Feb
2012

Kad Bisnes Tempahan Online Je..

Orang lain ada kita pun mesti ada jugak.. oh bukan begitu ye .. sebenarnya dah lama saya berkira-kira nak buat kad bisnes ni, semenjak saya pergi ke Event pertama untuk movie screening dulu lagi, kemudian seperti biasa lah saya ni kan, tangguh-tangguh dulu..al-maklumlah kena keluarkan duit..sampai lah 2-3 event saya pergi pun tak ada kad..

Tengok blogger lain kemain edarkan kad, baru tefikir bagus juga ada kad..agak susah nak taip url blog ,alamat email segala.. sebabnya .. adsvertiser akan mencari blogger yang sesuai dan senang di hubungi jika ada apa-apa event..so persiapkan diri kita baru boleh menjana duit dari blog ye tidak ?.. apa salahnya melabur sikit.

order kad bisnes online

Tukar tradmark dan tajuk blog semata-mata kerana kad ni , nak nampak kan blog kita jenis apa ..semua kena tukar..Pink dan biru memang warna pilihan tak boleh tukar dah agaknya..

harga tempahan kad bisnes

Lepas kak kujie buat kad , terus kak kujie rekomenkan website yang kak kujie tempah kad tu , saya pulak borak dengan kak yan pasal nak buat kad.. tup-tup kak yan pun tempah kad, dan sampai pada hari yang sama , design pun ada sesikit tak jauh beza.. haha kebetulan ni siyez kami tak rancang apa-apa pun….(Nak tengok design lain dari Printsini boleh klik link tu ye..)

Kalau kak yanmie order 200 , saya order 100 keping sahaja.. rasa cam tak habis je..

contoh kad bisnes blogger

Antara kad blogger lain yang saya dapat ketika menghadiri event2 yang lepas..sayangnya tak de kad kak jie dengan kak yan..

Semua blogger patut ada kad ni lagi-lagi siapa2 yang ada bisnes online tu .. saya order dari Printsini.com dengan harga RM27 untuk 100 kad, duit pos RM10 dan design RM30. Berbaloi-baloi ..kot2 lah sapa2 nak survey harga kan..saya tempek harganya sekali senang .. LOL. Yang penting senang berurusan dengan Printisini tu .. maaf jika saya banyak kerenah :)

Search

63 thoughts on “Kad Bisnes Tempahan Online Je..

  1. Pingback: AkuBiomed sudah buat business card - AkuBiomed

  2. Pingback: AkuBiomed sudah buat business card

  3. salam Bee..yg bee punya ni saiz bape yer?designnya kita sendiri/blog printsini yg suggestkan?Belakang kad kosong ke?Wah!byk lak atie menaya..bkn apa nk tahu gak dr bee yg telah menempah.Bkn tuk atie….tuk HB,dah lama biz..kad pon tarak..hihi
    ~azatie~ recently posted..SALAM MAULIDUR RASULMy Profile

    • 1. Product : Business Card
      Description
      Size : 90mm x 54mm
      Printing Colour : Full Colour
      Printing Material : 260gsm Art Card
      Print Side : 2 sides
      Finishing : Matte Lamination
      Processing Days : 1-2 Working Day (s) –

      ni bee copy je..

      zatie – tengok gambar kat atas tu betul2 satu side tulis puanbee.com , satu lagi ada semua maklumat media social bee

      printsini design dengan cas harga sikit , kalau nak design sendiri pun boleh
      puanbee recently posted..Kad Bisnes Tempahan Online Je..My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge