Jom Ke My Agro Hypermart Ada Lucky Draw iPhone 4s , TV LCD 40″ Dan iPad 2 Wow!

Sticky Post 48 Hours 😛 Mula-mula mesti nak tahu apa itu My Agro Hypermarket kan ? My Agro Hypermarket adalah sebuah pasaraya yang menjual hasil asas tani dan juga produk-produk halal IKS (Industri Kecil Dan Sederhana) okey ..

Kemudian .. bersempena Majlis Pembukaan My Agro Hypermarket ini , pihak terlibat telah pun mengadakan satu Karnival Industri Asas Tani bertempat di Malaysia Agro Exposition Park Serdang (MAEPS). Oklah tengok gambar lah di bawah lah ye. Karnival ini akan berlangsung dari 6 Jan hingga 8 Jan jam 10am hingga 10pm. Lucky Draw akan di ketahui pada penghujung hari.

My Agro Hypermart Official Opening !! @ Serdang
My Agro Hypermart Official Opening !! @ Serdang – Poster

” Jadi apa yang bestnya semasa karnival ini berlangsung ek puanbee ? “

Banyak sangat aktiviti , kalau korang rasa nak tengok produk IKS secara lebih dekat sambil memberi kegembiraan pada keluarga eloklah kesana … Ada pelbagai aktiviti di aturkan sesuai dengan tema kekeluargaan , yang paling best .. tu lah dia .. ada lucky draw , untuk anak-anak boleh jumpa maskot upin dan ipin , dan untuk para remaja yang suara buluh perindu tu ada juga , pertandingan karaoke ..

Senarai aktiviti :
1. 20% discount on all SME products. ( Malay : Product IKS )

2. Lucky Draw. Prizes : Iphone 4s, 40″ TV & Ipad 2

3. Upin & Ipin Appearance

4. Mini Contests

5. Karaoke Contest ( Download/ Muat turun borang pertandingan Karaoke disini )

Lucky Draw iPhone 4s , TV LCD 40″ Dan iPad 2 Wow!
Lucky Draw iPhone 4s , TV LCD 40″ Dan iPad 2 – Poster

” Mari lah jumpa upin dan ipin di sini .. betul betul betul “ toksah cakap lah budak-budak kalau dapat jumpa maskot ni , setahun berlalu pun diorang akan bercerita lagi tau .. anak saya tu yg dah jumpa pun nak jumpa lagi , semua kawan-kawan , opah terpaksa dengar diorang bercerita kehkehkeh ~

Jumpa upin dan ipin di karnival

Alaaaa jauh ke puanbee ? tak tahu jalan lah .. cam mana nak pergi tu ?

Puanbee pergi tak ?

Tak jauh kot , serdang saja .. kalau korang duk terengganu ke memang sah lah jauh .. hehehe .. nanti saya tunjuk kan peta yekkk ..

saya akan pergi ke Karnival tu nanti , leh ler colling2 saya ..

Peta ke My Agro Hypermarket .. jom lah beramai-ramai di sana .. alaa masuk percuma kan ..

peta Malaysia Agro Exposition Park Serdang (MAEPS)
Peta Malaysia Agro Exposition Park Serdang (MAEPS)

Okey lah korang , jom jom .. jumpa disana nanti yekkk .. 🙂

Ada apa – apa pertanyaan boleh ke Fanpage My Agro Hypermart , korang like dan mula bertanya ..hehehe

Kemudian boleh juga kalau nak pastikan kedatangan korang dengan jawab survey di facebook ini

Pesanan Khidmat Masyarakat Di Bawakan Oleh Puanbee.com pastinya 😛

Tolong war-warkan pada semua rakan pembaca sekalin , terima kasih yaaa ..

56 Comments

  1. syam 7 January 2012 Reply
  2. UpProfits 5 January 2012 Reply
  3. munawdarah 5 January 2012 Reply
  4. zie fauzi 4 January 2012 Reply
  5. hafizal 4 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 4 January 2012 Reply
  6. bardboo 4 January 2012 Reply
  7. nza 3 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 4 January 2012 Reply
  8. Kujie 3 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 4 January 2012 Reply
  9. kimmie 3 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 4 January 2012 Reply
  10. CMRatu 3 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 3 January 2012 Reply
      • CMRatu 3 January 2012 Reply
        • puanbeeAuthor 4 January 2012 Reply
  11. ainun 3 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 4 January 2012 Reply
  12. syu90 3 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 4 January 2012 Reply
      • syu90 4 January 2012 Reply
  13. kakyong 3 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 4 January 2012 Reply
  14. Ummi Hanie 3 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 4 January 2012 Reply
  15. akubiomed 3 January 2012 Reply
    • akubiomed 4 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 4 January 2012 Reply
  16. ummiross 3 January 2012 Reply
  17. Chipcoklat 3 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 4 January 2012 Reply
      • Chipcoklat 4 January 2012 Reply
        • puanbeeAuthor 4 January 2012 Reply
          • Chipcoklat 6 January 2012 Reply
  18. Denaihati 3 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 4 January 2012 Reply
  19. Ladysirna 3 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 4 January 2012 Reply
  20. anastasyea 3 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 4 January 2012 Reply
  21. Budak Nakal 3 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 4 January 2012 Reply
  22. lin azlina 3 January 2012 Reply
  23. muazfaris 3 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 4 January 2012 Reply
  24. Ibu Mifzal Arsyad 3 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 4 January 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.