Jalan – Jalan KLCC

Nak kongsi gambar saja , rasa macam cantik sangat gambar pemandangan KLCC ni , kami pergi bejalan sabtu lepas , EN.Suami tak de waktu tu , sekarang ada dah , dia out station , saya bawak adik jalan-jalan ye lah .. bila saya ada hal lain yang perlukan tinggal anak kat rumah saya panggil adik ni datang dari kajang tolong jaga anak , entah lah .. disebabkan anak tu tak pernah kena tinggal dengan orang so , memang susah sikit lah saya nak berpisah dengan anak-anak , kecuali tinggal dengan adik beradik sendiri.

Entah apa lagi masaalah negara yang di borakkan , suka tengok gambar-gambar ni semua , gambar di ambil jam 11.59 tengah hari , matahari membahang atas kepala , parking kereta jauh sikit dari KLCC , so memang kena menapak la ..

Una tanya “kenapa atas KLCC ada jam ?”

Saya tak tahu nak jawab hokey … saya cuma cakap .. “jam tu fungsinya sebagai hiasan di samping ingatkan waktu pada orang yang lalu lalang sini , jangan main sampai tak ingat masa pulak.”

Una senyum saja ..erk ? budak ni bertuah ..

Gambar adik saya sue , anaknya damia dan laila bee .. alaa tak kan tak kenal si laila bee tu …

Semua mata kecik saja .. panas betul .. saya mintak adik ambil gambar saya macam ni , tapi KLCC dia tak nampak penuh ..kuciwa betul ..so tak nak upload gambar sendiri , lagi pun malu-malu kucing ha.ha.ha

Cantik kan .. kalau lah ada DSLR ..dulu tak pandai drive sendiri ke KLCC , selalu ingat-ingat lupa jalannya .. tapi sekarang boleh dah .. ALLHAMDULILLAH … semua kerana blog .. eh hari ni jumaat dah ..esok sabtu .. kemudian ahad ..tak sabar :)

lepas ni kami masuk PETROSAINS

(Visited 3 times, 1 visits today)
About puanbee

Seorang anak , isteri dan ibu. Mempunyai 4 orang cahaya mata. Berumur 30-an , Suri rumah sepenuh masa tetapi mempunyai perniagaan online. Segala terguran dan komen boleh terus hubungi admin melalui EMAIL.

Comments

  1. hurm..KLCC ni dok tengok dalam tv ja la..nak p jauh..hehe 😉

  2. Wah… berjalan-jalan dekat klcc… Best jugak sekali sekali lepak taman ni. Boleh tenangkan fikiran. Wah.. Akak dah tuka thesis balik ke kak…

  3. Pandai budak2 tu posing.

  4. puan kutu :

    hehe adik bee mmg seiras rupa bee ekk..tak sabar ahad kenapa tu?rasa macam nak kumpul duit beli dslr tp sayang duit camno tu?compact pun tak terbeli lg nie.hehe..

  5. seronoknya berjalan..

  6. Fakarepain :

    Selepas tiga bulan, saya kembali ke blog Kak Bee !!!!

    HIhihi..

  7. Hmm…saya tak sampai g di klcc ne,boleh minta pnbee sekali ronda2 yer

  8. Salam,

    Kumpul duit beli DSLR plak bee, sonok amik gambar anak2 😀

  9. wah!!
    seoronok je bersama family kan..
    ehehehee

  10. wah, jln2 hujung minggu yg brbaloi2……

  11. wahh..sempat lagi tu jalan-jalan rupanya..

  12. ada satu pokok besar tepi kolam pancut…berteduh bawah pokok ttap rasa sejuk apabila tghari panas….skarang dah tader dah…

  13. best dpt bersantai ditgh2 kota.. :)

  14. cantiklah bee gambar2 tu, nanti nak jugaklah rakam suasan kat situ.

  15. Teringin juga nak ambil gambar KLCC tapi nak ambil di waktu malam.

  16. Saya kalau ke Keramat tentu pusing KLCC dahulu sebelum balik. :-)

  17. DSLR dah murah sekarang ni.. hehe.. beli2..

  18. bersdantai2 yerk pbee…..hehehe..bagus lah….bagi peluang untk ank2 tgk dunia luar

  19. syioknye jenjalan klcc ye bee.. lama dah teman idak ke sana weih…. jalan tu mmg lagilahh tak hengat… haha

    ada ape ahad tu? dating le tu… hik3x :p

  20. Lama tak ke KLCC. Dulu-dulu rajin juga ke sana. 😀

Speak Your Mind

*