Jom Baca Surat Terbuka Untuk TV3 Bantahan Terhadap Drama Nora Elena

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Salam Bahagia 🙂
ehee kelakar lah saya baca surat Bantahan untuk drama Nora Elena yang femes sekarang ni .. memang kreatif lah Miss geli tu .. bagi saya kan kreatif dan dapat impak feddback yang sangat besar .. paling tak tahan .. artikle kreatifnya di hentam hebat oleh peminat2 drama melayu / nora elena … kelakar lah .. rilex lah sikit korang .. sikit2 nak hentam adeii …

Nak tahu apa yang saya kecohkan ni sila ke blog miss geli dulu … baca artikle ini .. Surat bantahan terbuka terhadap penyiaran drama nora elena

Dan tengok julah like page nya 29,876 .. komen pulak 345 setakat ini .. memang dasyat tu .. miss geli juga di kecam hebat , ada yang suka dan ada yang tak suka .. bagi saya tak kisah lah .. itu kan surat olok2 dan ada benarnya juga semua isi kandungan surat Miss geli tu …

Akibat dari surat itu .. Miss geli dapat impak besar rezeki juga tu .. hahahaaa

Author: puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

29 thoughts

  1. yang penting buat semua kaum wanita jadikan drama sebagai hiburan sahaja.. jangan sampai terikut dalam kehidupan pulak.. hehehe..

  2. mj pernah tengok satu dua episod.. pendapat mj drama ni ada memberi gambaran yang tak baik tentang islam contohnya yang paling ketara ialah perwatakkan nora elena.. berasal dari kampung,islam, solat tapi cara pemakaian macam org bukan islam.. tak tutup aurat.. ada ker pakai skirt paras lutut tak pakai tudung.. tapi tunjukkan dia bersolat dan berdoa… nanti apa kata org bukan islam.. macam ni ker?

  3. 1st time dia publish surat tu..ellen dah baca..tapi tak faham sebab cam nda real…tapi femes plak ya..heheee…panjang btl idea dia…adakah ini terjadi kat dia..hehehee…

  4. popular btul surat nie.kt fb pun ramai dok share.pd kutu biasa saja.tak perlu nak kritik,tu pndapat beliau.kutu pun takdelah fanatik sgt ngan cerita tu,kdang tgok,kadang tak..dh namanya adaptasi novel,tentulah byk fantasi dr realiti..

  5. jap lg akak nk p tgk surat tu…

    p/s: ye ke bee nk tlg akak buat header yg cantik itu…segan lak…he.he..(malu2 kucing la kononnya tu….)

      1. he he..nak pemes slalu2 la wat camtu..tp kene tahan diri la, sbb ada y suka ada y tak..tapi belog dia ayu suka..clean jer

  6. ct dah baca…btahu pasal tu kat hubby,dia marah…..dia kata kalau isteri nak suami cam seth, kalau suami nak mcm amalina dlm nurkasih tu boleh tak?…….

  7. alahai hai bz bee oii..buat jer macam akak ni haaa…tak tengok pun citer tu..tapi tak cakap apa pun..lainlah kalau stesen tv3 tu akak yg punya..baru ler boleh nak bising..kan…Betapa hebat pun nur kasih..akak tak tengok jugak…sbb akak tak tahan sedih..malu kat org kalau nangis..huhuhu…sensitip dik oii..

    1. hee bee baca je tk de lah nk komplen , org tu pun suka2 je buat surat tu tapi masaalahnya ada org yg ambik serius akk p baca dulu surat tu best haha..

      elehhh tk nk tunjuk menagis je ke .. haha bee pun tengok kadang2 je .. tp suka lah jugak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *