Jom Ke My Agro Hypermart Ada Lucky Draw iPhone 4s , TV LCD 40″ Dan iPad 2 Wow!

Sticky Post 48 Hours :P

Mula-mula mesti nak tahu apa itu My Agro Hypermarket kan ? My Agro Hypermarket adalah sebuah pasaraya yang menjual hasil asas tani dan juga produk-produk halal IKS (Industri Kecil Dan Sederhana) okey ..

Kemudian .. bersempena Majlis Pembukaan My Agro Hypermarket ini , pihak terlibat telah pun mengadakan satu Karnival Industri Asas Tani bertempat di Malaysia Agro Exposition Park Serdang (MAEPS). Oklah tengok gambar lah di bawah lah ye. Karnival ini akan berlangsung dari 6 Jan hingga 8 Jan jam 10am hingga 10pm. Lucky Draw akan di ketahui pada penghujung hari.

My Agro Hypermart Official Opening !! @ Serdang
My Agro Hypermart Official Opening !! @ Serdang – Poster

” Jadi apa yang bestnya semasa karnival ini berlangsung ek puanbee ? “

Banyak sangat aktiviti , kalau korang rasa nak tengok produk IKS secara lebih dekat sambil memberi kegembiraan pada keluarga eloklah kesana … Ada pelbagai aktiviti di aturkan sesuai dengan tema kekeluargaan , yang paling best .. tu lah dia .. ada lucky draw , untuk anak-anak boleh jumpa maskot upin dan ipin , dan untuk para remaja yang suara buluh perindu tu ada juga , pertandingan karaoke ..

Senarai aktiviti :
1. 20% discount on all SME products. ( Malay : Product IKS )

2. Lucky Draw. Prizes : Iphone 4s, 40″ TV & Ipad 2

3. Upin & Ipin Appearance

4. Mini Contests

5. Karaoke Contest ( Download/ Muat turun borang pertandingan Karaoke disini )

Lucky Draw iPhone 4s , TV LCD 40″ Dan iPad 2 Wow!
Lucky Draw iPhone 4s , TV LCD 40″ Dan iPad 2 – Poster

” Mari lah jumpa upin dan ipin di sini .. betul betul betul “ toksah cakap lah budak-budak kalau dapat jumpa maskot ni , setahun berlalu pun diorang akan bercerita lagi tau .. anak saya tu yg dah jumpa pun nak jumpa lagi , semua kawan-kawan , opah terpaksa dengar diorang bercerita kehkehkeh ~

Jumpa upin dan ipin di karnival

Alaaaa jauh ke puanbee ? tak tahu jalan lah .. cam mana nak pergi tu ?

Puanbee pergi tak ?

Tak jauh kot , serdang saja .. kalau korang duk terengganu ke memang sah lah jauh .. hehehe .. nanti saya tunjuk kan peta yekkk ..

saya akan pergi ke Karnival tu nanti , leh ler colling2 saya ..

Peta ke My Agro Hypermarket .. jom lah beramai-ramai di sana .. alaa masuk percuma kan ..

peta Malaysia Agro Exposition Park Serdang (MAEPS)
Peta Malaysia Agro Exposition Park Serdang (MAEPS)

Okey lah korang , jom jom .. jumpa disana nanti yekkk .. :)

Ada apa – apa pertanyaan boleh ke Fanpage My Agro Hypermart , korang like dan mula bertanya ..hehehe

Kemudian boleh juga kalau nak pastikan kedatangan korang dengan jawab survey di facebook ini

Pesanan Khidmat Masyarakat Di Bawakan Oleh Puanbee.com pastinya :P

Tolong war-warkan pada semua rakan pembaca sekalin , terima kasih yaaa ..

Comments

  1. Terima Kasih dengan maklumat tersebut.. Saya akan cuba pergi dalam minggu ini..
    syam recently posted..Pokok LenggadaiMy Profile

  2. Ramai juga blogger yg dpt jemputan ke Karnival MyAgro ni yer..kalu dkt leh gak join..sambil2 tuh leh gak beramahmesra dgn blogger2 len..xper, maybe lenkali..
    UpProfits recently posted..Apex dahului Senarai Penjaga Gol Terbaik Asia 2011My Profile

  3. Salam semua,
    Sempena saya dah berjaya beli properties tanpa cengkeram iaitu keluar duit semaksimum RM 500 dan dapat duit pulak lepas beli rumah kira macam beli rumah free la tuh kan. So saya teramat2 la mencadangkan kat korang semua join la seminar nih.Benda baik patut dikongsi semoga saya pon bertambah2 murah rezekinya amin…

    Siapa patut pergi??
    - orang yang tak beli rumah lagi.
    - orang yang nak beli rumah tapi tak tau macam mane
    - orang yang nak ilmu hartanah
    - orang yang nak jadi hartawan hartanah(fuhhh bunyi gempak tak??)

    Sila Klik untuk pendaftaran—>> http://bit.ly/seminar_hartanah

  4. adehhh…xleh pi la.. jauh..
    zie fauzi recently posted..Niat Blogwalking Terbantut Kerana..My Profile

  5. kalo dekat boleh gak pergi
    hafizal recently posted..Jana Pendapatan Dengan Telefon Bimbit AndaMy Profile

  6. saya kompem tak dapat pergi..hehe
    bardboo recently posted..Mereka Rajin Komen: Disember 2011My Profile

  7. meriahnya hadiah…..
    nza recently posted..Shopping-shopping @Wisma Jakel Shah Alam.My Profile

  8. jumpa di sana,

    nanti email no tel ye ..

    kita bergambar mulut itik..biar org jeles…hahahaha
    Kujie recently posted..Aktiviti Sihat Hujung Minggu IniMy Profile

  9. menarik utk dijengah ni
    kimmie recently posted..Hari – hari terakhir di tahun 2011My Profile

  10. jauh.. :p
    CMRatu recently posted..Gambar-gambar terbaik 2011My Profile

  11. serdang…hurm….fikir dulu la…haha
    ainun recently posted..Azam Tahun BaruMy Profile

  12. mcm bes je nie..klau ada masa free,bleh la gi..
    syu90 recently posted..bertukar ke shoutbox baruMy Profile

  13. aduussshh.. jauh la nak ke situ…
    kakyong recently posted..Prestasi blog kakyong[dot]com? – Dec 2011My Profile

  14. kat serdang ye…kalo bee nak tau,situ le sekolah rendah nis mase dolu2 … best tau balik skolah tu mak bawak gi MARDI beli air susu segar…stoberi,coklat…ohhh miss nyer saat itu…
    Ummi Hanie recently posted..Sesi persekolahan anak-anak 2012My Profile

  15. Hadiah yang ditawarkan agak lumayan sebagai daya penarik pengunjung.
    akubiomed recently posted..Cahaya bergemelapan di i-cityMy Profile

  16. hadiah best, apakan daya..
    ummiross recently posted..KEK KECIL UNTUK SAYA,HAPPY BIRTHDAYMy Profile

  17. Hai puanbee… lama dah tak menaip kat blog puanbee ni.. sihat puanbee?
    Chipcoklat recently posted..5 Amalan Yang Baik Untuk Hidup Yang CeriaMy Profile

  18. jauh,,tak dapat pegi ni puanbee..sape2 yang pegi gud luck ye..
    kedaikasperskyonline recently posted..PANAS!!! GAMBAR SEKSI NUR AMALINA CHE BAKRI PELAJAR 17A1!!!My Profile

  19. insyaAllah akan sampai. memang minat produck IKS, banyak barang2 yg susah nak dapat kat luar, ada kat sini biasanya la, harganya pun ok. boleh runding lagi.
    Denaihati recently posted..Fulham vs Arsenal and EPL 2011/12 Results Week #20My Profile

  20. InsyaAllah sy nak pegi, suami saya memang selalu tunggu ekspo pertanian macam ni. Thanks ye PnBee for the info.
    Ladysirna recently posted..Selamat bersekolah abang!My Profile

  21. Dekat je dengan rumah ni .. insyaAllah nanti nak pergi jugak lah =)
    anastasyea recently posted..Gambar Seksi Nur Amalina Che BakriMy Profile

  22. dah dekat sangat dh ngan opis koz hhii
    Budak Nakal recently posted..Kerja Menconteng.My Profile

  23. kalo study kt upm masa ni mesti pegi
    lin azlina recently posted..NUFFNANG DAN CHURP2 TAK PROSES PAYMENT LAGIMy Profile

  24. jauh nye.. takdapat nak gi.. igt kan dekat KL jerk
    muazfaris recently posted..Shout Box 2012My Profile

  25. dapat menang hadiah tu yg best tuh..hehe

Trackbacks

  1. [...] majlis buat di Mary Kay Office saja tak layan…? wahaha tak de lah , 8 januari tu saya akan ke My Agro Hypermart lah .. dah lupa ka [...]

  2. [...] aku pakai topeng ni … heeeee). Kepada yang tak sure kat mana lokasi boleh tengok Peta di blog Puan Bee.Like this story? Please consider share and leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have [...]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge