Jom Pasang “AirCond”

Nak Pasang Aircond ? Pilih dulu ..Panassssss betul Malaysia ni .. hehe dah lama dah teringin nak pasang Aircond , tapi tu lah saya ni jimat cermat orangnya (ye lah ) selalu bila Encik Suami tanya..

“Nak pasang aircond tak ?”
saya jawab “Nanti rugi bayar bil elektrik mahal “
haha .. selalu juga di bebelnya..
“laki pasang aircond sana sini,kat rumah sendiri tak boleh nak pasang aircond “ (suami saya kerja part time pasang aircond )

 Ingin Kurangkan Bil Elektrik Anda? Klik Disini!

harga fujiair dan kelebihan aircond fujiair

Bil Elektrik Terlalu Tinggi? Klik Disini!

Dah survey…rasanya Fujiaire lah yang terbaik buat masa ni kot .. suami saya cakap bagus Fujiaire ni .. entah lah .. saya bukan tahu menahu bab aircond, tapi bab servis tu tahu juga lah sikit-sikit, selalu tengok Encik suami saya tu pergi servis aircond kawan-kawan .. Ada sesetengah Aircond tak de warranty lama-lama ? terpaksa lah upah orang lain servis .. bayar asing kan ..

Tapi kalau beli Fujiaire dah ade warranty sampai 3 tahun .. lama tu .. berapa banyak duit dapat di jimatkan ? servis aircond ni kalau upah orang mahal wei..

Tengok ek .. apa yang lebihnya Fujiair ni .. saya copy je ni dari website Fujiair..

  • Fujiaire offers three-year FULL BODY warranty programme (the aircond unit
  • and compressor).
  • All airconds come with a standard 1 year warranty that covers all parts
  • and labor.
  • BUT if you register online at http://www.fujiaire.com.my/, within two weeks of purchase, you get extended warranty up to three years that covers parts only. (ni part paling best .. I like !!! )

Tapi tu lah , banyak betul pilihan aircond sekarang ni .. entah nak pilih mana satu le .. korang rasa apa pendapat korang ek ? tapi bagi saya ok sangat dah perkhidmatan selepas pembelian yang di tawarkan oleh Fujiair .. tak gitu ?

Jom layan Video kelakar di bawah ni pulak :)

 

60 Comments

  1. mohd azizi zahari 16/04/2014 Reply
  2. wan 21/11/2013 Reply
  3. wan 21/11/2013 Reply
  4. sandra melaka 21/07/2012 Reply
  5. Dirah 08/07/2012 Reply
  6. encikbeliau 20/05/2012 Reply
    • puanbee 20/05/2012 Reply
    • Azwar Adibah 12/04/2014 Reply
      • puanbee 21/04/2014 Reply
  7. shraqs 09/02/2012 Reply
  8. Ummi Hanie 09/02/2012 Reply
    • puanbee 09/02/2012 Reply
      • Ummi Hanie 09/02/2012 Reply
  9. hatiputera 08/02/2012 Reply
  10. Mama adam 08/02/2012 Reply
  11. bardboo 08/02/2012 Reply
    • puanbee 08/02/2012 Reply
      • bardboo 09/02/2012 Reply
  12. syira 08/02/2012 Reply
    • puanbee 08/02/2012 Reply
  13. ohcikgu 08/02/2012 Reply
  14. Amirez 08/02/2012 Reply
    • puanbee 08/02/2012 Reply
  15. Mus 08/02/2012 Reply
    • puanbee 08/02/2012 Reply
      • Mus 09/02/2012 Reply
        • puanbee 09/02/2012 Reply
  16. zie fauzi 08/02/2012 Reply
  17. juanita 08/02/2012 Reply
    • puanbee 08/02/2012 Reply
  18. yanmie 08/02/2012 Reply
    • puanbee 08/02/2012 Reply
  19. Firdaus 08/02/2012 Reply
    • puanbee 08/02/2012 Reply
      • Firdaus 08/02/2012 Reply
  20. Denaihati 08/02/2012 Reply
    • puanbee 08/02/2012 Reply
      • Denaihati 08/02/2012 Reply
        • puanbee 09/02/2012 Reply
  21. puan kutu 08/02/2012 Reply
    • puanbee 08/02/2012 Reply
  22. ummiross 08/02/2012 Reply
    • puanbee 08/02/2012 Reply
  23. nurmisnan 08/02/2012 Reply
    • puanbee 08/02/2012 Reply
  24. diana 08/02/2012 Reply
    • akubiomed 08/02/2012 Reply
    • puanbee 08/02/2012 Reply
  25. akubiomed 08/02/2012 Reply
    • puanbee 08/02/2012 Reply
  26. mrs.yie 08/02/2012 Reply
    • akubiomed 08/02/2012 Reply
      • puanbee 08/02/2012 Reply
        • akubiomed 08/02/2012 Reply
      • Norizwan 08/02/2012 Reply
        • akubiomed 08/02/2012 Reply
    • puanbee 08/02/2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *