JJCM : Mee rebus tulang | linda onn

Bukan tulang Linda Onn , tapi mee rebus tulang… JJCM ni di buat sebelum bulan puasa lagi. Bukan niat nak bagi korang meleleh air liur , tapi mengapa tidak .. jika kita cuma mee rebus tulang di retoran linda onn tu untuk berbuka puasa .. boleh lah… sebelum ni saya pernah buat JJCM di MY MOM’S CHICKEN RICE – CITARASA LINDA ONN Ampang . Semenjak dari tarikh tu .. saya memang tak pernah cuba masakkan lain selain Nasi Ayam… Ini baru nak cuba hidangan lain di sana.

mee rebus tulang linda onn

Husna saja yang suka bergambar , orang lain kurang .. baby lagi lah tak mau … Air Sirap Bandung Soda .. best .. setiap kali ke sana mesti order air tu …

food review

Saya boleh beri 3 1/2 bintang
Sebab kurang pedas dan rasa agak hambar. Hanya daging saja sedap. Tapi untuk selera anak-anak ok kot.. diorang boleh habiskan semangkuk Mee Rebus tu..

Nak buat sendiri boleh cuba Resepi Mee Rebus saya ni ..

21 Comments

  1. Hazmin Hamudin 29 July 2012 Reply
  2. sweetkurma 28 July 2012 Reply
  3. Ibu Mifzal Arsyad 27 July 2012 Reply
  4. mie 27 July 2012 Reply
  5. mrs.yie 27 July 2012 Reply
  6. akubiomed 26 July 2012 Reply
  7. titan 26 July 2012 Reply
  8. Juan 26 July 2012 Reply
  9. spudin 26 July 2012 Reply
  10. nurmisnan 26 July 2012 Reply
  11. transformed hw 26 July 2012 Reply
  12. Hafizul 26 July 2012 Reply
  13. Denaihati 26 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 26 July 2012 Reply
      • Hafizul 27 July 2012 Reply
  14. PinkUmmi 26 July 2012 Reply
  15. rahman 26 July 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.