Jom Ke My Agro Hypermart Ada Lucky Draw iPhone 4s , TV LCD 40″ Dan iPad 2 Wow!

Sticky Post 48 Hours 😛 Mula-mula mesti nak tahu apa itu My Agro Hypermarket kan ? My Agro Hypermarket adalah sebuah pasaraya yang menjual hasil asas tani dan juga produk-produk halal IKS (Industri Kecil Dan Sederhana) okey ..

Kemudian .. bersempena Majlis Pembukaan My Agro Hypermarket ini , pihak terlibat telah pun mengadakan satu Karnival Industri Asas Tani bertempat di Malaysia Agro Exposition Park Serdang (MAEPS). Oklah tengok gambar lah di bawah lah ye. Karnival ini akan berlangsung dari 6 Jan hingga 8 Jan jam 10am hingga 10pm. Lucky Draw akan di ketahui pada penghujung hari.

My Agro Hypermart Official Opening !! @ Serdang
My Agro Hypermart Official Opening !! @ Serdang – Poster

” Jadi apa yang bestnya semasa karnival ini berlangsung ek puanbee ? “

Banyak sangat aktiviti , kalau korang rasa nak tengok produk IKS secara lebih dekat sambil memberi kegembiraan pada keluarga eloklah kesana … Ada pelbagai aktiviti di aturkan sesuai dengan tema kekeluargaan , yang paling best .. tu lah dia .. ada lucky draw , untuk anak-anak boleh jumpa maskot upin dan ipin , dan untuk para remaja yang suara buluh perindu tu ada juga , pertandingan karaoke ..

Senarai aktiviti :
1. 20% discount on all SME products. ( Malay : Product IKS )

2. Lucky Draw. Prizes : Iphone 4s, 40″ TV & Ipad 2

3. Upin & Ipin Appearance

4. Mini Contests

5. Karaoke Contest ( Download/ Muat turun borang pertandingan Karaoke disini )

Lucky Draw iPhone 4s , TV LCD 40″ Dan iPad 2 Wow!
Lucky Draw iPhone 4s , TV LCD 40″ Dan iPad 2 – Poster

” Mari lah jumpa upin dan ipin di sini .. betul betul betul “ toksah cakap lah budak-budak kalau dapat jumpa maskot ni , setahun berlalu pun diorang akan bercerita lagi tau .. anak saya tu yg dah jumpa pun nak jumpa lagi , semua kawan-kawan , opah terpaksa dengar diorang bercerita kehkehkeh ~

Jumpa upin dan ipin di karnival

Alaaaa jauh ke puanbee ? tak tahu jalan lah .. cam mana nak pergi tu ?

Puanbee pergi tak ?

Tak jauh kot , serdang saja .. kalau korang duk terengganu ke memang sah lah jauh .. hehehe .. nanti saya tunjuk kan peta yekkk ..

saya akan pergi ke Karnival tu nanti , leh ler colling2 saya ..

Peta ke My Agro Hypermarket .. jom lah beramai-ramai di sana .. alaa masuk percuma kan ..

peta Malaysia Agro Exposition Park Serdang (MAEPS)
Peta Malaysia Agro Exposition Park Serdang (MAEPS)

Okey lah korang , jom jom .. jumpa disana nanti yekkk .. :)

Ada apa – apa pertanyaan boleh ke Fanpage My Agro Hypermart , korang like dan mula bertanya ..hehehe

Kemudian boleh juga kalau nak pastikan kedatangan korang dengan jawab survey di facebook ini

Pesanan Khidmat Masyarakat Di Bawakan Oleh Puanbee.com pastinya 😛

Tolong war-warkan pada semua rakan pembaca sekalin , terima kasih yaaa ..

(Visited 3 times, 1 visits today)
About puanbee

Seorang anak , isteri dan ibu. Mempunyai 4 orang cahaya mata. Berumur 30-an , Suri rumah sepenuh masa tetapi mempunyai perniagaan online. Segala terguran dan komen boleh terus hubungi admin melalui EMAIL.

Comments

  1. Terima Kasih dengan maklumat tersebut.. Saya akan cuba pergi dalam minggu ini..

  2. UpProfits :

    Ramai juga blogger yg dpt jemputan ke Karnival MyAgro ni yer..kalu dkt leh gak join..sambil2 tuh leh gak beramahmesra dgn blogger2 len..xper, maybe lenkali..

  3. Salam semua,
    Sempena saya dah berjaya beli properties tanpa cengkeram iaitu keluar duit semaksimum RM 500 dan dapat duit pulak lepas beli rumah kira macam beli rumah free la tuh kan. So saya teramat2 la mencadangkan kat korang semua join la seminar nih.Benda baik patut dikongsi semoga saya pon bertambah2 murah rezekinya amin…

    Siapa patut pergi??
    – orang yang tak beli rumah lagi.
    – orang yang nak beli rumah tapi tak tau macam mane
    – orang yang nak ilmu hartanah
    – orang yang nak jadi hartawan hartanah(fuhhh bunyi gempak tak??)

    Sila Klik untuk pendaftaran—>> http://bit.ly/seminar_hartanah

  4. adehhh…xleh pi la.. jauh..

  5. kalo dekat boleh gak pergi

  6. saya kompem tak dapat pergi..hehe

  7. meriahnya hadiah…..

  8. jumpa di sana,

    nanti email no tel ye ..

    kita bergambar mulut itik..biar org jeles…hahahaha

  9. menarik utk dijengah ni

  10. jauh.. :p

  11. serdang…hurm….fikir dulu la…haha

  12. mcm bes je nie..klau ada masa free,bleh la gi..

  13. aduussshh.. jauh la nak ke situ…

  14. kat serdang ye…kalo bee nak tau,situ le sekolah rendah nis mase dolu2 … best tau balik skolah tu mak bawak gi MARDI beli air susu segar…stoberi,coklat…ohhh miss nyer saat itu…

  15. Hadiah yang ditawarkan agak lumayan sebagai daya penarik pengunjung.

  16. hadiah best, apakan daya..

  17. Hai puanbee… lama dah tak menaip kat blog puanbee ni.. sihat puanbee?

    • hai .. ye perasan dah chip lama tk singgah ..

      alhamdulillah sihat walafiat , chip cam mana pula ?

      ade blog baru atau blog dah tukar ke blogspot semula ?

      • tu la terpaksa guna blog yang lama balik(blogspot). blog hari tu ade sapa ntah hack.. habis semua data dalam tu hilang.. tak leh nak recover balik. contact hosting pun dia kata x leh nak recover.. sapa la dengki ngan chip ni..

  18. jauh,,tak dapat pegi ni puanbee..sape2 yang pegi gud luck ye..

  19. insyaAllah akan sampai. memang minat produck IKS, banyak barang2 yg susah nak dapat kat luar, ada kat sini biasanya la, harganya pun ok. boleh runding lagi.

    • a’ah dah diterangkan di beri porongan 20% so memang berbaloi kan ..

      pstt : nanti boleh jupa encik DH dan kak kujie sekali ..bestnyaaa

  20. InsyaAllah sy nak pegi, suami saya memang selalu tunggu ekspo pertanian macam ni. Thanks ye PnBee for the info.

  21. Dekat je dengan rumah ni .. insyaAllah nanti nak pergi jugak lah =)

  22. dah dekat sangat dh ngan opis koz hhii

  23. kalo study kt upm masa ni mesti pegi

  24. jauh nye.. takdapat nak gi.. igt kan dekat KL jerk

  25. dapat menang hadiah tu yg best tuh..hehe

Trackbacks

  1. […] majlis buat di Mary Kay Office saja tak layan…? wahaha tak de lah , 8 januari tu saya akan ke My Agro Hypermart lah .. dah lupa ka […]

  2. […] aku pakai topeng ni … heeeee). Kepada yang tak sure kat mana lokasi boleh tengok Peta di blog Puan Bee.Like this story? Please consider share and leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have […]

Speak Your Mind

*