Jumpa Disana Hospital Prince Court

Yaa … takut ada yang terlupa nanti , petang ni kita jumpa di Hospital Prince Court yang sudi menaja Seminar Jom Kurus kerjasama antara Puanbee.com dan Kevinzahri.com.

Hari yang di nantikan telah tiba , saya mungkin akan bertolak dan berada disana awal sikit.Jam bermula 2 petang kan ? jangan lupa ya ..

Senarai Peserta disini  – semua yang tersenarai/atau ada yg email tp tk di masukkan disini datang tau .. jangan rasa was-was, boleh bawak partner juga.

Agenda Seminar Jom Kurus

  1. Arrival
  2. Seminar Bermula
  3. Camne nak kurus
  4. Bina sasaran realistik
  5. Apa nak makan
  6. Perlu ke bersenam
  7. Suplement dan lain-lain
  8. Bersurai
  • Boleh pergi twitter saya untuk pertanyaan
  • Twitter : @Puanbeedotcom

*Tetapi kalau tak de twitter boleh email dan drop mesej di fanpage k .. tengok sidebar.

  • Prince Court Medical Centre
  • 39 Jalan Kia Peng, 50450 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

 

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

20 Comments:

  1. Aduss lamanya aku tak melawat blog ni…tak kisah la entri ni dah lepas pun.aku tetap nk wish jugak..semoga yang hadir ni akan dapat byk tips berkenaan kesihatan diri..khasnya pemakanan..hehe

  2. Pingback: Testimoni : Bersama Blogger di Seminar Jom Kurus Kevin Zahri | Puanbee.Com

  3. wah sibuk Bee skrg….

  4. Best..best..best…tq pn.Bee…
    Seronok sangat dapat jumpa blogger-blogger semua..nice to meet you all..!!!

  5. hoho..aku tak terlibat..

  6. Nanti akak leh kongsi panduan kurangkan berat badan ;p

  7. Tq kak atas peluang yg sangat berharga ni…sangat2 enjoy tadi. 🙂

  8. goog luck untuk Seminar Jom Kurus kerjasama antara Puanbee.com dan Kevinzahri.com

  9. Alamak… bestnya.. Suka jon seminar exercise + kurus
    sihat selalu.. Tolong kuruskan sekali utk aku Bee.. har3

  10. Salam Pn. Bee. Semuga sukses seminar hari ini tanpa halangan. kami x dapat join walaupun berkali2 ingin meluangkan masa. jika diizinkan-Nya, kami tetap akan mencuba di event2 akan datang. Thks.

  11. oh seminar tuh, risau plak tadi ingatkan ada sesiapa yg masuk hospital tadi.

  12. Saya blogger sesat telah hadir sesi Seminar Jom Kurus waktu pagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *