Kad Bisnes Tempahan Online Je..

Orang lain ada kita pun mesti ada jugak.. oh bukan begitu ye .. sebenarnya dah lama saya berkira-kira nak buat kad bisnes ni, semenjak saya pergi ke Event pertama untuk movie screening dulu lagi, kemudian seperti biasa lah saya ni kan, tangguh-tangguh dulu..al-maklumlah kena keluarkan duit..sampai lah 2-3 event saya pergi pun tak ada kad..

Tengok blogger lain kemain edarkan kad, baru tefikir bagus juga ada kad..agak susah nak taip url blog ,alamat email segala.. sebabnya .. adsvertiser akan mencari blogger yang sesuai dan senang di hubungi jika ada apa-apa event..so persiapkan diri kita baru boleh menjana duit dari blog ye tidak ?.. apa salahnya melabur sikit.

order kad bisnes online

Tukar tradmark dan tajuk blog semata-mata kerana kad ni , nak nampak kan blog kita jenis apa ..semua kena tukar..Pink dan biru memang warna pilihan tak boleh tukar dah agaknya..

harga tempahan kad bisnes

Lepas kak kujie buat kad , terus kak kujie rekomenkan website yang kak kujie tempah kad tu , saya pulak borak dengan kak yan pasal nak buat kad.. tup-tup kak yan pun tempah kad, dan sampai pada hari yang sama , design pun ada sesikit tak jauh beza.. haha kebetulan ni siyez kami tak rancang apa-apa pun….(Nak tengok design lain dari Printsini boleh klik link tu ye..)

Kalau kak yanmie order 200 , saya order 100 keping sahaja.. rasa cam tak habis je..

contoh kad bisnes blogger

Antara kad blogger lain yang saya dapat ketika menghadiri event2 yang lepas..sayangnya tak de kad kak jie dengan kak yan..

Semua blogger patut ada kad ni lagi-lagi siapa2 yang ada bisnes online tu .. saya order dari Printsini.com dengan harga RM27 untuk 100 kad, duit pos RM10 dan design RM30. Berbaloi-baloi ..kot2 lah sapa2 nak survey harga kan..saya tempek harganya sekali senang .. LOL. Yang penting senang berurusan dengan Printisini tu .. maaf jika saya banyak kerenah ๐Ÿ™‚

63 Comments

  1. Asyrof Asri 10 January 2014 Reply
    • puanbeeAuthor 15 January 2014 Reply
  2. maya mustwany 14 February 2012 Reply
  3. eiela 14 February 2012 Reply
  4. nizam 13 February 2012 Reply
  5. tuan tanah 11 February 2012 Reply
  6. Haru 11 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 11 February 2012 Reply
      • Haru 12 February 2012 Reply
  7. zuls 11 February 2012 Reply
  8. Mohd Isa 11 February 2012 Reply
    • Haru 11 February 2012 Reply
      • puanbeeAuthor 11 February 2012 Reply
  9. cikmin 11 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 11 February 2012 Reply
  10. Yus 11 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 11 February 2012 Reply
  11. john 11 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 11 February 2012 Reply
  12. akubiomed 10 February 2012 Reply
  13. mrs.yie 10 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 10 February 2012 Reply
  14. bardboo 10 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 10 February 2012 Reply
      • bardboo 11 February 2012 Reply
  15. iza 10 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 10 February 2012 Reply
  16. Zarul Umbrella 10 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 10 February 2012 Reply
  17. muazfaris 10 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 10 February 2012 Reply
  18. Ummi Hanie 10 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 10 February 2012 Reply
  19. azman 10 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 10 February 2012 Reply
  20. madammondoq 10 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 10 February 2012 Reply
  21. Denaihati 10 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 10 February 2012 Reply
  22. ummiross 10 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 10 February 2012 Reply
  23. CMRatu 10 February 2012 Reply
  24. UpProfits 10 February 2012 Reply
  25. kimmie 10 February 2012 Reply
  26. Bro Framestone 10 February 2012 Reply
  27. arin 10 February 2012 Reply
  28. ejam 10 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 10 February 2012 Reply
  29. Kujie 10 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 10 February 2012 Reply
  30. Budak Nakal 10 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 10 February 2012 Reply
      • Budak Nakal 10 February 2012 Reply
        • puanbeeAuthor 10 February 2012 Reply
          • Budak Nakal 10 February 2012 Reply
  31. ~azatie~ 10 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 10 February 2012 Reply
  32. zie fauzi 10 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 10 February 2012 Reply
  33. anif 10 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 10 February 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.