JJCM : Mee rebus tulang | linda onn

Bukan tulang Linda Onn , tapi mee rebus tulang… JJCM ni di buat sebelum bulan puasa lagi. Bukan niat nak bagi korang meleleh air liur , tapi mengapa tidak .. jika kita cuma mee rebus tulang di retoran linda onn tu untuk berbuka puasa .. boleh lah… sebelum ni saya pernah buat JJCM di MY MOM’S CHICKEN RICE – CITARASA LINDA ONN Ampang . Semenjak dari tarikh tu .. saya memang tak pernah cuba masakkan lain selain Nasi Ayam… Ini baru nak cuba hidangan lain di sana.

mee rebus tulang linda onn

Husna saja yang suka bergambar , orang lain kurang .. baby lagi lah tak mau … Air Sirap Bandung Soda .. best .. setiap kali ke sana mesti order air tu …

food review

Saya boleh beri 3 1/2 bintang
Sebab kurang pedas dan rasa agak hambar. Hanya daging saja sedap. Tapi untuk selera anak-anak ok kot.. diorang boleh habiskan semangkuk Mee Rebus tu..

Nak buat sendiri boleh cuba Resepi Mee Rebus saya ni ..

News Reporter
Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

21 thoughts on “JJCM : Mee rebus tulang | linda onn

  1. ntahlah..mungkin ada orang rasa sedap gila masa makan mee rebus tu. bagi aku biasa aje. nasi ayam dia pun, biasa aje. ramai yang lagi sedap. tapi mungkin ikut selera lidah orang lain..itu dah paling best. bagi aku, itu dah mencukupi kot. hoho..

    sekurangnya, kita kena bersyukur. kat somalia sana..takde tulang nak wat mee rebus nih..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *