JJCM : Mee rebus tulang | linda onn

Share

Bukan tulang Linda Onn , tapi mee rebus tulang… JJCM ni di buat sebelum bulan puasa lagi. Bukan niat nak bagi korang meleleh air liur , tapi mengapa tidak .. jika kita cuma mee rebus tulang di retoran linda onn tu untuk berbuka puasa .. boleh lah… sebelum ni saya pernah buat JJCM di MY MOM’S CHICKEN RICE – CITARASA LINDA ONN Ampang . Semenjak dari tarikh tu .. saya memang tak pernah cuba masakkan lain selain Nasi Ayam… Ini baru nak cuba hidangan lain di sana.

mee rebus tulang linda onn

Husna saja yang suka bergambar , orang lain kurang .. baby lagi lah tak mau … Air Sirap Bandung Soda .. best .. setiap kali ke sana mesti order air tu …

food review

Saya boleh beri 3 1/2 bintang
Sebab kurang pedas dan rasa agak hambar. Hanya daging saja sedap. Tapi untuk selera anak-anak ok kot.. diorang boleh habiskan semangkuk Mee Rebus tu..

Nak buat sendiri boleh cuba Resepi Mee Rebus saya ni ..

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

21 Comments:

  1. Pingback: Sahabat alam maya kini menjadi realiti | Puanbee.com

  2. Tak pernah lagi makan dekat kedai Linda Onn ni. Kalau tengok tulang tu nampak macam menyelerakan je.

  3. akak pernah makan kat kedai linda onn cuma tak rasa mee rebus, akak suka tauhu goreng letak sambal kicap…

  4. Ibu Mifzal Arsyad

    kurang ohmm lah kalu x pedas..tp terliur gak tgk Husna makan…hehe..leh jadi model JJCM ni..

  5. baru nak tanya..
    “tulang linda onn sedap ke?”
    heheheee

  6. bila bee nak belanja akak ni.. 🙂

  7. Belum pernah mencuba. Mungki suatu hari kot. 🙂

  8. ntahlah..mungkin ada orang rasa sedap gila masa makan mee rebus tu. bagi aku biasa aje. nasi ayam dia pun, biasa aje. ramai yang lagi sedap. tapi mungkin ikut selera lidah orang lain..itu dah paling best. bagi aku, itu dah mencukupi kot. hoho..

    sekurangnya, kita kena bersyukur. kat somalia sana..takde tulang nak wat mee rebus nih..

  9. saya suka mee rebus

  10. alamak..macam sedap ni ..hehehehe..nyum3…nafsu2…haish..kawal2

  11. Kalau pergi Stulang Johor jgn lupa cuba mee rebus tulang..
    terbaek…

  12. hmmm masak mee rebus utk bukak puasa sedap jugak ni. hehe. terima kasih sbb idea tu.

  13. Emm saba jer la melihat makanan mcm ni…sedap tak makanan kat kedai linda onn??

  14. nampak sedap je husna makan, mungkin boleh terjah akan datang

  15. belum berkesempatan cube mee rebus nih lg….rse nak try jer…

  16. Saya dah cuba menu linda tu di giant cheras.. saya setuju benar ler dengan komen puan tu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *