , guna kamera sony … waktu sampai selepas ambil gambar budak-budak ni [...]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: