JUS SAYUR sedap dari VG KIDS-Khas buat anak yang tak mahu makan sayur.

Assalamualaikum. Topik kali ini. Kalau anak tak suka sayur kita sebagai ibu bapa buat apa ? Buat Jus Sayur  ? Anak nak minum ke ? Dah puas kita pujuk , sorok sayur celah celah nasi la , buat sayur tu bentuk comel comel lah tapi anak tetap tak suka sayur. Nak buat macam mana lagi ? Bahaya tau jika anak tak makan sayur langsung. Kena ajar juga sikit-sikit sambil tu kita cuba bagi supplement untuk recover kekurangan zat dari akibat tak makan sayur kan. Saya nak perkenalkan satu produk khas untuk anak-anak yang tak nak makan sayur langsung. Seperti anak – anak saya sendiri , untuk pastikan mereka kekal sihat cergas dan aktif.

JUS SAYUR

Kandungan JUS SAYUR DARI VG KIDS ialah :

VG Kids ialah JUS SAYUR yang kaya dgn pelbagai sayuran & buah-buahan seperti:

  1. Brokoli
  2. Pegaga
  3. Saleri
  4. Gingko biloba
  5. Tomato
  6. Lobak merah
  7. Bayam
  8. Badam
  9. Kismis
  10. Kurma
  11. Madu
  12. Saffron
  13. Pisang

Rasa VG kids ? manis kurma , madu dan kismis je terasa .. walaupun terdapat pelbagai jenis sayur yang lain sumpah tak rasa langsung , memang anak anak tak akan mengelak selepas sekali mencuba VG kids ini.

vg kids 2

Si laila mencuba VG Kids buat pertama kali. Ok boleh terima .. manis katanya sedap ..

vg kids 4

Si syamim memang susah sikit bab makanan dia nak ada sebab kalau nak makan. Contoh kalau nak suap kan ubat kita kena cakap , warna dia pink rasa macam aiskrim , dan VG kids ni kena cerita macam – macam lah lagi. Sayur pun syamim tak makan , sorok lah celah celah nasi ke apa memang tak makan nya sayur tu.

vg kids 5

Ini dengan Husna maaf lah ye .. bila kita nak adik je bergambar si kakak2 pun nak juga interprem. Mak ni layankan aje lah ..anak kan .. hiks

Dalam ramai ramai anak , ikut carta anak yang tak makan sayur

  • Syamim
  • Husna
  • Laila

Si kakak sulong je ok bab sayur. Husna jenuh lah haih kena paksa , dah besar boleh lah paksa sikit-sikit , kalau kecik macam syamim memang tak boleh paksa , kang dari nak makan nasi langsung tak nak makan , lagi susah hati mak ni kan. Laila makan juga sesikit selepas cikgu hari hari suruh makan sayur.

Jadi kita perlukan suplement lain untuk anak anak yang tak makan sayur ni.

vg kids

Muah muah VG Kids ” Nak tahu bagaimana rupa Jus sayur jenama VG kids ni ? tengok bawah ni. Pekat … dan rasa manis .. tak da ba pelik pelik .. anak boleh terima. Berminat nak cuba dan beli ? boleh tengok info cara nak dapatkan VG kids di bawah .Untuk info dan testimoni boleh terus ke website VG KIDS.

vg kids 7

UNTUK INFO DAN TESTIMONI LAWATI WEBSITE VG KIDS @ JUS SAYUR 

<<<< PROMOSI >>>>

Harga biasa RM70/sebotol

Promosi 

Sebotol Jus sayur VgKids hanya RM49

Kos pos – RM6 (SM) RM9 (SS)

<<<< Cara nak beli VG KIDS >>>>

Whatapp ” VG ” Ke +6 013 300 5755
Whatapp ” VG ” Ke +6 013 300 5755
Whatapp ” VG ” Ke +6 013 300 5755

<<<< FOLLOW INTAGRAM VG KIDS >>>>

https://www.instagram.com/nurulvgkids/

<<<< MESEJ KE INBOX FACEBOOK VG KIDS DAN LIKE >>>>

https://www.facebook.com/jussayur

10 thoughts on “JUS SAYUR sedap dari VG KIDS-Khas buat anak yang tak mahu makan sayur.”

  1. anak kecil memang dikenali dengan tak mau makan sayur..bagus alternatif ni, dapat mengelakkan anak-anak kekurangan zat makanan.

  2. Memang susah nak ajar anak2 makan sayur.
    Dibuat mcm2 corak pun sama jer depa susun tepi pinggan
    Ada VgKids ni senang kan. Suap jer sblm ke sekolah dan sblm tdo.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *