Jan
2012

Jom Ke My Agro Hypermart Ada Lucky Draw iPhone 4s , TV LCD 40″ Dan iPad 2 Wow!

Sticky Post 48 Hours :P Mula-mula mesti nak tahu apa itu My Agro Hypermarket kan ? My Agro Hypermarket adalah sebuah pasaraya yang menjual hasil asas tani dan juga produk-produk halal IKS (Industri Kecil Dan Sederhana) okey ..

Kemudian .. bersempena Majlis Pembukaan My Agro Hypermarket ini , pihak terlibat telah pun mengadakan satu Karnival Industri Asas Tani bertempat di Malaysia Agro Exposition Park Serdang (MAEPS). Oklah tengok gambar lah di bawah lah ye. Karnival ini akan berlangsung dari 6 Jan hingga 8 Jan jam 10am hingga 10pm. Lucky Draw akan di ketahui pada penghujung hari.

My Agro Hypermart Official Opening !! @ Serdang
My Agro Hypermart Official Opening !! @ Serdang – Poster

” Jadi apa yang bestnya semasa karnival ini berlangsung ek puanbee ? “

Banyak sangat aktiviti , kalau korang rasa nak tengok produk IKS secara lebih dekat sambil memberi kegembiraan pada keluarga eloklah kesana … Ada pelbagai aktiviti di aturkan sesuai dengan tema kekeluargaan , yang paling best .. tu lah dia .. ada lucky draw , untuk anak-anak boleh jumpa maskot upin dan ipin , dan untuk para remaja yang suara buluh perindu tu ada juga , pertandingan karaoke ..

Senarai aktiviti :
1. 20% discount on all SME products. ( Malay : Product IKS )

2. Lucky Draw. Prizes : Iphone 4s, 40″ TV & Ipad 2

3. Upin & Ipin Appearance

4. Mini Contests

5. Karaoke Contest ( Download/ Muat turun borang pertandingan Karaoke disini )

Lucky Draw iPhone 4s , TV LCD 40″ Dan iPad 2 Wow!
Lucky Draw iPhone 4s , TV LCD 40″ Dan iPad 2 – Poster

” Mari lah jumpa upin dan ipin di sini .. betul betul betul “ toksah cakap lah budak-budak kalau dapat jumpa maskot ni , setahun berlalu pun diorang akan bercerita lagi tau .. anak saya tu yg dah jumpa pun nak jumpa lagi , semua kawan-kawan , opah terpaksa dengar diorang bercerita kehkehkeh ~

Jumpa upin dan ipin di karnival

Alaaaa jauh ke puanbee ? tak tahu jalan lah .. cam mana nak pergi tu ?

Puanbee pergi tak ?

Tak jauh kot , serdang saja .. kalau korang duk terengganu ke memang sah lah jauh .. hehehe .. nanti saya tunjuk kan peta yekkk ..

saya akan pergi ke Karnival tu nanti , leh ler colling2 saya ..

Peta ke My Agro Hypermarket .. jom lah beramai-ramai di sana .. alaa masuk percuma kan ..

peta Malaysia Agro Exposition Park Serdang (MAEPS)
Peta Malaysia Agro Exposition Park Serdang (MAEPS)

Okey lah korang , jom jom .. jumpa disana nanti yekkk .. :)

Ada apa – apa pertanyaan boleh ke Fanpage My Agro Hypermart , korang like dan mula bertanya ..hehehe

Kemudian boleh juga kalau nak pastikan kedatangan korang dengan jawab survey di facebook ini

Pesanan Khidmat Masyarakat Di Bawakan Oleh Puanbee.com pastinya :P

Tolong war-warkan pada semua rakan pembaca sekalin , terima kasih yaaa ..

56 thoughts on “Jom Ke My Agro Hypermart Ada Lucky Draw iPhone 4s , TV LCD 40″ Dan iPad 2 Wow!

  1. Pingback: Mary kay Guest Event 7 & 8 Jan | Puanbee Blog

  2. Salam semua,
    Sempena saya dah berjaya beli properties tanpa cengkeram iaitu keluar duit semaksimum RM 500 dan dapat duit pulak lepas beli rumah kira macam beli rumah free la tuh kan. So saya teramat2 la mencadangkan kat korang semua join la seminar nih.Benda baik patut dikongsi semoga saya pon bertambah2 murah rezekinya amin…

    Siapa patut pergi??
    - orang yang tak beli rumah lagi.
    - orang yang nak beli rumah tapi tak tau macam mane
    - orang yang nak ilmu hartanah
    - orang yang nak jadi hartawan hartanah(fuhhh bunyi gempak tak??)

    Sila Klik untuk pendaftaran—>> http://bit.ly/seminar_hartanah

  3. Pingback: iPhone 4S, iPad 2 dan TV LCD 40″ untuk pengunjung Perasmian My Agro Hypermart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge