Salam Bahagia 🙂
ehee kelakar lah saya baca surat Bantahan untuk drama Nora Elena yang femes sekarang ni .. memang kreatif lah Miss geli tu .. bagi saya kan kreatif dan dapat impak feddback yang sangat besar .. paling tak tahan .. artikle kreatifnya di hentam hebat oleh peminat2 drama melayu / nora elena … kelakar lah .. rilex lah sikit korang .. sikit2 nak hentam adeii …

Nak tahu apa yang saya kecohkan ni sila ke blog miss geli dulu … baca artikle ini .. Surat bantahan terbuka terhadap penyiaran drama nora elena

Dan tengok julah like page nya 29,876 .. komen pulak 345 setakat ini .. memang dasyat tu .. miss geli juga di kecam hebat , ada yang suka dan ada yang tak suka .. bagi saya tak kisah lah .. itu kan surat olok2 dan ada benarnya juga semua isi kandungan surat Miss geli tu …

Akibat dari surat itu .. Miss geli dapat impak besar rezeki juga tu .. hahahaaa

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

About puanbee

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at puanbeedotcom@gmail.com , thank you :)


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 thoughts on “Jom Baca Surat Terbuka Untuk TV3 Bantahan Terhadap Drama Nora Elena